Skocz do zawartości

telefon- weryfikacja za kilka dni :)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dzisiaj ktoś się do mnie dobijlał na telefon. 5 nieodebranych plus poczta :D Niestety nie słyszałam dzwonka. Później kiedy oddzwaniałam, to już nikt nie odbierał i właczała się tylko poczta. Pozostaje mi tylko zaspokoic ciekawośc i połozyc karty. Zweryfikuję w poniedziałek jak oddzownię ponownie w dzień roboczy.

Kto to był?

Cesarzowa, 6 denarow, 6 mieczy->cesarzowa

Czego chciał? podczas tasowania wypadlo kolo i kochankowie

Gwiazda, as bulaw, rycerz mieczy->cesarzowa

Czy jeszcze zadzwoni?

Giermek mieczy, rycerz mieczy, cesarz->gwiazda

1.Zatem myślę, że była to jakaś kobieta

2.Albo z jakąś ofertą handlową albo coś chciała zwyczajnie zaproponowac, ale zrezygnowała

3.Jeszcze będzie się zastanawiała,ale powinna pierwsza zadzownic

Będę wdzięczna za interpretacje:) M.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

też mi się wydaje, że to dzwoniła kobieta w sprawie jakiejś umowy bądź oferty, może z banku lub innej instytucji finansowej

myślę, że zadzwoni jeszcze i będzie Cię do czegoś namawiać :)

Gość AngeloYasmine
Napisano

dzwoniła kobieta ona miała do ciebie jakas propozycje oferta reklamowa jakieś propozycję.Ona już nie zadzwoni ale jej kolega czy jakijś mężczyzna z tym samym bedzie dzwonił:P

Napisano

Kto to był?

kobieta na pewno ;)

patrząc na pierwszy i drugi rozkład mysle podobnie - jakaś oferta, zapytanie. Widac miała zapał ale zrezygnowała

Czy jeszcze zadzwoni?

moze raz spróbuje ale nie wiecej
Napisano

Kobieta, mająca nadzieje, na dłuugą rozmowę i zaproponowanie Ci czegoś, może jakaś sieciówka i ich promocyjne minuty. Myślę, że będzie jeszcze dzwonić, aż sie dodzwoni.

• Lubię to! 1
Napisano
Dzisiaj ktoś się do mnie dobijlał na telefon. 5 nieodebranych plus poczta :D Niestety nie słyszałam dzwonka. Później kiedy oddzwaniałam, to już nikt nie odbierał i właczała się tylko poczta. Pozostaje mi tylko zaspokoic ciekawośc i połozyc karty. Zweryfikuję w poniedziałek jak oddzownię ponownie w dzień roboczy.

Kto to był?

Myśle, że kobieta.

Chciała Ci przedstawić jakąś ofertę, może zaproszenie na jakis pokaz promocyjny, na którym namawiają na kupno lub wstapienie do jakiegoś "klubu":). Z dbaniem o urodę mi sie skojarzyło.

Czy jeszcze zadzwoni?

Myślę, że tak, ale moze tym razem kto inny, facet.

1.Zatem myślę, że była to jakaś kobieta

2.Albo z jakąś ofertą handlową albo coś chciała zwyczajnie zaproponowac, ale zrezygnowała

3.Jeszcze będzie się zastanawiała,ale powinna pierwsza zadzownic

Będę wdzięczna za interpretacje:) M.

Napisano

Kto to był?

Na pewno kobieta :)

Jakaś oferta handlowa albo kończy Ci się jakaś umowa i chcą ją przedłużyć. Na pewno chcą Cię na coś namówić.

Czy jeszcze zadzwoni?

Zadzwoni, ale facet, w tej samej sprawie ;)

• Lubię to! 1
Napisano

hehe,rany oby nie jakas oferta handlowa,bo cih nie znosze. Zastanawia mnie tylko 5 polaczen i to,ze o 14 juz kogos nie bylo w pracy plus automatyczna sekretarka na kod/szyf w jez ang <szok>

Napisano
hehe,rany oby nie jakas oferta handlowa,bo cih nie znosze. Zastanawia mnie tylko 5 polaczen i to,ze o 14 juz kogos nie bylo w pracy plus automatyczna sekretarka na kod/szyf w jez ang <szok>

Dlatego sie zastanawiam czy to nie zazdrosna kobieta..

W pytaniu kto to był-odnoszę wrazenie ,że kobieta która uznała,że robisz coś czego nie powinnas albo cos jej zabierasz..6 mieczy-postanowiła wyjaśnić sprawę..

w pytaniu drugim-tutaj mi te karty sugerują,że o jakiegos faceta chodzi.. (wydaje mi się,ze ją coś zdenerwowało)

W trzecim moze on oddzwoni i sie zapyta? postanowi wyjaśnić.

Sama jestem ciekawa:)

Napisano

GdzieTaIrlandia, hmmm rany to bylo mega dziwne teoretycznie tel byl stacjonarny,wiec tak sie zastanawiam czy to nie ktos z biura/instytucji?

Napisano

Pierwsze moje skojarzenie (pewnie jak kulą w płot:ysz:) że to albo w sprawie pracy telefon od jakiejś kobiety, albo może Ci się jakiś abonament kończy i z nową ofertą dzwonią..?Albo zmieniłaś niedawno jakiegoś operatora i pani chce Cię namówić na powrót..? Możliwe, że to jakaś kobieta, która milczała przez chwilę, dlatego mi się od razu skojarzyło z Twoją pracą, bo pamiętam, że pani dzwoniła w poniedziałek i kazała czekać..więc nie wiem czy się już odezwała czy nie, ale od razu mi wpadło na myśl, że to ona..

Pani na pewno się spieszyło i była lekko poddenerwowana, no kurcze cały czas te karty mi się jawią jako coś dotyczącego przyszłości, nowy początek czegoś i sprawy z tym związane..

Na pewno zadzwoni, bo to pilna sprawa nie cierpiąca zwłoki..Tylko w sumie możliwe, że tym razem zadzwoni pan, ale na pewno z tej samej instytucji/miejsca..

• Lubię to! 1
Napisano

chyba juz sie domyslam kto to mogl byc numer w wekszej mierze by pasowal do tego o czym mysle,ale jeszcze wrzucajcie propozycje:)

Napisano

WERYFIKACJA!

Otóż telefon był ws pracy :) Zainteresował się mną pewien Head Hunter, który chciał zaprosic mnie na rozmowę. Możliwe, że wtedy dzwonił mężczyzna,bo to on pierwszy mnie "wyhaczył", teraz dzowniła kobieta,ale na polecenie mężczyzny :) 6 denarów miało chyba na celu wskazanie, że oferta wiąże się z pozyskaniem dużej sumy pieniędzy, bo branża jest bardzo atrakcyjna finansowo. Wtedy zrezygnowała/ł z dalszego telefonu, bo to był teoretycznie dzień poświąteczny, luźniejszy od pracy, dziś zadzowniła śmiało.

Umówiłam się już na spotkanie. Rozdaje punkciki :D

Napisano
WERYFIKACJA!

Otóż telefon był ws pracy :) Zainteresował się mną pewien Head Hunter, który chciał zaprosic mnie na rozmowę. Możliwe, że wtedy dzwonił mężczyzna,bo to on pierwszy mnie "wyhaczył", teraz dzowniła kobieta,ale na polecenie mężczyzny :) 6 denarów miało chyba na celu wskazanie, że oferta wiąże się z pozyskaniem dużej sumy pieniędzy, bo branża jest bardzo atrakcyjna finansowo. Wtedy zrezygnowała/ł z dalszego telefonu, bo to był teoretycznie dzień poświąteczny, luźniejszy od pracy, dziś zadzowniła śmiało.

Umówiłam się już na spotkanie. Rozdaje punkciki :D

Super, gratuluję i powodzenia! :))

Napisano

dziękuję, póki co to będzie luźne spotkanie. Zaraz postawię karty jak mi pójdzie i czy coś z tego wyniknie czy to tylko zwracanie gitary.

Napisano

Dzięki za weryfikacje. Interpretacje inerpretacjami, można sie mylić, a Ty sama wiesz co potrafisz i na co sie stac. Trzymam kciuki i kibicuję.