Skocz do zawartości

co pan postanowil wobec mnie

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Pokłóciłam się ze swoim Panem i powiedziałam dość

Wyciągnełam karty co on postanowił wobec mnie teraz wyszło

10 kielichów cesarz paź kielichów suma wieża na wieże połozyłam (mag król mieczy sąd)

nadal chce niedojrzale postepowac i nic nie zrobi niby bedzie sie podkochiwał ale boi sie podjąc decyzje dziwna ta wieża wszystko runie samo sie rozwali

Napisano

10 kielichów cesarz paź kielichów suma wieża na wieże połozyłam (mag król mieczy sąd)

pan cos tam bedzie próował romantycznie rozegrac, bedzie mówił, ze sie zmieni, ze to wszystko bedzie inne a pax kielichów wskazuje na to, zę malymi krokami bedzie do tego dążyl ale w wieży Tobie moze zabraknąć mimo wszystko cierpliwosci.

Bo Ty bys chciaął, zeby on sie zmienił tu i teraz natychmiast a on tego nie zrobi, czym moze Cie zdenerwowac.

Patrzac na dociagniete karty do wieży dochodze do wniosku, ze jego zmiana bedzie ale na krótka mete wlasnie.

Będą próby naprawy ale jego 'przyzwyczajenia' mogą być jednak silniejsze.

Gość AngeloYasmine
Napisano
pan cos tam bedzie próował romantycznie rozegrac, bedzie mówił, ze sie zmieni, ze to wszystko bedzie inne a pax kielichów wskazuje na to, zę malymi krokami bedzie do tego dążyl ale w wieży Tobie moze zabraknąć mimo wszystko cierpliwosci.

Bo Ty bys chciaął, zeby on sie zmienił tu i teraz natychmiast a on tego nie zrobi, czym moze Cie zdenerwowac.

Patrzac na dociagniete karty do wieży dochodze do wniosku, ze jego zmiana bedzie ale na krótka mete wlasnie.

Będą próby naprawy ale jego 'przyzwyczajenia' mogą być jednak silniejsze.

Dziękuję masz rację:)

Napisano

czy mam racje to się dopiero okaże Rybko z biegiem czasu, co i czy pn coś postanowi :) ale ciesze się, ze się ze mną zgadzasz :)

• Maestro
Napisano

Na razie nic nie zrobi,on nie czuje się w żadnym wypadku winny,możliwe,że wyjdzie z jakąś inicjatywą (tzn. może telefon,może sms nie odnoszący się zupełnie do tematu kłótni) ,która spali na panewce,za jaki czas pójdzie po rozum do głowy i spróbuje cos wyjaśnić ,porozmawiać...

Napisano

mysle ze pan uczucia ma ale jest niedojrzały

taki troche luzik guzik

nie martw się

ja kart niesumuje :) takzrze na wierze nie patrze.

Napisano

Pokłóciłam się ze swoim Panem i powiedziałam dość

Wyciągnełam karty co on postanowił wobec mnie teraz wyszło

W odczucia Pana ta kłótnia chyba nie jest taka ważna jak w Twoim. On przeczeka, a wieza + dołożone karty chyba pokazała Twoje zdenerwowanie i życzenie , aby on sie określił. żeby dla Ciebie sytuacja stała sie jasna. Oczekujesz od niego ruchu, ale nie go nie wykona, bp po prostu on nie widzi tego tak jak Ty.