Skocz do zawartości

Nowy Pan..

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do mojej pracy przychodzi nowy Pan , często przy kawie ze mną rozmawia ..jest w moim wieku...trochę zakręcony i poszczelony..Potrafi sobie radzić w życiu.. moze troche skrzywdzony przez los ..

Ostatnio mam wrażenie jakby próbował się ze mna zaprzyjażnić.

Co Pan o mnie myśli?-Król Mieczy,KOŁOze jestem zrównoważona,panuje nad swoim losem,ze moze trochę wyniosła dla ludzi?

Jak mnie postrzega?-8 buław, PUSTELNIK uważa za energiczna osobę acz kolwiek takie odludka który sam sie alienuje..ale chyba uważa mnie za mądrą osobę..?

Jakie ma intencje względem mojej osoby? Rycerz kielichów, 6 denarów Myślę,że intencje ma przyjazne:)

Rozwoj relacji na okres 2 msc- 4 mieczy,KAPLANKA,RYDWAN Widać ucięcie relacji..w tej 4 mieczy tak to widzę..

Napisano

Co Pan o mnie myśli?-Król Mieczy,KOŁO

Ma mieszane uczucia, Że taka trochę służbistka. I taka ułożona

Jak mnie postrzega?-8 buław, PUSTELNIK
jako samotnika, osobe rtoche odseparowana od ludzi ale pracowita.

Jakie ma intencje względem mojej osoby? Rycerz kielichów, 6 denarów
zastanawia się jakby tu zaprosic Cie gdzies ale nic nie zrobi. Będzie się cieszył tym, co jest.

Rozwój relacji na okres 2 msc- 4 mieczy,KAPLANKA,RYDWAN
no za wiele tu się dziad nie będzie chybaze Ty wykazesz alternatywe. Bo Pan się wstydzi zagadać i cos zaprponowac. Jak Ty się odezwiesz to relacja może ruszyc.
Napisano

Trida bo Pan próbował mi juz coś miłego powiedzieć,ale ja sie zachowałam jak gdyby nigdy nic.. puściłam mimo chodem..i skupiłam sie na pracy:D

Napisano

Trida ale sympatyczny, ma w sobie coś.. Wydaje mi się,że to dobry człowiek:) tylko ja z natury bardzo stronie od ludzi,izoluje się.. A do mężczyzn to chyba postrzegaja mnie własnie jako ułożona ,zimną,niedostępna:D

Ostatnio własnie on sie smiał ze mnie,ze darłam sie do telefonu i lepiej ze mna nie zadzierac:P

Napisano

niedostepna - masz pustelnika ;)

oj Ryba :) otwórz sie i daj zaprosić na jakaś randeczkę czy cos ;)

karta rada karta rada karta rada :D

Napisano

Trida nie mogę takich rzeczy robić ponieważ jestem w zwiazku... Także nic z tego raczej nie bedzie.. chociaz nie wiadomo jakie niespodzianki los mi zgotuje:)

Napisano

no ale kawa dla rozrywki :> ja nie mówię tutaj o kolacji przy świecach, ale rozumiem, mam podobne zasady jak Ty ;)

Napisano

Trida i zaraz by o mnie plotkowali,że nie wiadomo co robie.

Potem bym miała wypominane to do smierci hehehe

• Maestro
Napisano

Co Pan o mnie myśli?-Król Mieczy,KOŁO on nie ma wyrobionego zdania na Twój temat,podejrzewam,że ocenia Ciebie jako profesjonalistkę w tym co robisz, ale to wszystko

Jak mnie postrzega?-8 buław, PUSTELNIK z jednej strony kobieta,której wszędzie pełno, z drugiej zaś widać, ze się alienujesz dość mocno,jesteś skryta

Jakie ma intencje względem mojej osoby? Rycerz kielichów, 6 denarów jest przyjaźnie nastawiony do współpracy jakakolwiek by ona nie była

Rozwoj relacji na okres 2 msc- 4 mieczy,KAPLANKA,RYDWAN po zastoju, który będzie wymagał cierpliwości relacja może się rozwinąć

Napisano

Co Pan o mnie myśli?-Król Mieczy,KOŁO

w jego oczach jesteś inteligentną kobietą ale chłodną, taką nieodgadnioną

Jak mnie postrzega?-8 buław, PUSTELNIK

bardzo aktywna fizycznie kobieta, ale duchowo niedostępną, tajemnicza

Jakie ma intencje względem mojej osoby? Rycerz kielichów, 6 denarów

pozytywne intencje, ma nadzieję, że uda mu się z Tobą nawiązać kontakt -

Rozwoj relacji na okres 2 msc- 4 mieczy,KAPLANKA,RYDWAN

chwilowo stagnacja - coś będzie dojrzewało wewnątrz - pewnie decyzja - w końcu ruszy z kopyta

Napisano

Co Pan o mnie myśli?-Król Mieczy,KOŁO---> XIX Slonce, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Piszesz, ze on jest pokaleczony tez przez los. Ja mysle, ze on tu siebie widzi jako Mieczowego a Ciebie napotkal na swojej drodze i wzbudzilas jego zainteresowanie. Co mysli? No na razie znajmosc traktuje na luzie, ale przypatruje sie i obserwuje, co z tego moze wyniknac. Wiesz, jezeli stwierdzi, ze ma dla siebie szanse to moze uderzyc w zaloty.

Jak mnie postrzega?-8 buław, PUSTELNIK ---> XVII Gwiazda, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Jako osobe taka dosc powazna a jednoczesnie konkretna. Umiesz wg niego dzialac, jestes zyciowa, ale i zywotna. Masz w sobie tez taki wewnetrzny spokoj, jakbys byla wewnetrznie w sobie ugruntowana. Miala taki swoj kompas tam.

Patrzac na Ciebie mysli sobie, czy taka pani nie moglaby byc aby dziewczyna na zycie. Patrzy i snuje sobie rozne wizje. Niekoniecznie moze na Twoj temat, ale jestes jakims jego idealem, ktory chetnie mialby przy sobie.

Jakie ma intencje względem mojej osoby? Rycerz kielichów, 6 denarów ---> VII Rydwan, HB VI Kochankowie

Na razie on widzi to tak dosc gornolotnie. Widzi kobiete, widzi Siebie jako faceta i mysli sobie, ze jako facet powienien kobiete otoczyc ramieniem, podeprzec ja i takie ciepelko ma w serduszku jak na Ciebie patrzy. Ale na razie jeszcze intencje pozostaja w sferze marzen, jako ze Kielichowyc Rycek no raczej nieskory do dzialan. Tu w podsumie widac Rydwan i Kochankow. Ogolnie gdyby co... to powinien byc bardziej zdecydowany w dzialaniach. Na razie ino wzdycha.

Rozwoj relacji na okres 2 msc- 4 mieczy,KAPLANKA,RYDWAN ---> XIII Smierc, HB XIII Smierc i IV Cesarz

No tu sa dwie opcje. Widac czasowe odsuniecie sie. I tu albo pojawi sie jakas kobieta w jego zyciu albo zblizycie sie ponownie do siebie, ale juz na innych zasadach zupelnie.

Napisano

Sacralku dziekuję..Wiesz ja widzę czasami jak mi się przygląda gdy nie patrze:)

W mieczowym tez moze widzieć mojego :) bo raz sie o coś spierałam z nim przez telefon.

Dziekuje:)

Napisano

Co to Tobie myśli..Wydaje mi się, że mieczowy to on, czyli ocenia Cię raczej rozumem niż sercem..Myślę, że nic konkretnego o Tobie nie myśli, chyba na bieżąco, zależnie od okoliczności jakieś myśli na Twój temat mu przechodzą przez głowę, ale nic konkretnego..W podsumie słońce, czyli ogólnie myśli ma pozytywne i miłe, ale tak jak pisałam-nic stałego i konkretnego..

Jak Cię postrzega-na pewno jako atrakcyjną kobietę, która jest aktywna i ciągle w ruchu..Pociągasz go na pewno i fajnie mu się z Tobą gawędzi..Na pewno postrzega Cię też jako kobietę mądrą, ale i doświadczoną przez życie, trochę zagadkową i tajemniczą, skrywasz swoje wnętrze, więc z jednej strony jesteś przyjaźnie nastawiona, otwarta i przejmujesz inicatywę, a z drugiej strony bywasz zamyślona, izolujesz się i nie uzewnętrzniasz uczuć..

Intencje- myślę, że on chciałby wyjść z jakąś propozycją..być może byznesową ;-) Oczekuje wzajemności z Twojej strony :-) W podsumie rydwan..na pewno chce, żeby Wasza znajomość się jakoś rozwinęła..

Rozwój relacji- Chyba na początku będzie zastój i izolacja, nic się raczej do przodu nie ruszy, a i kontakt może się urwać..Ale jeśli się nie zrazisz tym chwilowym przestojem relacja ma szansę ruszyć z kopyta, ale w podsumie masz śmierć..czyli będzie jakieś przeobrażenie, transformacja..Być może relacja odżyje, ale raczej na innych zasadach niż dotychczas..Ty się izolujesz troszkę w tym pustelniku, pan chce wzajemności i to może w martwym punkcie utknąć, potrzeba impulsów by coś się zadziało dalej ;-) I niekoniecznie musi to być jakaś intymna relacja, może chodzić o przyjaźń albo jakiś biznesik ;-)

Napisano

Co Pan o mnie myśli?-Król Mieczy,KOŁO na chwile onecna jeszcze nie ma zdania na Twoj temat liczy ze powolutku sam Cie jakos pozna z biegiem czasu

Jak mnie postrzega?-8 buław, PUSTELNIK energiczna osoba, dojrzala i doswiadczona, spokojna,zmierzajaca swoja wlasna droga w zyciu

Jakie ma intencje względem mojej osoby? Chcialby sie zaprzyjaznic /zaoferowac Ci swoja przyjazn, nawiazac kontakt,ale chyba czysto towzrzyski

Rozwoj relacji na okres 2 msc- 4 mieczy,KAPLANKA,RYDWAN Wydaje mi sie,ze na poczatku bedzie podchodzila do tego z dystansem,pomimo tego,ze teraz jestes ciekawe pozniej mozesz pomyslec,ze chcesz zwolnic tempo, kiedy sie juz do niego przekonasz, ruszy z kopyta, mozliwe,ze rozpocznie sie cos nowego:D