Skocz do zawartości

Roczne domki

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dom I - "JA", ciało fizyczne, tozsamosc, charakter, zwyczaje: 10 buław heh no do mnie to pasuje, ja zodiakalna Panna, zawsze wszystko biorę na bary. Nikt nie zrobi , tak dobrze jak ja ;(

Dom II - wartosci, finanse własne, sprawy materialne (sposob, rodzaj, warunki samodzielnego zarobkowania, stosunek do swoich dobr, poczucie bezpieczenstwa materialnego: 4 bulawy dąże do stabilizacji finansowej, to i dalej tak będzie

Dom III - najblizsze otoczenie i umiejętnosc komunikowania sie z nim, bliskie podroze (ale i "szybkie" - samolot), warunki uczenia się i zdobywania ogolnego wyksztatcenia, rodzenstwo, krewni, sasiedzi, korespondencja, dokumenty: smiercdiametralnie zmienie swoje relacje z innymi?

Dom IV - pochodzenie, tradycja, dom rodzinny (rodzice, dziadkowie, dom stworzony przez siebie, majątek rodzinny: nieruchomosci, legaty)-wieza tu coś się rypnie...coś z domem związane hmm zrobimy podział czy jak?

Dom V - tworczosc, zWiązki miłosne (rowniez namiętnosci, rozkosz, mitostki, flirty), potomstwo: dzieci slubne i nieslubne, ciqza, uczucia, podarunki, przyjemnosci, rozrywka, misje, ambasady, wychowanie i wyksztatcenie dzieci, kontakty z ludzmi młodymi i nauczycielami, pow rot do ojczyzny : krolowa kieli

będę kochliwa, rozciapciana...fuj... takiej siebie nie lubię

Dom VI - praca (warunki pracy, mozliwosci, skłonnosci do wykonywania okreslonych prac, przełozeni, podwładni, współpracownicy), zdrowie, obowiązki, codzienne zycie rodzinne: krol kieli

w pracy jakiś Kielichowy bedzie mnie wspierać? Zleceniodawca się zachocha czy jak?

Dom VII - bliskie związki, małżenstwo, spółki, swiat zewnętrzny - inni ludzie, opis małzonka, przyjaciół, jawni wrogowie i nieprzyjaciele, z ktorymi stykasz się bezposrednio: krolowa mieczy no jo, ja zawsze pokazuje się jako zimna ryba,wszystko biorą na intelekt...

Dom VIII - transformacja, seks, finanse "cudze" - nie bardzo zalezne od wtasnych działan (darowizny, spadki, pozyczki, długi, podatki, ... ), sytuacje niebezpieczne dla zycia, okultyzm, tajemnice osoby + dom 4 i 12 : sad[/b]odrodzenie... jak seksu, to wiadomo z kim to i od razu wiadomo, dlaczego w kielichowej bedę rozmiękczona...

Dom IX - swiatopogląd, religia, filozofia, aspiracje, edukacja (ta "wyzsza"), dalekie podroze (także mentalne), mozliwosci umysłowe, wymiar sprawiedliwosci, kontakt z cudzoziemcami : [b]paz bulaw tu chyba moje dążenie do polepszenia sytuacji zawodowej wyszło

Dom X - kariera, urzeczywistnienie celow, pozycja społeczna, honory, stanowiska, rodzice - szczegolnie matka, sposob wykorzystania swojego dziedzictwa : 4 den no, skupienie się na kasie, jak nic, materialistka się zrobię

Dom XI - idee - plany, dązenia, przyjaciele - rodzaj i Iiczba stosunkow towarzyskich, zamozni protektorzy lub przyjaciele, nadzieje na przyszłosc, pragnienia, owoce pracy, społeczenstwo, przywiązanie, wiernosc, sława i powazanie : 6 mieczy wszystko przez neta...

Dom XII - podswiadomośc, ograniczenia, działanie nieracjonalne, inspiracja mistyczna i artystyczna, iluzje, empatia, ukryci wrogowie, oszusci, intryganci, nieuchronne wydarzenie, zmęczenie, chroniczne choroby, szpitale, uzaleznienia, miejsca odosobnienia 2 miecze

dąrzenie do kompromisów, problemy z podejmowaniem decyzji...

1 5 9 trygon ognia: temperament i rozwoj osobisty: 10 bulaw krolowa kieli paz bulaw

przepracowana matka polka z aspiracjami... ja piernicze ale mi pokazało...

2 6 10 trygon ziemi: ukazuje swiat pieniedzy i pracy: 4 bulawy krol kieli 4 den moja sytuacja finansowa polepszy się za sprawą jakiegoś faceta...hmmm..

3 7 11 trygon powietrza: poziom mysli; idei; kontaktow towarzyskich i rozmow: smierc krolowa mieczy 6 mieczy coś się nagle zmieni, poszerze grono znajomych? Rozwinę powiązania przez internet?

4 8 12 trygon wody: uczucia i emocje; tesknoty i pragnienia wieza sąd 2 miecze coś się rypnie z nagła, nastąpi jakieś odnowienie i nie bedę wiedziała co z tym fantem dalej zrobić...

pomoże ktos???? plizZZ

• 5 miesięcy temu...
Napisano

a tu nie sprawdza się nic, bo karty marne, a moje życie jest całkiem fajne ;) i uczuciowo i zawodowo nie mogę narzekać