lapeno Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Witam. Mój sen wyglądał następująco: Byłem z kolegą, sadziliśmy jakieś warzywa (chyba ogórki) do doniczek,było ich całkiem sporo. Dzień był wtedy bardzo gorący. Gdy skończyliśmy poszliśmy do jakiegoś budynku i tu zaczyna się druga część snu. Spotkałem tam znajomą, zaprosiła mnie do swojego pokoju i dała pustą butelkę po winie. Bylem tym zdziwiony, a ona powiedziała, że to jest butelka po winie, które kiedyś kupilem (czy coś w tym stylu). Proszę o interpretację mojego dziwnego snu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Moim zdaniem jest to pozytywny sen . Prawdopodobnie w twoim życiu zaszły jakieś zmiany lub planujesz coś zmienić i masz już przygotowany plan działania ,zmiany te są pozytywne i mają przynieść jakieś korzyści, spore korzyści . Do zrealizowania tych planów jest potrzebne ryzyko lecz wiesz że warto podjąć się tej próby ,dużo osiągniesz. Nadszedł okres nerwów i być może małych niepowodzeń. Ktoś dał Ci nadzieje. Wszystko zależy od Ciebie jak potoczą się sprawy . Bardzie wygląda mi to na sprawy interesu lub nowej drogi Edukacji. Na drugim planie stawiam sprawy sercowe jak i rodzinne. To jest moje zdanie Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lapeno Posted March 6, 2009 Author Share Posted March 6, 2009 Hmm...ciekawa interpretacja, mam nadzieję że będzie prawidłowa Tak się składa, że przede mną rzeczywiście nowa ścieżka edukacji/pracy (aplikacja) ale i sprawy sercowe nie są bez znaczenia, bo w moim życiu ostatnio sporo się zmieniło.... Dziękuje za poświęcony czas i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Ta podarowana pusta butelka po winie które niegdyś Ty kupiłeś -mówi o nadziei ,byc może kobiecie i zwróceniem na siebie uwagi- naprawieniem błędów lub nie popełnianiem kolejnych podobnych w przyszłości. Komuś na Tobie zależy i daje Ci szanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts