panna.marta Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzisiaj ktoś się do mnie dobijlał na telefon. 5 nieodebranych plus poczta Niestety nie słyszałam dzwonka. Później kiedy oddzwaniałam, to już nikt nie odbierał i właczała się tylko poczta. Pozostaje mi tylko zaspokoic ciekawośc i połozyc karty. Zweryfikuję w poniedziałek jak oddzownię ponownie w dzień roboczy. Kto to był? Cesarzowa, 6 denarow, 6 mieczy->cesarzowa Czego chciał? podczas tasowania wypadlo kolo i kochankowie Gwiazda, as bulaw, rycerz mieczy->cesarzowa Czy jeszcze zadzwoni? Giermek mieczy, rycerz mieczy, cesarz->gwiazda 1.Zatem myślę, że była to jakaś kobieta 2.Albo z jakąś ofertą handlową albo coś chciała zwyczajnie zaproponowac, ale zrezygnowała 3.Jeszcze będzie się zastanawiała,ale powinna pierwsza zadzownic Będę wdzięczna za interpretacje:) M. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez panna.marta Cytuj
Villandra Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 też mi się wydaje, że to dzwoniła kobieta w sprawie jakiejś umowy bądź oferty, może z banku lub innej instytucji finansowej myślę, że zadzwoni jeszcze i będzie Cię do czegoś namawiać Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 dzwoniła kobieta ona miała do ciebie jakas propozycje oferta reklamowa jakieś propozycję.Ona już nie zadzwoni ale jej kolega czy jakijś mężczyzna z tym samym bedzie dzwonił Cytuj
Trida Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Kto to był? Cesarzowa, 6 denarow, 6 mieczy->cesarzowa kobieta na pewno Czego chciał? podczas tasowania wypadlo kolo i kochankowieGwiazda, as bulaw, rycerz mieczy->cesarzowa patrząc na pierwszy i drugi rozkład mysle podobnie - jakaś oferta, zapytanie. Widac miała zapał ale zrezygnowała Czy jeszcze zadzwoni?Giermek mieczy, rycerz mieczy, cesarz->gwiazda moze raz spróbuje ale nie wiecej Cytuj
Madiie Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Kobieta, mająca nadzieje, na dłuugą rozmowę i zaproponowanie Ci czegoś, może jakaś sieciówka i ich promocyjne minuty. Myślę, że będzie jeszcze dzwonić, aż sie dodzwoni. 1 Cytuj
emilr Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Dzisiaj ktoś się do mnie dobijlał na telefon. 5 nieodebranych plus poczta Niestety nie słyszałam dzwonka. Później kiedy oddzwaniałam, to już nikt nie odbierał i właczała się tylko poczta. Pozostaje mi tylko zaspokoic ciekawośc i połozyc karty. Zweryfikuję w poniedziałek jak oddzownię ponownie w dzień roboczy. Kto to był? Cesarzowa, 6 denarow, 6 mieczy->cesarzowa Myśle, że kobieta. Czego chciał? podczas tasowania wypadlo kolo i kochankowieGwiazda, as bulaw, rycerz mieczy->cesarzowa Chciała Ci przedstawić jakąś ofertę, może zaproszenie na jakis pokaz promocyjny, na którym namawiają na kupno lub wstapienie do jakiegoś "klubu":). Z dbaniem o urodę mi sie skojarzyło. Czy jeszcze zadzwoni?Giermek mieczy, rycerz mieczy, cesarz->gwiazda Myślę, że tak, ale moze tym razem kto inny, facet. 1.Zatem myślę, że była to jakaś kobieta 2.Albo z jakąś ofertą handlową albo coś chciała zwyczajnie zaproponowac, ale zrezygnowała 3.Jeszcze będzie się zastanawiała,ale powinna pierwsza zadzownic Będę wdzięczna za interpretacje:) M. Cytuj
Frambuesa_ Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Kto to był? Cesarzowa, 6 denarow, 6 mieczy->cesarzowa Na pewno kobieta Czego chciał? podczas tasowania wypadlo kolo i kochankowie Gwiazda, as bulaw, rycerz mieczy->cesarzowa Jakaś oferta handlowa albo kończy Ci się jakaś umowa i chcą ją przedłużyć. Na pewno chcą Cię na coś namówić. Czy jeszcze zadzwoni? Giermek mieczy, rycerz mieczy, cesarz->gwiazda Zadzwoni, ale facet, w tej samej sprawie 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 A to nie jakaś zazdrosna kobicinka:) Cytuj
panna.marta Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Napisano 17 Sierpnia 2013 hehe,rany oby nie jakas oferta handlowa,bo cih nie znosze. Zastanawia mnie tylko 5 polaczen i to,ze o 14 juz kogos nie bylo w pracy plus automatyczna sekretarka na kod/szyf w jez ang <szok> Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 hehe,rany oby nie jakas oferta handlowa,bo cih nie znosze. Zastanawia mnie tylko 5 polaczen i to,ze o 14 juz kogos nie bylo w pracy plus automatyczna sekretarka na kod/szyf w jez ang <szok> Dlatego sie zastanawiam czy to nie zazdrosna kobieta.. W pytaniu kto to był-odnoszę wrazenie ,że kobieta która uznała,że robisz coś czego nie powinnas albo cos jej zabierasz..6 mieczy-postanowiła wyjaśnić sprawę.. w pytaniu drugim-tutaj mi te karty sugerują,że o jakiegos faceta chodzi.. (wydaje mi się,ze ją coś zdenerwowało) W trzecim moze on oddzwoni i sie zapyta? postanowi wyjaśnić. Sama jestem ciekawa:) Cytuj
panna.marta Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Napisano 17 Sierpnia 2013 GdzieTaIrlandia, hmmm rany to bylo mega dziwne teoretycznie tel byl stacjonarny,wiec tak sie zastanawiam czy to nie ktos z biura/instytucji? Cytuj
Fall Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Pierwsze moje skojarzenie (pewnie jak kulą w płot:ysz:) że to albo w sprawie pracy telefon od jakiejś kobiety, albo może Ci się jakiś abonament kończy i z nową ofertą dzwonią..?Albo zmieniłaś niedawno jakiegoś operatora i pani chce Cię namówić na powrót..? Możliwe, że to jakaś kobieta, która milczała przez chwilę, dlatego mi się od razu skojarzyło z Twoją pracą, bo pamiętam, że pani dzwoniła w poniedziałek i kazała czekać..więc nie wiem czy się już odezwała czy nie, ale od razu mi wpadło na myśl, że to ona.. Pani na pewno się spieszyło i była lekko poddenerwowana, no kurcze cały czas te karty mi się jawią jako coś dotyczącego przyszłości, nowy początek czegoś i sprawy z tym związane.. Na pewno zadzwoni, bo to pilna sprawa nie cierpiąca zwłoki..Tylko w sumie możliwe, że tym razem zadzwoni pan, ale na pewno z tej samej instytucji/miejsca.. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Napisano 17 Sierpnia 2013 chyba juz sie domyslam kto to mogl byc numer w wekszej mierze by pasowal do tego o czym mysle,ale jeszcze wrzucajcie propozycje:) Cytuj
panna.marta Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Napisano 19 Sierpnia 2013 WERYFIKACJA! Otóż telefon był ws pracy Zainteresował się mną pewien Head Hunter, który chciał zaprosic mnie na rozmowę. Możliwe, że wtedy dzwonił mężczyzna,bo to on pierwszy mnie "wyhaczył", teraz dzowniła kobieta,ale na polecenie mężczyzny 6 denarów miało chyba na celu wskazanie, że oferta wiąże się z pozyskaniem dużej sumy pieniędzy, bo branża jest bardzo atrakcyjna finansowo. Wtedy zrezygnowała/ł z dalszego telefonu, bo to był teoretycznie dzień poświąteczny, luźniejszy od pracy, dziś zadzowniła śmiało. Umówiłam się już na spotkanie. Rozdaje punkciki Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 oooooooooo powodzenia trzymam kciuki:) Cytuj
Frambuesa_ Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 WERYFIKACJA! Otóż telefon był ws pracy Zainteresował się mną pewien Head Hunter, który chciał zaprosic mnie na rozmowę. Możliwe, że wtedy dzwonił mężczyzna,bo to on pierwszy mnie "wyhaczył", teraz dzowniła kobieta,ale na polecenie mężczyzny 6 denarów miało chyba na celu wskazanie, że oferta wiąże się z pozyskaniem dużej sumy pieniędzy, bo branża jest bardzo atrakcyjna finansowo. Wtedy zrezygnowała/ł z dalszego telefonu, bo to był teoretycznie dzień poświąteczny, luźniejszy od pracy, dziś zadzowniła śmiało. Umówiłam się już na spotkanie. Rozdaje punkciki Super, gratuluję i powodzenia! ) Cytuj
panna.marta Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Napisano 19 Sierpnia 2013 dziękuję, póki co to będzie luźne spotkanie. Zaraz postawię karty jak mi pójdzie i czy coś z tego wyniknie czy to tylko zwracanie gitary. Cytuj
emilr Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Dzięki za weryfikacje. Interpretacje inerpretacjami, można sie mylić, a Ty sama wiesz co potrafisz i na co sie stac. Trzymam kciuki i kibicuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi