Skocz do zawartości

Wybrane szkolenia. Konkretnie.

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już prawie zdecydowałam z których szkoleń skorzystać.

Spróbuję się wgłębić w temat by nie wyrzucać pieniedzy w błoto.

Także jeszcze raz uśmiecham się i proszę o pomoc. Oczywiscie zweryfikuje we wrześniu. Jak sie udam. Na dwa albo jedno.

Szkolenie nr 1:

Czy udanie się na to szkolenie okaże się moją dobra decyzją?SAD, 8 denarów Tak to będzie powrót i douczenie się rzeczy których właśnie potrzebuję.

Co to szkolenie wniesie do mojego życia na polu zawodowym? As kielichów, Paż MieczyPoczątek inspiracji aby robić to jeszcze lepiej.

Czy będę zadowolona z rezultatów przeprowadzonego szkolenia? 5 buław, 6 denarówHm cięzko odebrać tą 5 buław jako zadowolenie,ale może tutaj widać,że przyjdzie mi zawalczyc o pewne rzeczy. Wiecej ćwiczyć i ćwiczyć..

Atmosfera podczas szkolenie-ŚMIERC,SWIAT,As buław,RYDWAN-kurcze same takie karty wychodziły z poczatkem:D

Widać to ciagle nowe osoby.. i ćwiczenia.. pokazywane nowosci..

Szkolenie nr 2:

Czy udanie się na to szkolenie okaże się moją dobrą decyzją?RYDWAN, 2 buław Będzie to kolejna opcja -dodatkowa metoda..

Co to szkolenie wniesie do mojego życia na polu zawodowym? 6 kielichów, 5 mieczyNie wiem czy wiele wniesie..nie wiem jak odebrać te karty..

Czy będę zadowolona z rezultatów przeprowadzonego szkolenia? 9 denarów, 9 buławMoże trochę,ale wezme to wszystko na przeczekane..

Atmosfera podczas szkolenie: 6 buław, Paż denarów myślę,że atmosfera byłaby rewelacyjna:)

Napisano

uważam, że korzystniejsze dla Ciebie będzie szkolenie nr 1, będziesz z niego zadowolona i może Ci ono przynieść konkretne korzyści i profity

szkolenie nr 2 raczej nie wniesie do Twojego życia niczego nowego, słono zapłacisz i do końca nie będziesz zadowolona :)

Napisano

Szkolenie nr 1:

Czy udanie się na to szkolenie okaże się moją dobra decyzją? SAD, 8 denarów

W sumie to tak ;) sporo się na nim nauczysz, dokształcisz się,. Będziesz mozliwwe, ze narzekała na nadmiar tej nauki ale wiele możesz z niego wynieść.

Co to szkolenie wniesie do mojego życia na polu zawodowym? As kielichów, Paż Mieczy

Może kogos poznasz :>? Na pewno skonkretyzujesz to, co chcesz robisz, nakierujesz się bardziej na swój cel etc. Odetniesz powoli od tego, co będzie Ci zbędne w pracy.

Czy będę zadowolona z rezultatów przeprowadzonego szkolenia? 5 buław, 6 denarów

Jak pisałam wyzej – możesz być troszkę zła, bo będzie trzeba się uczyc, możliwe, ze będą też jakies ‘pierdoły’ ale będziesz zadowolona

Atmosfera podczas szkolenie-ŚMIERC,SWIAT,As buław,RYDWAN-

Duuzo nowości, będzie się działo dosc sporo, będzie miło ale nie wiem, czy będzie czas na jakies bliższe znajomości etc przez duzo ćwiczeń i nauki.

Szkolenie nr 2:

Czy udanie się na to szkolenie okaże się moją dobrą decyzją?RYDWAN, 2 buław.

Tuttaj też się sporo dowiesz, dokształcisz się, będzie mniej nauki niż przy pierwszym szkoleniu

Co to szkolenie wniesie do mojego życia na polu zawodowym? 6 kielichów, 5 mieczy

O i tu małe zaskoczenie dal mnie – będziesz tutaj powatrzała głownie to, co już wiesz, srednio zadowolona będziesz

Czy będę zadowolona z rezultatów przeprowadzonego szkolenia? 9 denarów, 9 buław

Będziesz, choc w 9 buław widze duzo Twojej dodatkowej nauki.

Atmosfera podczas szkolenie: 6 buław, Paż denarów

Luxniejsza niż na pierwszym szkoleniu, weselsza. Mniejszy nacisk na ‘nauke’ wiecej na praktyke.

Napisano

Trida dzieki.

To pierwsze to poprzednia pozycja 4- na doszkolenie.

To drugie to metoda piórkowa z tego pierwszego rozkladu pozycja nr 1- tylko brwi za pomocą piórka i igiełek jak do skalpelku. Takze tak duzo tej nauki chyba by nie było.

Na tej pierwszej pozycji wiecej.. mysle,ze najwiekszy nacisk chciałabym połozyc na usta( bo tutaj ciezko mi ten pigment wchodzi i nie wiem czy to przez technike) i brwi zeby mi inne techniki pokazały..metoda 3d i włoskowa..bo wypełnienia to luzik mi wychodzą.. a z kreskami na oczach nie mam problemów wiec to pomine ..

Czyli uważasz,że w to 2 warto zainwestować?

Jest droższe niz to doszkolenie..

Napisano

patrzac po pierwszych kartach - drugie szkolenie ale Twoje zadowolenie... no sorry gregory ;) ale 6 mieczy i zadowolenie? nieeee ;)

powiem tak - oba szkolenia wydają się bardzo interesujące.

A nie możesz pierw pójść na jedno a później odłożyć pieniążki na to drugie?

Napisano

Trida właśnie tez nad tym myślę.. tylko,że jesli odbędę to drugie to będę sobie dojeżdzać do kolejnego salonu.. wiec drogi znowu mi sie otworzą. Stad owy pomysł po propozycji jaka została mi złożona.

A tam 6 mieczy nie ma:x

Napisano

tak jest 6 kielichów :D o losie, gapa ze mnie :P

ale podtrzymuje, ze drugie szkolenie to bedzie raczej bazowanie na tym, co juz umiesz ;)

5 mieczy - jakos wynitnie otwarcia drogi w tej karcie nie widze ;)

• Maestro
Napisano

W skrócie :szkolenie nr 1, jak pozałatwiam sprawy to się bardziej konkretnie wypowiem:)

• Maestro
Napisano

Szkolenie nr 1

Szkolenie jest decyzja o tyle dobrą, że przy okazji przypomnisz sobie,utrwalisz wiedzę,którą posiadasz. Ono może Ci przynieść zachętę do dalszego rozwoju, może stać się dla Ciebie impulsem do dalszego dokształcania się.Mam wrażenie, że mimo wszystko niczego nowego się tam nie nauczysz,stąd sprzeczne myśli w 5 buław i 6 denarów, która podkreśla, że otrzymasz mniej niżbyś się spodziewała. Atmosfera Cię zaskoczy i fakt, że szkolenie będzie prowadzone szybko, żywo, energicznie...

Szkolenie nr 2

To szkolenie spowoduje, że zastanowisz się, czy to dobry pomysł, nic nowego raczej nie wniesie, z rezultatów byłabyś zadowolona połowicznie,co do atmosfery, to miałabyś wrażenie,że ciągle,musisz się o cos dopytywać,jakby osoba prowadząca prowadziła je zbyt chaotycznie.