Skocz do zawartości

Czy odezwie się do mnie?

Frambuesa_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytałam kart czy odezwie się do mnie znajomy (mężczyzna) z przeszłości :)

7 mieczy, Król Monet, 5 Mieczy; dołożone - Świat

Hmm.. To 7 i 5 mieczy to karty kontaktu, ale raczej internetowego, telefonicznego, nie bezpośredniego. A ten dołożony świat to ja dla mnie "kontakt na odległość".

Jak myślicie?

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że się nie odezwie...Masz tu nieciekawe karty : 7 mieczy, 5 mieczy...Świat może mówić o zakończeniu pewnego etapu między Wami...

• Lubię to! 1
Napisano

a pan jest w dalszej odległości? gdzieś za granicą? (świat)

bo tu wygląda jakby Cię obserwował podglądał w jakiś sposób na odległosć ^^

Napisano
a pan jest w dalszej odległości? gdzieś za granicą? (świat)

bo tu wygląda jakby Cię obserwował podglądał w jakiś sposób na odległosć ^^

To raczej ja będę za granicą, stąd kojarzy mi się ta odległość.

Dziwne, często te miecze to jednak wskazują na jakiś kontakt :>

• Maestro
Napisano

Z kazdym karty trochę inaczej się porozumiewają:) Ja np.widzę kontakt w asie kielichów, a spotkałam się z opinią tu na forum, że zero kontaktu:) Co więcej,miałam kontakt w Wisielcu:)) W sumie mi 7 mieczy czy 5 mieczy pokazały kontakt, ale w otoczeniu np.Rycerza Buław, czy Pazia Buław i był to kontakt niestety powodujący lekki niesmak...

Napisano

Odezwie się jak będzie czegoś chciał , miał w tym interes, bezinteresownie się nie odezwie.

Pzd

Napisano

suma z 7 mieczy i Króla monet daje Cesarza, a więc takiego mało wyrywnego Pana, aczkolwiek interesującego się Tobą i szukającego infrmacji na twoj temat pokątnie albo bezpośrednio wbec Ciebie, jednak bardziej skłonna jestem stwierdzić, że 7 mieczy to takie działania zakulisowe więc mimo zainteresowania i tzw. szukania informacji o Tobie może samego bezpośredniego odezwu nie być, tym bardziej, że dalej pokazuje się 5 mieczy,ktore z sumy z Krolem daje Kapłankę jako rezygnacje z chęci odezwu i oddalenie.

Napisano

Myślę, że Pan się nie odezwie, karty 7 i 5 Mieczy to karty nieuczciwości i pokrętnego zachowania, kombinowania, on w tym wszystkim wyszedł jako Król Denarów- raczej nie działa, a Świat mówić może o końcu znajomości,

Napisano

On sam sie w jakis sposob hamuje, zeby sie nie odezwac. Tak i chcialbym i z drugiej strony jednak nie...

Jezeli sie odezwie, to w taki sposob, krotko, nagle i zwieje... takze nie widze tu dluzszej pogadanki, w sumie powiedzialabym, ze nie bedzie kontaktu... ale mi czasem 5 Mieczy pokazywalo taki dziki kontakt ze znajomym... takie "uhu!" i tylko dym po nim zostal...

Napisano
7 mieczy, Król Monet, 5 Mieczy; dołożone - Świat

odezwie ale nie prędko. Z pierwszych trzech kart w podsumie wisielec (przeciąganie w czasie) a ze swiatem to podsuma sprawiedliwosc więc może ale za jakis czas. Długi czas