Skocz do zawartości

Pełnia od 21.08.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - Kapłan

moje nadmierne zasady,skupienie na nich,może i nauka (mam egzamin do poprawki jeszcze)

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - As Denarów 7 kielichów Moc suma Umiarkowanie realizacja moich marzeń,co doda mi sporo sił

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl Kapłanka 6 buław As Mieczy suma Pustelnik takie,ciche wypatrywanie mozliwości osiągnięcia sukcesu

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 8 denarów 9 monet Królowa Monet suma Sprawiedliwośc - myslę,ze zakończy się ostatecznie moja nauka, bo mam nadzieję zdać egzamin,ew. coś w pracy się zakończy...

Napisano

jeszcze egzystujesz w cieniu kostycznych zasad, które niekiedy blokują planowane przez Ciebie zmiany - czasami możesz mieć przeświadczenie, że przez takie nastawienie nie jesteś w stanie robić to na co masz ochotę - ponadto możesz mieć tendencje do pouczania np. w pracy

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - As Denarów 7 kielichów Moc suma Umiarkowanie

potencjał, którym dysponujesz jest zauważalny i to bardzo - w kwestiach zawodowych masz szansę na wypłynięcie na szerokie wody i co najważniejsze zyskać długofalową stabilizację

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl Kapłanka 6 buław As Mieczy suma Pustelnik

coś co planowałaś wewnątrz siebie przejdzie do historii -najwyższa pora uzewnętrznić się

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 8 denarów 9 monet Królowa Monet suma Sprawiedliwośc -

uważam, że zdobyta wiedza zaprocentuje w praktyce - zyskasz pozycję i spełnienie zawodowe - na wszystko sobie uczciwie zapracowałaś

Uważam, że z nową pełnią zaczniesz się spełniać zawodowo - Twoje wysiłki nie pójdą na marne - zostaniesz doceniona , niewykluczone że awansujesz albo zmienisz zajęcie

Napisano
widać, ze dużo ostatnio się zastanawiasz, myslisz. Bardzo skupiasz się nad ta umysłową częścią.

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - As Denarów 7 kielichów Moc suma Umiarkowanie

wiesz, że coś umiesz, ze cos masz ale wkrada się niepewność, jakieś takie – niefajne myśli, niepozytywne ale je szybko odganiasz. Widać tutaj pewność siebie jest ona przyćmiewana ale na szczęście potrafisz sobie z tym poradzić.

2 - co zakończyło sie, wypełniło, zamyka cykl Kapłanka 6 buław As Mieczy suma Pustelnik
coś mi się wydaję, że kończą się wakacje dla Ciebie :> a zaczyna powoli okres pracy itd. Ale odnalazłaś spokój jakby w tym wszystkim.

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 8 denarów 9 monet Królowa Monet suma Sprawiedliwośc -
no właśnie wakacje, słodkie ‘nicnierobienie’.
Napisano

moje nadmierne zasady,skupienie na nich,może i nauka (mam egzamin do poprawki jeszcze)

Bedziesz musiala nieco przychilic sie do ludzi Tobie bliskich, wyjsc poza swoje zdanie, posluchac, co osoby na przeciw maja do powiedzenia, a i powiedzialabym, otworzyc sie nieco bardziej. Pokazac odrobine mocniej swoje miekkie wnetrze. Nie bac sie tego.

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - As Denarów 7 kielichów Moc suma Umiarkowanie realizacja moich marzeń,co doda mi sporo sił

W tej chwili duzo sil i energii poswiecasz na rozne marzenia.

To jest piekne, ale z drugiej storny pochlania Twoja energie, no i czas. Teraz wazne po prostu realnie ocenic, ile z tego da sie wprowadzic w zycie. Do reszty nie przywiazuj wagi, skup sie na konkretach. I zamiast marzyc skup sie na chwili teraz. Realizuj sie. Marzenia zamieniaj w cele.

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl Kapłanka 6 buław As Mieczy suma Pustelnik takie,ciche wypatrywanie mozliwości osiągnięcia sukcesu

Tu byly takie rozne dzialania, ktore wynikaly z Twoich przemyslen. Byc moze szukalas rozmow, wyjasnialas rozne sprawy, ktore Ciebie w jakis sposob martwily. Mozliwe, ze nie raz pewne sprawy stawialas takze tak na ostrzu noza. Na zasadzie "chce wiedziec na czym stoje".

Ale myslenie i zastanawianie sie, widac pozostanie jeszcze przez jakis czas.

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 8 denarów 9 monet Królowa Monet suma Sprawiedliwośc - myslę,ze zakończy się ostatecznie moja nauka, bo mam nadzieję zdać egzamin,ew. coś w pracy się zakończy...

Tu tez mysle, ze to zwiazane z egzaminami. Tu widac Twoje uczenie sie... i w podsumie masz (HB) Gwiazde i Sprawiedliwosc.

Takze juz pojscie dalej, robienie calkiem nowych planow.

Powodzenia Inezko :bukiet:

Gość gość5
Napisano

Inez nie zrozum mnie źle- ale to co dla Ciebie jest normą i czymś normalnym- dla innych może byc nadzwyczajnym wyczynem- karta radzi patrzeć przez pryzmat ogółu a nie szczegółu :P

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - As Denarów 7 kielichów Moc suma Umiarkowanie to, że masz potencjał i to ogromny, siłe i zaparcie do tego by osiągnąć zamierzony cel

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl Kapłanka 6 buław As Mieczy suma Pustelnik Inez nie bedzie siedział w kaciku i cicho łkała jak ktos zrobi jej przykrość- teraz Inez ma głos i pokaże na co ją stac :)

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 8 denarów 9 monet Królowa Monet suma Sprawiedliwośc -zdobywanie kwalifikacji- nauka 9taka w szkole )- tak jak napisałas sie skończy

• Maestro
Napisano

Inez nie zrozum mnie źle- ale to co dla Ciebie jest normą i czymś normalnym- dla innych może byc nadzwyczajnym wyczynem- karta radzi patrzeć przez pryzmat ogółu a nie szczegółu :P

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - As Denarów 7 kielichów Moc suma Umiarkowanie to, że masz potencjał i to ogromny, siłe i zaparcie do tego by osiągnąć zamierzony cel

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl Kapłanka 6 buław As Mieczy suma Pustelnik Inez nie bedzie siedział w kaciku i cicho łkała jak ktos zrobi jej przykrość- teraz Inez ma głos i pokaże na co ją stac :)

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 8 denarów 9 monet Królowa Monet suma Sprawiedliwośc -zdobywanie kwalifikacji- nauka 9taka w szkole )- tak jak napisałas sie skończy

Spoko,co do tego Kapłana to się z Tobą zgadzam w 100%.....Walczę z tym:)

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Chyba niektórych razi moja osobowość...Wiem,że jestem silna, mogę być źle przez to odbierana...Moze czasem za bardzo poczam,ale jak pisałam do rogi walcże z tym,że nie kazdy jest idealny:))

wierzę w siebie...nadal...

chyba chodzi o to,że komuś coś wyjasniłam...powiedziałam panu czego oczekuję i takie tam...co dalej,czas pokaże...

zakończyłam nauke i jestem szczęsliwa:))

Serdeczne dzięki za pomoc:))