Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 15 Sierpnia 2013 Kupilismy sobie bilety na festiwal:) Impreza w przyszły piątek;) Jak się będę bawiła? Sąd Umiarkowanie 4 mieczy 9 kielichów suma Śmierć HB Rydwan wydaje mi się, że na początku odżyję, poczuję się fajnie, ale potem może być niestety nudno...9 kielichów mówi mi o pewnym niedosycie,ew. o tym, że w domu jeszcze sobie posiedzimy i wypijemy piwo:))) Jaka będzie pogoda tego wieczoru? 5 kielichów Sad Śmierć 4 buław suma Siła z początku może być ponuro,potem widać , ze się na chwilę wypogodzi,aby znó zachmurzyć,wieczorem widac już przejaśnienia na niebie,temperatura raczej znośna, choć chyba sweter wezmę Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Kurcze... a mi to wyglada, jakbys miala nie pojsc z jakiegos wzgledu. Cytuj
emilr Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Kupilismy sobie bilety na festiwal:) Impreza w przyszły piątek;) Jak się będę bawiła? Sąd Umiarkowanie 4 mieczy 9 kielichów suma Śmierć HB Rydwan Na początku nastrój rewelacyjny, nastawienie pozytywne z dużymi oczekiwaniami. Jednak potem poczujesz powiew nudy, nastrój sie zmieni. Będziesz chyba zawiedziona. Potem jednak dobra zabawa. Ale czy na festiwalu? Mam wątpliwości ze wzgledu śmierć na podsum.. I rydwan? Jaka będzie pogoda tego wieczoru? 5 kielichów Sad Śmierć 4 buław suma Siła 5 kiel od razu mi sie skojarzyło z lekkim deszczem. Potem się przejaśni. EDIT: albo pogoda przepedzi was do do pomieszczenia Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez emilr Cytuj
Trida Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 nie no w podsumie wyjazdy rydwan czyli podróż ale zabawa... raczej sredniawa. Wydaje mi sie, ze nastawisz sie na cos wiecej w wyjdzie tego 'mniej' nie wydaje mi sie, zebys była zadowolona z tego wyjazdu niestety a pogoda: deszczowa - sweterek brac jak najbardziej! 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 15 Sierpnia 2013 Kurcze... a mi to wyglada, jakbys miala nie pojsc z jakiegos wzgledu. Mam nadzieję,że szefowa nie odwali mi numeru i nie zapisze bezmyślnie pacjenta na wieczór,bo ona tak czasami robi i przez jej głupotę muszę siedzieć dłużej.Kurcze, chyba się nie przeziębię.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 15 Sierpnia 2013 Sacral mnie wystraszyła lekko,dlatego zadałam pytanie: Czy pójdę na ten festiwal? odp.2 kielichów tło Rycerz Denarów Diabeł As Kielichów suma Świat wydaje mi się, ze pójdziemy z mężem,ale faktycznie coś mnie w pracy zatrzyma.. Cytuj
Trida Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 oj po tych kartach, głownie po diable, smiem twierdzic, ze Wasz wyjazd sie co najmniej opóźni bo 2 kielichy - dwie osoby - Ty i mąż tak jakos mi sie nasuwa, ze pojedziecie Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Sacral mnie wystraszyła lekko,dlatego zadałam pytanie: Czy pójdę na ten festiwal? odp.2 kielichów tło Rycerz Denarów Diabeł As Kielichów suma Świat wydaje mi się, ze pójdziemy z mężem,ale faktycznie coś mnie w pracy zatrzyma.. Podsum calosci wg HB to Ksiezyc i Eremita... wiec co najmniej kombinowanie, jak tu zrobic, zeby tam byc. Opoznienie na pewno. Tak czy inaczej trzymam kciuki za dobra zabawe. Cytuj
Trida Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 nie no kurcze patrze i mnie korci, co by napisać, ze szefowa pokrzyzuje Wam plany ale mimo, iż zostaniecie i tak zabawa bezie fajna, i wymyslicie dobra alternatywe... Nic, trzeba czekac Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 15 Sierpnia 2013 Moja szefowa to kobieta bez wyobraźni.Ona nie liczy się z tym,że my kończymy na drugiej zmianie pracę o 19.00. Ona potrafi zapisać na sam koniec dnia pacjenta na kwalifikację przed laserową korekcją wzroku, bo to są pieniądze dla firmy..Taka kwalifikacja trwa ok. 1,5 godziny...I wtedy się siedzi w nieskończoność, bo lekarz musi dokładnie zbadać, poza tym pacjenci zadają niezliczone ilości pytań..No nic, zobaczymy:)) Cytuj
panna.marta Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 ak się będę bawiła? Sąd Umiarkowanie 4 mieczy 9 kielichów suma Śmierć HB Rydwan mi sie wydaje, ze na poczatku bardzo dobrze uznasz,ze to jest to czego Ci trzeba,ale potem chyba poczujesz,ze juz wystarczy albo poczujesz sie zmeczona i bedziesz chciala odpoczac. Jaka będzie pogoda tego wieczoru? 5 kielichów Sad Śmierć 4 buław suma Siła chlodno, pochmurno,ale potem sie polepszy:D 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 Jak się będę bawiła? Sąd Umiarkowanie 4 mieczy 9 kielichów suma Śmierć HB Rydwan wydaje mi się, że średnio będziesz się bawić i nie wiem, czy jakieś sprawy rodzinne Cię nie zatrzymają... 4 miecze to taka izolacja na tym festiwalu, tak jakbyś siedziała i się nudziła, z nikim nie nawiązywała kontaktu... Jaka będzie pogoda tego wieczoru? 5 kielichów Sad Śmierć 4 buław suma Siła oj chyba deszczowo, ale później będzie zmiana na lepsze:-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Weryfikacja:)) Czy pójdę na ten festiwal? odp.2 kielichów tło Rycerz Denarów Diabeł As Kielichów suma Świat wydaje mi się, ze pójdziemy z mężem,ale faktycznie coś mnie w pracy zatrzyma.. Poszlismy, co więcej w pracy NIE BYŁO ŻADNYCH PRZESZKÓD. Karta Diabła informuje o moich nerwach, bo rano mój synek siedzaił ze mną przez dwie godziny, bo go do lekarza przyprowadziłam i czekałam, ąż lekarka skończy przyjmować, on w tym czasie zdążył mnie doprowadzić do szału, w międzyczasie pokłóciłam się z kuzynem męża;))Mąż przyszedł do mnie do pracy po 17.00 z jedzeniem,to sobie zjedliśmy, kawę na luzie wypiliśmy, nie było już ani jednego pacjenta;)) Jak się będę bawiła? Sąd Umiarkowanie 4 mieczy 9 kielichów suma Śmierć HB Rydwan wydaje mi się, że na początku odżyję, poczuję się fajnie, ale potem może być niestety nudno...9 kielichów mówi mi o pewnym niedosycie,ew. o tym, że w domu jeszcze sobie posiedzimy i wypijemy piwo:))) Na początku uderzenie(Sąd) - piosenka, wielki przebój, której się w ogóle nie spodziewałam;)) Fantastyczny początek, potem kolejni wykonawcy - idole mojego dzieciństwa, z wczesnej podstawówki (nie wstydzę się, że słuchałam takiej muzyki,mimo iż dziś mam inne gusta), potem już luzik i do domu;))) 9 kielichów może mówić o tym, że teraz siedzę w domku wyluzowana, po 23.00 robiłam sałatkę na śniadanie dla siebie;))) Jaka będzie pogoda tego wieczoru? 5 kielichów Sad Śmierć 4 buław suma Siła z początku może być ponuro,potem widać , ze się na chwilę wypogodzi,aby znó zachmurzyć,wieczorem widac już przejaśnienia na niebie,temperatura raczej znośna, choć chyba sweter wezmę Karty pokazały pogodę z całego dnia, bo rano istotnie było chłodno i pochmurno, ale w ciągu dnia się wypogodziło (Sąd),co spowodowało zmianę temperatury (Śmierć) i w efekcie fajną i przyjemną, wiosenna pogodę (4 buław) Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez Inez2503 Cytuj
Gość bakea Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Sąd daje mi odpowiedz jakby coś się u was odrodzilo umiarkowanie to zycie takie bez euforii stabilne 4 mieczy wycofanie czyli rutyna 9 kiel siedzenie na tylku smierc nuda w zwiazku Rydwan fajny wypad Sąd to potwierdza ... spedzicie swietny czas ... Cytuj
panna.marta Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 dzięki!Baw się dobrze, jeśli jest dziś jeszcze koncert:) Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 24 Sierpnia 2013 Moderator Napisano 24 Sierpnia 2013 średnie karty na zabawe, jak ja widze 4 mieczy przy jakiejś zabawie to odpuszczam, bo to taka zabawa nudna na siedzonego przy stole, umiarkowanie na zabawe to tez srednio... sąd to tak bardziej rodzinnie, raczej chyba nie pojdziesz Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 weryfikacja:)) poszlismy, co więcej w pracy nie było żadnych przeszkód. Karta diabła informuje o moich nerwach, bo rano mój synek siedzaił ze mną przez dwie godziny, bo go do lekarza przyprowadziłam i czekałam, ąż lekarka skończy przyjmować, on w tym czasie zdążył mnie doprowadzić do szału, w międzyczasie pokłóciłam się z kuzynem męża;))mąż przyszedł do mnie do pracy po 17.00 z jedzeniem,to sobie zjedliśmy, kawę na luzie wypiliśmy, nie było już ani jednego pacjenta;)) jak się będę bawiła? na początku uderzenie(sąd) - piosenka, wielki przebój, której się w ogóle nie spodziewałam;)) fantastyczny początek, potem kolejni wykonawcy - idole mojego dzieciństwa, z wczesnej podstawówki (nie wstydzę się, że słuchałam takiej muzyki,mimo iż dziś mam inne gusta), potem już luzik i do domu;))) 9 kielichów może mówić o tym, że teraz siedzę w domku wyluzowana, po 23.00 robiłam sałatkę na śniadanie dla siebie;))) karty pokazały pogodę z całego dnia, bo rano istotnie było chłodno i pochmurno, ale w ciągu dnia się wypogodziło (sąd),co spowodowało zmianę temperatury (śmierć) i w efekcie fajną i przyjemną, wiosenna pogodę (4 buław) extra!!!!:-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 24 Sierpnia 2013 średnie karty na zabawe, jak ja widze 4 mieczy przy jakiejś zabawie to odpuszczam, bo to taka zabawa nudna na siedzonego przy stole, umiarkowanie na zabawe to tez srednio... sąd to tak bardziej rodzinnie, raczej chyba nie pojdziesz Nie wiem, czy zauwazyłeś weryfikację Byłam i świetnie się bawiłam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi