Spes Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 Czy w pytaniu " czy o mnie myśli" Arcykapłanka Waszym zdaniem jest dobrą kartą?
Lulu86 Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 na pewno nie najgorsza... kobieta z duzą intuicja... ktos tajemniczy i pociagajacy
iridos Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 Czy w pytaniu " czy o mnie myśli" Arcykapłanka Waszym zdaniem jest dobrą kartą? kapłanka skrywa tajemnicę ta wiedza nie dla cię na dziś
niiwa Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Czy w pytaniu " czy o mnie myśli" Arcykapłanka Waszym zdaniem jest dobrą kartą? Niekoniecznie, może o tobie a może o innej - to często karta duszy, do której mało kto ma dostęp - odpowiedzią dla ciebie jest --- nie czas jeszcze, abyś znała jego myśli, jeśli ci na tym zależy to bądź cierpliwa, a w odpowiednim momencie się dowiesz
SacralNirvana Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Hej. Ale to ktorys raz, gdzie wparowujesz w dzial interpretacji i pytasz o znaczenie konkretnej karty bez podania swojej interpretacji. 1. zalezy to od rozkladu. 2. zawsze podajemy wlasna interpretacje... 3. konkretnie opisujemy problem Tu byl podobny temat zalozony przez Ciebie... http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/72189-9-kielichow.html W sensie: zero konkretnego rozladu zero opisu sytuacji zero wlasnej interpretacji Zamykam dyskusje.
Rekomendowane odpowiedzi