Frambuesa_ Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Zapytałam kart jak potoczy się moje życie na zagranicznych praktykach i rozłożyłam sobie Krzyż Celtycki (chyba najbardziej pasuje) 1. Pytający - 4 Buław Oczekuję na sukcesy, mam nadzieję, że mi ta praktyka bardzo pomoże w życiu. 2. Przeszkoda dla pytającego - 6 Buław Reakcja otoczenia, przez co mogę czuć się ograniczona i trochę obarczona "winą". 3. Istota rzeczy, to co koronuje układ - 8 Mieczy Czuję się ograniczona, mam poczucie winy, trochę się obawiam tego wyjazdu, dużo o tym myślę (?). 4. Przeszłość dla sprawy - Śmierć Zakończenie pewnego etapu w życiu, podjęcie decyzji i ruszenie dalej. 5. Stan obecny, który już mija - 6 Mieczy Pozostawiam przeszłość za sobą, ruszam nową drogą, zmieniam miejsce pobytu. 6. Najbliższa przyszłość - Giermek Buław Dużo ruchu, spontaniczności, nowości, nowe znajomości. 7. Moja aktualna pozycja życiowa - Król Buław Hmmm... Tu nie wiem czy nie odnosi się do mężczyzny, którego poznam i który zawodowo mi pomoże. Albo że sama liczę na wysoką pozycję? 8. Otoczenie i to, na co mogę liczyć - Umiarkowanie Uspokojenie, pomoc w razie potrzeby ze strony otoczenia, ale generalnie "powinnam radzić sobie sama". 9. Moje obawy i nadzieje - Rycerz Kielichów Nadzieja na wybicie się, dążenie do celu.. 10. Ostateczny rezultat - Mag Praktyka przyniesie mi sporą wiedzę, dużo się nauczę, wezmę sprawy w swoje ręce. Jak patrzę na ostateczny wynik i resztę kart to wydaje mi się, że będzie jeszcze jakiś starszy mężczyzna, który dużo zmieni w moim życiu.. Proszę o pomoc Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 1. Pytający - 4 Buław liczysz na rozwój ogólnie rozumiany bo i życiowy jako poszerzenie horyzontów, ale także intelektualny. Poznanie innej kultury również wzbogaca. 2. Przeszkoda dla pytającego - 6 Buław przeszkodą może być otoczenie, które może mieć łatwiejszy start w porównaniu z Tobą dzieki lepszej znajomości języka, znajomości kultury albo pieniążkom,których mogą mieć więcej. Może być tez obawa, że Ci ktorym wszystko dość łatwo przyszło mogą się "panoszyć" i dokuczać w jakiś sposób. Nie ma się martwić na zapas 3. Istota rzeczy, to co koronuje układ - 8 Mieczy troszkę czujesz wewnętrznych ograniczeń. Pomyśl jednak, że to tylko umysł je tworzy i są takimi małymi lub dużymi bobokami,których jak dziecko sie boimy, ale gdy tylko staniemy twarzą w twarz z tym bobokiem on nagle okazuje się ...zupełnie nie straszny . 4. Przeszłość dla sprawy - Śmierć dokonanie sie zmian życiowych i poczynienie kroków ku dalszemu rozwojowi własnemu. 5. Stan obecny, który już mija - 6 Mieczy mija być może niezdecydowanie, ale tez takie troszkę poczucie braku chęci do dokonania zmian z powody przyzwyczajenia się do tego co było...wiesz jednak, że ta zmiana jest naturalna a podjęcie kroków dalszych jest korzystne, ale samo przyzwyczajenie jakoś tak wpływa demoywująco. 6. Najbliższa przyszłość - Giermek Buław pojawi sie entuzjazm i większa pewność,że to dobra droga i że fajnie będzie 7. Moja aktualna pozycja życiowa - Król Buław pytanie jest o aktaulną sytuację, myślę więc że masz wsparcie w rodzinie, a może w ojcu ? Ktoś Cię wspiera i dodaje energii mówiąc, że dobrze będzie że waerto itp 8. Otoczenie i to, na co mogę liczyć - Umiarkowanie Będzie wpływać na Ciebie kojąco i niwelować wszelkie twe wątpliwości i obawy. 9. Moje obawy i nadzieje - Rycerz Kielichów masz nadzieje, że tam Ci się spodoba, że poznasz ciekawych ludzi i ogolnie zaaklimatyzujesz się dość szybko 10. Ostateczny rezultat - Mag idzie zupełnie nowa część twego życia,która bardzo Cię wzbogaci pod każdym względem, wpłynie na Ciebie na tyle, że zmienisz siebie...samą i bardzo dużo wyniesiesz z tego wyjazdu. Na prawdę warto ) Cytuj
Madiie Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 1. Pytający - 4 Buław Oczekujesz, że praktyki otworzą przed Tobą wiele drzwi w przyszłości, dadzą Ci doświadczenie, stabilność i dobry start. 2. Przeszkoda dla pytającego - 6 Buław Zazdrość otoczenia, na Twoje sukcesy i osiągnięcia. Wiadomo, że komu powodzi sie ciut lepiej, jest zawsze na świeczniku, a nic nie wkurza bardziej niz powodzenie innych. 3. Istota rzeczy, to co koronuje układ - 8 Mieczy Twoje obawy, o nie powodzenie, nie dostanie się. Troszkę sama siebie ograniczasz i zamęczasz sie negatywnym myśleniem. 4. Przeszłość dla sprawy - Śmierć Czas na zmiany i to dosyć radykalne, które rzeczywiście już następują. 5. Stan obecny, który już mija - 6 Mieczy Czyżbyś już była jedną nogą na praktykach ? Będzie to podróż na inny kontynent? Bo zazwyczaj 6 Mieczy pokazuje mi prom, ewentualnie samolot przelatujący właśnie nad oceanem, morzem. 6. Najbliższa przyszłość - Giermek Buław Dobre wiadomości to przede wszystkim, a to wszystko dzięki ruchowi, w jaki wprowadziłaś życie i dałaś potoczyć sie tej sprawie. Dużo ciekawostek Cię czeka, dużo odkrywania 7. Moja aktualna pozycja życiowa - Król Buław Ambitna z Ciebie dziewczyna, wiesz do czego chcesz dojść i dążysz do tego. Jesteś Panią własnego życia, 8. Otoczenie i to, na co mogę liczyć - Umiarkowanie Niezbyt pomocne, patrzy z daleka jak sobie radzisz, nie chce zbytnio ingerować w Twoje życie, ale gdyby coś było nie tak natychmiast sa gotowi do pomocy. 9. Moje obawy i nadzieje - Rycerz Kielichów O kontakty z ludźmi czy ich polubisz, czy się odnajdziesz w otoczeniu, czy będą tak samo chętni do kontaktu i otwarci jak Ty 10. Ostateczny rezultat - Mag W dobrym kierunku zmierzasz, bym powiedziała. Mag wg mnie to wykorzystywanie swoich talentów i nadarzających sie okazji, które mimochodem bardzo nam pasują i dobrze się w nich odnajdujemy. Spełnienie i zadowolenie z praktyk Pozdrawiam Cytuj
Frambuesa_ Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Napisano 16 Sierpnia 2013 5. Stan obecny, który już mija - 6 Mieczy Czyżbyś już była jedną nogą na praktykach ? Będzie to podróż na inny kontynent? Bo zazwyczaj 6 Mieczy pokazuje mi prom, ewentualnie samolot przelatujący właśnie nad oceanem, morzem. Tak, to inny kontynent i to już niedługo A to przydatna informacja na temat tej karty Cytuj
Frambuesa_ Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Napisano 16 Sierpnia 2013 Może zerknie ktoś jeszcze? Cytuj
Aislinn Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 1. Pytający - 4 Buław Jesteś pozytywnie nastawiona do wyjazdu. Uznajesz te praktyki za swój sukces (prawdopodobnie jeden z pierwszych na drodze zawodowej), może też niejako na nie zapracowałaś. Masz nadzieję, że to doświadczenie pomoże ci w życiu, będzie dobrym fundamentem dalszego rozwoju. 2. Przeszkoda dla pytającego - 6 Buław Osoby z otoczenia, które nie mogą pogodzić się z twoim wyjazdem (niektóre mogą zazdrościć, że im się to nie udało). Widocznie przewidziały dla ciebie inną przyszłość i pokrzyżowałaś im plany Pewnie podszeptują, że te praktyki to zły pomysł. Przez to boisz się, że twój wyjazd - mimo że wygląda i zapowiada się atrakcyjnie - okaże się niewypałem. 3. Istota rzeczy, to co koronuje układ - 8 Mieczy Czujesz się jak w pułapce. Może masz wątpliwości, czy postępujesz słusznie. Dużo negatywnych myśli. 4. Przeszłość dla sprawy - Śmierć Zgadzam się z tobą - podjęłaś decyzję, która zmieni twoje życie. 5. Stan obecny, który już mija - 6 Mieczy Przytłoczenie reakcją osób z zewnątrz (rodziny może też?). Wiesz, że podjęłaś dobrą decyzję i zaczynasz odcinać się od "złego" otoczenia. 6. Najbliższa przyszłość - Giermek Buław Dużo ruchu, nowych znajomości, wymiana wiadomości ze znajomymi, który zostali w kraju (smsy, e-maile), nowe przedsięwzięcia, do których podejdziesz pozytywnie. 7. Moja aktualna pozycja życiowa - Król Buław Wiesz, czego chcesz i wiesz, że postępujesz słusznie. 8. Otoczenie i to, na co mogę liczyć - Umiarkowanie Otoczenie nie nadskakujące, stojące raczej z boku, ale nie nieprzyjazne. Pomocne w razie potrzeby. 9. Moje obawy i nadzieje - Rycerz Kielichów Masz nadzieję, że wyjazd przyniesie ci same plusy, dużo z niego wyniesiesz i bardzo pomoże ci w późniejszej pracy, dojściu do tego, co sobie wymarzyłaś. Martwisz się atmosferą otoczenia. 10. Ostateczny rezultat - Mag Praktyki będą dla ciebie początkiem nowej drogi, przyniosą nowe możliwości, w których będziesz mogła wykorzystać zdobytą wiedzę. Utwierdzisz się w przekonaniu, że to jest właśnie to, co chcesz w życiu robić. Powodzenia na praktykach 1 Cytuj
iridos Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisano 21 Sierpnia 2013 jeśli nie zostanie przełożony z jakiś powodów to sie uda bdb z romansem w tle:icon_smile: Cytuj
Frambuesa_ Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Napisano 23 Sierpnia 2013 jeśli nie zostanie przełożony z jakiś powodówto sie uda bdb z romansem w tle:icon_smile: Przełożony nie zostanie Hah, też właśnie patrząc na te karty intuicyjnie widzę jakiegoś faceta (Rycerz, Król..). No cóż, zobaczymy Cytuj
alathea Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 1. Pytający - 4 Buław wygladasz tej praktyki, wyczekujesz jej 2. Przeszkoda dla pytającego - 6 Buław moze ten wyjazd jest troszke na sile, kosztem czegos - i przez to czujesz sie niekomfortowo 3. Istota rzeczy, to co koronuje układ - 8 Mieczy jak wyzej - zapewne musialas pokonac troche przeciwnosci, zeby pojechac moze tez rodzinnych oporow 4. Przeszłość dla sprawy - Śmierć sprawa wyglada na dokonana - wyjazd bedzie 5. Stan obecny, który już mija - 6 Mieczy ostatnie klopoty/przeszkody do pokonania znikaja 6. Najbliższa przyszłość - Giermek Buław praktykantka 7. Moja aktualna pozycja życiowa - Król Buław mysle podobnie, ze chodzi o tego pana - on gra teraz duza role w Twoim zyciu, mzoe nawet z romansem w tle (niedlugo) -> Ryc. kiel. 8. Otoczenie i to, na co mogę liczyć - Umiarkowanie akceptacja, bez zachwytow - ale i bez kladzenia klod pod nogi 9. Moje obawy i nadzieje - Rycerz Kielichów moze wlasnie jakis romansik 10. Ostateczny rezultat - Mag tu widze duzy wplyw jakiegos pana - moze sporo zalatwic, ale i tez oczarowac Cie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi