Frambuesa_ Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Zapytałam kart czy odezwie się do mnie znajomy (mężczyzna) z przeszłości 7 mieczy, Król Monet, 5 Mieczy; dołożone - Świat Hmm.. To 7 i 5 mieczy to karty kontaktu, ale raczej internetowego, telefonicznego, nie bezpośredniego. A ten dołożony świat to ja dla mnie "kontakt na odległość". Jak myślicie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 17 Sierpnia 2013 Wydaje mi się, że się nie odezwie...Masz tu nieciekawe karty : 7 mieczy, 5 mieczy...Świat może mówić o zakończeniu pewnego etapu między Wami... 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 a pan jest w dalszej odległości? gdzieś za granicą? (świat) bo tu wygląda jakby Cię obserwował podglądał w jakiś sposób na odległosć ^^ Cytuj
Frambuesa_ Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Napisano 17 Sierpnia 2013 a pan jest w dalszej odległości? gdzieś za granicą? (świat) bo tu wygląda jakby Cię obserwował podglądał w jakiś sposób na odległosć ^^ To raczej ja będę za granicą, stąd kojarzy mi się ta odległość. Dziwne, często te miecze to jednak wskazują na jakiś kontakt :> Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 17 Sierpnia 2013 To raczej ja będę za granicą, stąd kojarzy mi się ta odległość. Dziwne, często te miecze to jednak wskazują na jakiś kontakt :> Z kazdym karty trochę inaczej się porozumiewają Ja np.widzę kontakt w asie kielichów, a spotkałam się z opinią tu na forum, że zero kontaktu:) Co więcej,miałam kontakt w Wisielcu:)) W sumie mi 7 mieczy czy 5 mieczy pokazały kontakt, ale w otoczeniu np.Rycerza Buław, czy Pazia Buław i był to kontakt niestety powodujący lekki niesmak... Cytuj
mlodzia Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Odezwie się jak będzie czegoś chciał , miał w tym interes, bezinteresownie się nie odezwie. Pzd Cytuj
Gość Daffne Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 To raczej ja będę za granicą, stąd kojarzy mi się ta odległość. Dziwne, często te miecze to jednak wskazują na jakiś kontakt :> suma z 7 mieczy i Króla monet daje Cesarza, a więc takiego mało wyrywnego Pana, aczkolwiek interesującego się Tobą i szukającego infrmacji na twoj temat pokątnie albo bezpośrednio wbec Ciebie, jednak bardziej skłonna jestem stwierdzić, że 7 mieczy to takie działania zakulisowe więc mimo zainteresowania i tzw. szukania informacji o Tobie może samego bezpośredniego odezwu nie być, tym bardziej, że dalej pokazuje się 5 mieczy,ktore z sumy z Krolem daje Kapłankę jako rezygnacje z chęci odezwu i oddalenie. Cytuj
panna.marta Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 moim zdaniem tez sie nie odzwie. Cytuj
marcepanka Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Myślę, że Pan się nie odezwie, karty 7 i 5 Mieczy to karty nieuczciwości i pokrętnego zachowania, kombinowania, on w tym wszystkim wyszedł jako Król Denarów- raczej nie działa, a Świat mówić może o końcu znajomości, Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 On sam sie w jakis sposob hamuje, zeby sie nie odezwac. Tak i chcialbym i z drugiej strony jednak nie... Jezeli sie odezwie, to w taki sposob, krotko, nagle i zwieje... takze nie widze tu dluzszej pogadanki, w sumie powiedzialabym, ze nie bedzie kontaktu... ale mi czasem 5 Mieczy pokazywalo taki dziki kontakt ze znajomym... takie "uhu!" i tylko dym po nim zostal... Cytuj
Trida Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 7 mieczy, Król Monet, 5 Mieczy; dołożone - Świat odezwie ale nie prędko. Z pierwszych trzech kart w podsumie wisielec (przeciąganie w czasie) a ze swiatem to podsuma sprawiedliwosc więc może ale za jakis czas. Długi czas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi