Atris Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Witajcie! Chciałbym zamieścić tutaj pewien wiersz i oddać go Waszej ocenie... To jeden z moich pierwszych i pisany na szybko... Właściwie pisałem to co mi przychodziły do głowy bez żadnej większej korekty, nie wiem właściwie czy to się nadaje... hmmm, oceniajcie Oto on: Kiedy patrzę w oczy twe widzę piękność Twojej duszy Zapatrzony w owe piękno W cud miłości mnie zaklęto Patrząc na blask księżyca widzę Twe piękne odbicia Patrząc w białe chmury widzę Twe rozkoszne miny i figury a patrząc w gwiazdy na niebie myślę sobie... „brakuje mi Ciebie” Jesteś wspaniałą kobietą, wyjątkową, fascynującą, oszałamiającą Uśmiech Twój wspaniały na nieco bladej cerze rozświetla dla mnie światło nocą w twe uczucia wierzę... Twe miodowe włosy rozkosznie kuszące rumiankowym zapachem przyciągają niczym piękno czerwonych orchidei, za blado niebieskim nieba gmachem Długo szukałem takiej kobiety jak Ty, a znalezisko mym błogosławieństwem opętany Twoim wdziękiem otulony Twojego głosu dźwiękiem Stoję na zakręcie, na dróg rozstaju Nie wiedząc, która droga prowadzi do celu bo podążało nią już wielu A czy My nią podążymy? Sami kształtujemy przyszłość, nasz los w naszych rękach niby nic trudnego w tych ludzkich cierpienia odmętach Więc daj mi rękę i już nie myśl o niczym po prostu czuj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts