kinka-minka Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Postawilam karty na relacje z pewna osobą , prosze o pomoc w interpretacji Rozwój relacji 1. Relacje na ten moment krolowa monet,mag kobieta ktora duzo ocenia , ta duma az z niej pryska on duzo miesza nic nie wynika z tego 2. Twoje nadzieje związane z tą relacją 10 bulaw, 4 bulaw ze cos sie ruszy zaprosi gdzies 3. Jego nadzieje związane z relacją 3 mieczy , 10 kielichow poczul sie dotkniety ale manadzieje na poprawienie relacji 4. twoje obawy rycerz mieczy, moc ze ma dla mnie za silny charakter 5. Jego obawy rycerz bulaw , krolowa mieczy ze jak pokaze , otworzy sie ze tak jak krolowa mieczy bedzie oschla i sie osmieszy 6. W tym kierunku potoczy do miesiaca giermek bulaw , ksiezyc , dwojka monet on bedzie pokazywal zeby ta relacje ulepszyc ale to tylko pozory on nie zrobi pierwszego kroku , dwojka monet mowi o wymianie iinformacji meile itp 7 co robic aby relacja zakonczyla sie pozytywnie 6 bulaw , 6 kielichow dwie 6-teczki byc milym :/ 8 czego nie robic abu nie wywieralo to wplywu na negatywne zakonczenie as bulaw 6 mieczy tutaJ NIE MAM POJECIA bardzo prosze o pomoc w interpretacji Cytuj
Gość bakea Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Przepraszam że ja trochę inaczej spojrzę po prostu po swojemu mam nadzieję że się nie pogniewasz . Moje spostrzeżenie jest takie iż Pan Ciebie widzi jako kobietę wiedzącą czego chce nie da sobie w kasze napluc, potrafisz dopiąć swego ale i także możesz ranic słowem nie widząc nawet tego że tak robisz.. masz przewagę nad mężczyzna i on też to zauważył, na zewnatrz mozesz wydawać się kobietą niedpstępną chłodną a tak na serio wewnatrz masz dobre serducho i bywasz wrazliwa uczuciowa i ciepła babeczka Ty natomiast Pana widzisz jako osobę niekiedy trochę wyolbrzymiajacego problem gada marudzi ale nic z tym nie robi , stoi w miejscu i jak takie rozkapryszone dziecko czesto moze nie wiedziec czego chce W obecnej chwili może się nawet lekko wycofac, chce popbyc sam z myslami i cos przemyslec. Wydaje mi sie ze dalej wasza stosunki sie ociepla i dojdziecie do porozumienia. Pozdrawiam serdecznie bakea Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez bakea Cytuj
kinka-minka Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Napisano 17 Sierpnia 2013 Witam i dziekuje serdecznie za pomoc Moze jeszcze ktos cos ujrzy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi