Skocz do zawartości

Mandala

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Spodobał mi się rozkład wstawiony przez Daffne:)))

1. Jak postrzegasz siebie? Rycerz Monet

jako osobę sumienną, pracowitą, upartą w dążeniu do celu i w bronieniu własnych poglądów i przekonań,przyjacielską

2. Twoje ambicje, pragnienia oraz wyzwania? 3 kielichów

chcę czuć spełnienie, radość w tym co robię, jeszcze myślę, bo takie miałam skojarzenie, mam w liczbie wcielenia 3, więc pewnie to się z tym wiąże

3. Twoje ideały, cele? Diabeł

za wszelką cenę dopiąć celu, ja nie odpuszczam mimo porażek;)

4. Twoje rzeczywiste osiągnięcia do tego czasu? Król Mieczy 5 kielichów Wieża (dołożony As Buław) suma Słońce HB Głupiec/Cesarz

nie wiem, kogoś rozczaruję, albo zburzy się coś negatywnego w moim życiu i poczuję w końcu, że żyję:)

5. Twoje zahamowania, uzależnienia lub błędnie rozumiane wartości? As Mieczy Król Buław suma Kapłanka

hmmm....jakbym uważała, że poradzę sobie sama bez męskiego wsparcia

6. Twoje mocne i pozytywne cechy? 9 kielichów

umiem się cieszyć samą sobą, radować, balować,lubię być sama z sobą

7. Twoje słabości i negatywne cechy? 10 kielichów

że jak się zasiedzę, to już na amen, jak się rozleniwię, to ciężko mi się ruszyć

8. Twoja świadomość siebie i tworzonego wizerunku? 3 mieczy Cesarzowa suma Kochankowie HB Kochankowie

niby jestem z jednej strony pewna swojej kobiecości,pewna siebie,ale z drugiej coś mi nie pasuje

9. Twoje pragnienia i wyższe cele?

Królowa Monet As Monet 8 kielichów Sąd Ostateczny suma Mag HB Siła/Kapłanka

pragnę osiągnąć spełnienie, dać sobie szansę na odejście od tego co mi nie pasuje,poczuć się Kobietą...

Napisano

Postrzegasz siebie jako osobę zaradną , przedsiębiorczą, wiedzącą czego chce od życia. Wiesz, że przyjaciele i bliscy ufają Ci i mogą na Tobie polegać.

Chcesz czuć się spełniona i dążysz do tego, ale nie za wszelką cenę. Chcesz być otoczona gronem znajomych, z którymi będziesz spędzać świetnie czas.

Tutaj sprzecznie z poprzednią kartą. Tak jak 3 kielichów kojarzy mi się ze spełnieniem, ale nie za wszelką cenę, takim łagodnym to tutaj Diabeł to takie dojście do celu po trupach :D Zdecydowanie chcesz być najlepsza w tym co robisz. poddajesz się też wszelkim przyjemnościom (to wiąże się też z pierwszą kartą).

4. Twoje rzeczywiste osiągnięcia do tego czasu? Król Mieczy 5 kielichów Wieża (dołożony As Buław) suma Słońce HB Głupiec/Cesarz

Udało Ci się stać się dla kogoś autorytetem dzięki inteligencji i sile psychicznej. Myślę, że stałaś się taką osobą dzięki jakimś rozczarowaniom w Twoim życiu, które Cię wzmocniły i zmieniły podejście do pewnych kwestii.

5. Twoje zahamowania, uzależnienia lub błędnie rozumiane wartości? As Mieczy Król Buław suma Kapłanka

Czasem za wolno podejmujesz decyzje, za dużo rozmyślasz nad tym, przez co okazje mogą Ci uciec sprzed nosa. Stawiasz też na "siłę kobiet", które świetnie poradzą sobie bez faceta.

Jesteś pozytywną jednostką, optymistycznie podchodzisz do życia, umiesz się dobrze bawić, ale bycie samej też Ci nie przeszkadza. Spełniona :)

Skłonność do przesady i zbytniego rozkładania na czynniki pierwsze, kojarzy mi się też z "babraniem się w przeszłości".

8. Twoja świadomość siebie i tworzonego wizerunku? 3 mieczy Cesarzowa suma Kochankowie HB Kochankowie

Jesteś z siebie zadowolona ogólnie, ale tu się z Tobą zgodzę - czegoś Ci brakuje, jakiejś takiej cząstki do pełnego spełnienia - może przez jakieś zranienie lub rozczarowanie w przeszłości, które odbiło się na postrzeganiu samej siebie?

Osiągnięcie zadowolenia, szczególnie zawodowego (większa wypłata?), 'odświeżenie' swojego życia, zmiany, które pozwolą czuć Ci się w pełni szczęśliwą. Chcesz być kobietą spełnioną na każdej płaszczyźnie.

• Lubię to! 1
Napisano

dążysz do celu, jesteś dobrą kumpelką, jesteś godna zaufania

chcesz byc optymistką, radośnie patrzec na świat, chcesz odnosic sukcesy

atrakcyjnosc, cielesnosc, upartosc w dazeniu do celu

W jakies kwestii udało Ci się zdobyc autorytet, spotkalo Cie tez troche smutkow i ratowalas sie z wielu sytuacji mozliwe,ze to na tle jakiejs nieodpowiedzialnej miosci/znajomosci lub mimo tego zaczelas nowe zycie i stalas sie silniejsza:)

mmm jakbys zbyt surowo oceniala mezczyzn

radosna, wyluzowana, komunikatywna:)

moze za szybko konczysz pewne rzeczy?

niby jestem z jednej strony pewna swojej kobiecości,pewna siebie,ale z drugiej coś mi nie pasuje-zgadzam sie

chcialabys zyc stabilnie, byc pewna jutra, troche za duzo o tym myslisz i potem masz gorszy humor przez to,ale musisz wiedziec,ze jestes inteligenta, silna i madra-poradzisz sobie.

• Lubię to! 1
Napisano

Szybkaś jak błyskawica :haha:

Postrzegasz siebie jako osobę przyjacielską, pomocną, która jest sympatyczna z natury, ale także konsekwentna i wytrwała oraz cierpliwa jeśli tego wymaga sytuacja. Na ogół starasz się myśleć pozytywnie i optymistycznie patrzeć w przyszłość w sposób realne czyli możliwe do realizowania.

Twoim pragnieniem jest dokonanie zmian życiowych zgodnych z wnętrzem w taki sposob by odczuwać radość wnętrza, która by z Ciebie emanowała na zewnątrz.

Twoim celem jest czerpanie przyjemności oraz radości z życia, by zaznać wszystkiego czego nie zaznałaś w takiej formie jak dotychczas. Diabeł to również nieuświadomiona energia, potencjał ktory w nas drzemie, ale czeka na odpowiedni moment by wyłonił sie na zewnątrz w sprzyjających okolicznościach. A póki co jest skumulowana tykająca bombka.

4. Twoje rzeczywiste osiągnięcia do tego czasu? Król Mieczy

Jeśli można to uznać za osiągnięcie, choć myślę, że tak bo celem są nowe doznania i doświadczenia, to udało się po części odsunąć od siebie aktualnego partnera, a może też troszkę zniechęcić co sprzyja Twoim celom.

5. Twoje zahamowania, uzależnienia lub błędnie rozumiane wartości? As Mieczy

być może brawurowe dążenie lub chęci uzyskania tego co pragniesz, czasem może pojawiać się wręcz niecierpliwość albo w obliczu korzystnych okoliczności nagle stajesz się radykalna wobec tego co miałaś dotychczas. Nadmierne koncetrowanie się i kalkulowanie może też szkodzić.

potrafisz ceszyć się życiem, czerpać z niego przyjemność, wręcz delektować się tym co posiadasz albo równiez stwarzać sobie okazje do radości, to cenna umiejętność.

negatywną cechą może być ciągłe odczucie braku pełnego szczęścia, jakby ciągle brakowało jednego składnika, który pozwoliłby uzyskać pełnie i spełnienie. To jednocześnie stanowi motor działań (3 kielichy) i prawdziwe źródło chęci zmian (diabeł). Może też tu objawiać się obawa przed kłopotami ze strony rodziny w podjęciu zmian, jej ingerowanie w Twoje prywatne sprawy, a także obawa że nowe okoliczności okażą sie inne niż się przewidywało.

8. Twoja świadomość siebie i tworzonego wizerunku? 3 mieczy

jesteś świadoma swych wad i zalet, gdzies tam wewnętrznie też dostrzegasz różnice jeszcze pomiędzy tworzonym wizerunkiem, a tym jak jest faktycznie w gębi Ciebie, bo to jakie drzemią w Tobie energie a to co pokauzjesz na zewnątrz to zupelnie dwie różne sprawy, ale to wynika z twej świadomości i wiedzy jaką powinnaś być aby móc dokonać zmian, a jaką jestes obecnie i co w Tobie samej Ci przeszkadza dokonać te zmiany. Może tu być strona moralna dość wysoka i po prostu niechęć skrzywdzenia kogoś jeśli poszłabyś w stronę odkrywania własnych instynktów, potencjałów.

9. Twoje pragnienia i wyższe cele? Królowa Monet

Twoim pragnieniem jest posiadać stabilizacje, niezależność, ale także bezpieczeństwo i taką też relacje, w ktorej bedzie panowała namiętność i odrobinka niepewności, ktora będzie dodawać pieprzyku :D

Karta 1 wraz z kartami 2, 4, 6 pokazuje jak wygląda nasza sytuacja i jak sprawa ma się na prawdę.

Rycerz monet---> 3 kielichy, Król mieczy, 9 kielichów

postrzegasz siebie pozytywnie i potrafisz dla siebie być wyrozumiała, Twoim pranieniem jest poczucie szczęścia wokół Ciebie poprzez samodzielne dokonanie zmian życiowych (sprawiedliwość -- Rycek monet i 3 kielichy), do tego czasu udało się poczynić drobny postęp w tej sprawie a mianowicie zniechęcić niejako lub zobojętnić partnera by dał Ci święty spokój albo mniej zwracał uwagę na to co robisz, pragniesz. Zdecydowanym plusem jest tu Twoja umiejętność cieszenia sie ż życia, która świadczy o tym, że problemem nie jest Twoje wnętrze a sytuacja na zewnątrz i partner chłodny, a więc sprzeczny z tym czego oczekujesz.

Karty 3, 8, 9 pokazują potencjały i możliwości

Diabeł, 3 mieczy, Królowa monet

oj no potencjał jest ogromny, pragniesz się zatracić w pasji, namiętności i radości tak mocno aż zapomnisz o całym świecie, jeszcze jednak zdajesz sobie sprawę z tego, że ten potencjał nie może ujrzeć świała dziennego bo część Ciebie na to nie pozwala, jeszcze hamują Cię wewnętrzne opory z uwagi na moralne, zasady wpojone lub inne kwestie, jednak Twoim wyższum celem jest samorząd własny, niezależność i pozwolenie sobie na bycie nieprzewiduwalną, zmysłową czyli taką jaką jesteś wewnętrznie, ale z różnych przeczyn jeszcze do końca w pełni tego nie okazujesz.

Karta 1 wraz z 5 i 7 wskazują ewentualne trudności i obszary, które będę wymagały dalszej pracy aby można było uzyskać to czego się pragnie.

Rycerz monet---> as mieczy, 10 kielichów

Ewentualną trudnością w dążeniu do celu jest Twój sceptycyzm i automatyczne odcinanie zdroworozsądkowe możliwości dokonania tychże zmian, powodem tego może być obawa przed komplikacjami ze strony przyjaciół i rodziny bliskiej ingerującej w Twoje sprawy, a także obawa przed niespełnieniem sie tego o co walczyłabyś i przechodziła trudne momenty.

Napisano

Jesteś osobą która powoli dąży do celu ce****e Cię w tych dążeniach upór i wytrwałość - jesteś też dobrym strategiem - w sytuacjach patowych potrafisz się opanować

Chcesz się cieszyć życiem - odczuwać radosć i zadowolenie z przebywania w towarzystwie ludzi-swoim bliskim stwarzasz miły nastrój potrafisz też pokazać gdy ktoś jest dla Ciebie ważny

jak sobie cos zaplanujesz to czasem może to stać się dla Ciebie obsesją i wtedy za wszelką cenę dążysz do realizacji takiego przedsięwzięcia

coś diametralnie zmieniałaś w swoim życiu - doszłaś do wniosku, że podążając tą drogą niczego nie osiągniesz tylko narażasz się na niepotrzebne rozczarowania

sama chcesz sobie ze wszystkim poradzić - chociaż w głębi duszy nieraz jest Ci cieżko

jesteś kobietą, która dobrze się czuje w swoim towarzystwie a to świadczy o wysokim samorozwoju

Przywiązujesz sie za bardzo do miejsc, które darzysz sentymentem i do różnych miłych przeżyć wspomnień - za bardzo Cie to moze odrywać od świata rzeczywistego

chcesz ciągle doskonalić swój wizerunek - dbasz i troszczysz się o siebie

pragniesz wieść stabilne, szczęśliwe życie - pogodzić się z przeszłością i otworzyć na dobrodziejstwa losu

• Lubię to! 1