Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 15 Sierpnia 2013 W związku z rozkładem : http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/72063-czy-przyjedzie.html położyłam karty na rozwój relacji z P. Czas : pól roku:) To jest 9 pucharów Krzyzuje sie Wieża Nastawienie 3 denarów Świadomość Diabeł Podświadomość Paź Kielichów Mija Królowa Buław Nadchodzi 6 kielichów Obawy Król Buław Nadzieje 3 mieczy Otoczenie 7 mieczy Wynik Paź Mieczy As Denarów 2 buław 4 buław suma Głupiec HB Rydwan teraz widac okres takiego zadowolenia, luźnej relacji, na skrzyżowaniu jest być może karta mówiąca o totalnym zaskoczeniu mnie przez niego , nastawienie jest jak najbardziej koleżeńskie, w świadomości wiem, że są przeszkody,poza tym oboje chcemy się spotkać, nie widzielismy sie ponad 10 lat, kontakt zawsze mieliśmy świetny,podświadomie po prostu go lubię..Mija okres nie wiem, albo jego myslenie o byłej,albo intensywność kontaktów (zaznaczam : kontakty inicjuje on, a nie ja), nadchodzi czas wspominek,może i powrotu do tego, co było..Obawy, że on się nie odezwie i nie weźmie spraw w swoje ręce odnośnie przyjazdu,nadzieje, że mnie nie rozczaruje.Otoczenie jest jakies dziwne, prawdopodobnie mam wokół siebie osoby nieszczere... Na wyniku widac rozmowy i ewidentną szanse na spotkanie:)) Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 To jest 9 pucharówKrzyzuje sie Wieża Tu widac ogolnie jest takie spokojne wyczekiwanie na to, co przyniesie przyszlosc w tej znajomosci. Widac, ze masz cieple mysli w stosunku do niego, ale no wlasnie, chcialabys, zeby te bariery, ktore Was teraz dziela (przestrzen, odleglosc), zostaly usuniete. No zeby w koncu przyjechal. Nastawienie 3 denarów No, uswiadomienie sobie, ze aby ta znajomosc miala przyszlosc, trzeba by sie spotkac, zblizyc nieco realnie. Tu 3 Monet to pojscie bardziej w swoim kierunku, moze obmyslanie, jak to zrobic. Świadomość DiabełPodświadomość Paź Kielichów Z jednej strony tlumaczysz sobie te znajomosc, ze tak nie do konca powinnas ja chyba realizowac, chociaz pan wkrecil Ci sie chyba ostro w mysli... ale dosc mocno to w sobie zagluszasz. Z drugiej strony bardzo silne masz wizje tego, ze mogloby byc fajnie, co by bylo gdyby itd. Jednak walczy z drugim. Mija Królowa Buław Tu Ty nadawalas ton, widac duzy Twoj wplyw w tej znajomosci. Pan bardzo pod Twoim wplywem, wrazeniem. Nadchodzi 6 kielichów Przeszlosc nabierze znaczenia. Mozliwe, ze jakies plany z przeszlosci, ktore byly robione. Mozliwe, ze to spotkanie wlasnie... jako powrot do przeszlosci. Obawy Król Buław Ze pan chce tej znajomosci z egoistycznych pobodek. Na zasadzie, zaliczyc, moje i pojsc w swiat. Krol Bulaw to raczej facet, ktory narzuca wole, ale nie nagina sie do nikogo. Nadzieje 3 mieczy Ze pewne sprawy nabiora jasnosci a to, co niejasne, zakonczy sie. Otoczenie 7 mieczy Kombinuje, oszukuje, szuka swojej wlasnej korzysci, takze musisz byc uwazna. Wynik Paź Mieczy As Denarów 2 buław 4 buław suma Głupiec HB Rydwan No tu jakas rozmowa sie szykuje, cos sobie ladnie wyjasnicie, co wyjdzie Wam na plus. W wyniku tego, pan rzeczywiscie moze zebrac sie w sobie i wreszcie przyjechac. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 15 Sierpnia 2013 Tu widac ogolnie jest takie spokojne wyczekiwanie na to, co przyniesie przyszlosc w tej znajomosci. Widac, ze masz cieple mysli w stosunku do niego, ale no wlasnie, chcialabys, zeby te bariery, ktore Was teraz dziela (przestrzen, odleglosc), zostaly usuniete. No zeby w koncu przyjechal. No, uswiadomienie sobie, ze aby ta znajomosc miala przyszlosc, trzeba by sie spotkac, zblizyc nieco realnie. Tu 3 Monet to pojscie bardziej w swoim kierunku, moze obmyslanie, jak to zrobic. Z jednej strony tlumaczysz sobie te znajomosc, ze tak nie do konca powinnas ja chyba realizowac, chociaz pan wkrecil Ci sie chyba ostro w mysli... ale dosc mocno to w sobie zagluszasz. Z drugiej strony bardzo silne masz wizje tego, ze mogloby byc fajnie, co by bylo gdyby itd. Jednak walczy z drugim. Tu Ty nadawalas ton, widac duzy Twoj wplyw w tej znajomosci. Pan bardzo pod Twoim wplywem, wrazeniem. Przeszlosc nabierze znaczenia. Mozliwe, ze jakies plany z przeszlosci, ktore byly robione. Mozliwe, ze to spotkanie wlasnie... jako powrot do przeszlosci. Obawy Król Buław Ze pan chce tej znajomosci z egoistycznych pobodek. Na zasadzie, zaliczyc, moje i pojsc w swiat. Krol Bulaw to raczej facet, ktory narzuca wole, ale nie nagina sie do nikogo. Ze pewne sprawy nabiora jasnosci a to, co niejasne, zakonczy sie. Kombinuje, oszukuje, szuka swojej wlasnej korzysci, takze musisz byc uwazna. No tu jakas rozmowa sie szykuje, cos sobie ladnie wyjasnicie, co wyjdzie Wam na plus. W wyniku tego, pan rzeczywiscie moze zebrac sie w sobie i wreszcie przyjechac. Dzięki:) To kolega,którego poznałam wiele lat temu przez internet, gdy byłam jeszcze studentką. Bardzo dużo pisaliśmy ze sobą, potem bardzo długo rozmawialiśmy przez telefon, on mi pomógł znaleźć pierwszą pracę,(zresztą w firmie,w której sam pracował). Ja wtedy miałam chłopaka, o czym on wiedział, zresztą zapoznałam ich obu ze sobą) Niestety, po wyjściu za mąż słuch o nim zaginał, nie był nawet na moim ślubie,mimo zaproszenia. Relacja odżyła dzięki portalom społecznościowym:)) Ciekawa jestem,czy to tylko jego zrywy, czy faktycznie wpadnie do kraju i sobie normalnie przy kawie pogadamy;)) Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 ja tak krótko- myślę, że relacja się utrzyma mimo takich falowych kontaktów połączonych z oddaleniami na jakiś czas,ktore jak najbardziej sa naturalne. Być może obawiasz się, że Pan zacznie działać gdzieś indziej albo zacznie przeć wywierając presje na Tobie chcąc przyśpieszyć pewne wydarzenia między Wami. Będą między Wami ciepłe i sympatycznie reacje, pojawią sie sprzyjające okoliczności na wspólne spotkania,które dadzą szanse na zbliużenie się do siebie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 15 Sierpnia 2013 ja tak krótko- myślę, że relacja się utrzyma mimo takich falowych kontaktów połączonych z oddaleniami na jakiś czas,ktore jak najbardziej sa naturalne. Być może obawiasz się, że Pan zacznie działać gdzieś indziej albo zacznie przeć wywierając presje na Tobie chcąc przyśpieszyć pewne wydarzenia między Wami. Będą między Wami ciepłe i sympatycznie reacje, pojawią sie sprzyjające okoliczności na wspólne spotkania,które dadzą szanse na zbliużenie się do siebie. Wiesz co, ja się nie boję,że on kogos pozna, ale właśnie tej presji..Wystarczy, że ja tylko do kuchni pójdę, a już znajduję wiadomości : jesteś? gdzie jesteś?? Cytuj
niiwa Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 To jest 9 pucharów Krzyzuje sie Wieża Obecnie jest milutko, każdy czerpie z tego jakąś przyjemność dla siebie, w powietrzu wisi zagrożenie, że może ten stan ulec diametralnej zmianie i nie będzie już tak jak teraz - pytanie, czy zmieniać to? Nastawienie 3 denarów - rozwojowe Świadomość Diabeł Podświadomość Paź Kielichów Jasno chyba nie określasz się o co Ci chodzi, może masz jakiś interes do niego, to za mocna karta aby chodziło o zwykłe spotkanie przy kawie/jak piszesz/. On może ci w czymś pomóc, widzisz w nim drogę do osiągnięcia celu, który zapwene masz. Paź puch. sądzę, że mógł ci się w dalekiej przeszłości podobać, ale nie ujawniłaś swoich uczuć. Mija Królowa Buław Nadchodzi 6 kielichów Przestaniesz odczuwać pewność siebie, zwolnisz też chyba z okazywaniem swoich pragnień względem niego, nadejdzie czas wspominek, ciepłych przypominanek. Możesz się zacząć obawiać, czy nadal jesteś dla niego atrakcyjna - sporo lat minęło od ostatniego spotkania/tak myślę/ Obawy Król Buław Nadzieje 3 mieczy No właśnie, pojawią się obawy, czy okaże zainteresowanie i czy będzie je dalej podtrzymywał? a może to, czy nadal jest tym przystojniachą - bo z Diabłem masz chyba takie o nim wyobrażenie - sprytny i zaradny pociągający facet. W nadziejach jest do przejścia jakaś trudna rozmowa między wami, coś do wyjaśnienia sobie. Otoczenie 7 mieczy - kręcenie i uniki - możliwe, że to jego karta- stąd będziesz liczyła aby się w końcu określił lub wytłumaczył się/3 mieczy Wynik Paź Mieczy As Denarów 2 buław 4 buław suma Głupiec HB Rydwan - rozmowy, szanse na rozwój, na spotkanie - ale wg mnie sprawa staje w miejscu, w punkcie wyjścia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 15 Sierpnia 2013 To jest 9 pucharówKrzyzuje sie Wieża Obecnie jest milutko, każdy czerpie z tego jakąś przyjemność dla siebie, w powietrzu wisi zagrożenie, że może ten stan ulec diametralnej zmianie i nie będzie już tak jak teraz - pytanie, czy zmieniać to? Nastawienie 3 denarów - rozwojowe Świadomość Diabeł Podświadomość Paź Kielichów Jasno chyba nie określasz się o co Ci chodzi, może masz jakiś interes do niego, to za mocna karta aby chodziło o zwykłe spotkanie przy kawie/jak piszesz/. On może ci w czymś pomóc, widzisz w nim drogę do osiągnięcia celu, który zapwene masz. Paź puch. sądzę, że mógł ci się w dalekiej przeszłości podobać, ale nie ujawniłaś swoich uczuć. Mija Królowa Buław Nadchodzi 6 kielichów Przestaniesz odczuwać pewność siebie, zwolnisz też chyba z okazywaniem swoich pragnień względem niego, nadejdzie czas wspominek, ciepłych przypominanek. Możesz się zacząć obawiać, czy nadal jesteś dla niego atrakcyjna - sporo lat minęło od ostatniego spotkania/tak myślę/ Obawy Król Buław Nadzieje 3 mieczy No właśnie, pojawią się obawy, czy okaże zainteresowanie i czy będzie je dalej podtrzymywał? a może to, czy nadal jest tym przystojniachą - bo z Diabłem masz chyba takie o nim wyobrażenie - sprytny i zaradny pociągający facet. W nadziejach jest do przejścia jakaś trudna rozmowa między wami, coś do wyjaśnienia sobie. Otoczenie 7 mieczy - kręcenie i uniki - możliwe, że to jego karta- stąd będziesz liczyła aby się w końcu określił lub wytłumaczył się/3 mieczy Wynik Paź Mieczy As Denarów 2 buław 4 buław suma Głupiec HB Rydwan - rozmowy, szanse na rozwój, na spotkanie - ale wg mnie sprawa staje w miejscu, w punkcie wyjścia Z mojej strony nigdy nie było uczuć do niego, z wyjątkiem przyjaźni. Wiem, że on sobie robił nadzieje, bo bardzo dużo swojej mamie mówił o mnie, wiem, że ona bardzo chciała mnie poznać i to dało mi wtedy do myślenia..Ja się nie boję tego, że mu się nie spodobam,jakoś mi to do głowy nawet nie przyszło..)) Ciekawi mnie ten wynik, no nic na pewno za kilka miesięcy będę wiedziała więcej:) Cytuj
Frambuesa_ Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 To jest 9 pucharów + krzyżuje się Wieża Jesteś zadowolona z tej relacji i tak jakbyś czegoś wyczekiwała, jakiegoś kroku z jego strony. Wieża może być tu Twoją obawą, jak bardzo ta relacja może namieszać w Twoim życiu. Nastawienie 3 denarów Jesteście bardzo entuzjastycznie nastawieni do tej relacji i chcecie, aby się to rozwinęło (ta chęć chyba nawet jest większa z Twojej strony). Świadomość Diabeł Duże przyciąganie. Chciałabyś się 'poddać' tej relacji, a z drugiej strony wiesz, że byłaby to dla Ciebie duża zmiana i nie jesteś pewna, czy się ona opłaca. Dużo o tym myślisz. Podświadomość Paź kielichów Niespełniona miłość z przeszłości? Ew. zalążek czegoś nowego, choć na razie jest to na etapie "lubienia". Mija Królowa buław Przestajesz być tak pewna siebie jak do tej pory. Nadchodzi 6 kielichów Odnowienie relacji, taki trochę "powrót do przeszłości". Obawy Król Buław Przejęcie steru przez kolegę, to on będzie nadawał ton tej relacji. Nadzieje 3 mieczy Wyjaśnienie spraw z przeszłości, na spokojnie. Otoczenie 7 mieczy Niejasności, kręcenie. Wszystko zależy od Twojego podejścia. Wynik Paź Mieczy As Denarów 2 buław 4 buław suma Głupiec HB Rydwan Wyjaśnicie sobie rzeczy, które wcześniej były dla was niejasne, nie ma tu większych nerwów. Spotkacie się i jak dla mnie ta relacja "rozpocznie się na nowo", będzie oczyszczona z przeszłości. 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Wiesz co, ja się nie boję,że on kogos pozna, ale właśnie tej presji..Wystarczy, że ja tylko do kuchni pójdę, a już znajduję wiadomości : jesteś? gdzie jesteś?? Król buław lubi bywać natarczywy kierując się własnymi chęciami, także taka forma dominacji i stawiania na swoim jest całkiem w jego stylu bo Król buław wydaje się być mistrzem osiągania celu różnymi metodami. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 15 Sierpnia 2013 Król buław lubi bywać natarczywy kierując się własnymi chęciami, także taka forma dominacji i stawiania na swoim jest całkiem w jego stylu bo Król buław wydaje się być mistrzem osiągania celu różnymi metodami. Niestety,a takie zachowanie wręcz mnie męczy....) Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Niestety,a takie zachowanie wręcz mnie męczy....) ja na takie jestem wyczulona bo choć z początku takie adorowanie może być przyjemne tak później kiedy przybiera na sile taka postawa zaczyna obracać się na niekorzyść i ma się dość bycia ciągle pod obstrzałem hehe. Pewnie to rozumiesz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 15 Sierpnia 2013 ja na takie jestem wyczulona bo choć z początku takie adorowanie może być przyjemne tak później kiedy przybiera na sile taka postawa zaczyna obracać się na niekorzyść i ma się dość bycia ciągle pod obstrzałem hehe. Pewnie to rozumiesz Doskonale:)) Ja mam tak. że np.drażni mnie milczenie i zastój,ale z drugiej strony jak facet przegina w drugą stronę,to mam ochotę uciec..Zawsze tak miałam...Jak mój mąż zanim został moim mężem robił delikatne podchody,dzwonił co 2 dni (ja nigdy do niego pierwsza nie dzwoniłam),to czułam niedosyt, jak mu nagle odbiło i zaczął mi co godzina dzwonić z wyznaniem miłości,to byłam bliska zerwania:lol: Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 puenta - co za dużo to nie zdrowo ^^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi