viola_vip_693 Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Przedstawiam rozkład partnerski dla przyjaciółki, aktualnie rozeszli się, nie są ze sobą. Czy wrócą do siebie? CO JEST MIĘDZY NIMI, JAKIE SPRAWY ICH ŁĄCZĄ? Książe Kielichów, 2 Buław, 4 Buław, Rycerz Mieczy, X KOŁO FORTUNY, 3 Denary CO JEST KOŁO NIEJ? 8 Denarów, 5 Mieczy, III CESARZOWA CO ONA CZUJE DO NIEGO? 5 Buław CZY ONA CHCE Z NIM BYĆ? Rycerz Denarów CO JEST KOŁO NIEGO? XIII ŚMIERĆ, Książe Mieczy, XVIII KSIĘŻYC CO ON CZUJE DO NIEJ? 4 Kielichy CZY ON CHCE Z NIĄ BYĆ? 7 Buław PRZYSZŁOŚĆ: VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, 8 Bulaw, 6 Kielichów, 9 Buław Miedzy nimi jest sporo takiej energii namiętności, mimo, że rozeszli sie ze soba to często "podglądają się" wzajemnie na jakiś portalach, obserwują siebie. Kiedyś często mieli kontakt internetowy ze sobą, może to być związek karmiczny, albo taki związek w którym było równie, raz dobrze, raz źle i genralnie wymagał duzo pracy i cierpliwości. Ona czuje się skrzywdzona, oszukana, jednak mimo wszytsko stara się nadal trzymać fason, skupia się na codziennych czynnościach i to na codzien zapląta jej głowe. Czuje do niego olbrzymią namiętność głownie i czeka na rozwój wydarzeń, chciała by z nim być, ale sama nic nie zrobi w tę stronę. On natomiast jakby wstrząs życiowy przeżywal, możliwe, że jakieś głebokie zalamanie, tęsknota, możliwe, że pije . co czuje? nie wiem tęskni czy bardziej te 4 kielichy znudzenie jej osoba? Czy chce z nia byc? Mysle , ze tak chcialby o nia zwalaczyc. No i ta przyszlosc... Mozliwe , ze za jakis czas beda mieli ze soba kontakt smsowy itp. aczkolwiek te 6 Kielichow mowi o powrocie , czy bardziej ze odejdzie to wszystko w niepamiec, pozsotanie tylko wpomieniem? z góry dziękuje za pomoc :torreador: Cytuj
iridos Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 CO ON CZUJE DO NIEJ? 4 Kielichy awersje niechęć mam cie dość CZY ONA CHCE Z NIM BYĆ? a takie pyt jak dla mnie nietrafione bo jesli kładzie karty to chce z nim byc wiec czemu kart pytac? Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) CO JEST MIĘDZY NIMI, JAKIE SPRAWY ICH ŁĄCZĄ? Książe Kielichów, 2 Buław, 4 Buław, Rycerz Mieczy, X KOŁO FORTUNY, 3 Denary - ksiaze? chodzi o krola czy rycerza? powiedzialabym ze pociag fizyczny, myslenie o wspolnej przyszlosci, praca nad zwiazkiem i nauka z tego plynaca CO JEST KOŁO NIEJ? 8 Denarów, 5 Mieczy, III CESARZOWA - nie rozumiem pytania ?_? CO ONA CZUJE DO NIEGO? 5 Buław - chce mu dac popalic, odegrac sie na tym, co jej zrobil. CZY ONA CHCE Z NIM BYĆ? Rycerz Denarów - jest bardzo do niego przywiazana i chce z nim byc CO JEST KOŁO NIEGO? XIII ŚMIERĆ, Książe Mieczy, XVIII KSIĘŻYC CO ON CZUJE DO NIEJ? 4 Kielichy - ma dosc klotni CZY ON CHCE Z NIĄ BYĆ? 7 Buław - nie chociaz nie jestem w 100% pewna, niech wypowiedza sie bardziej wprawione osoby PRZYSZŁOŚĆ: VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, 8 Bulaw, 6 Kielichów, 9 Buław/ - po tych kartach 3 pierwszym bym powiedziala ze sie pogodza, wroca do siebie i wezma nawet slub(mozliwe ze z powodu dziecka(ew, karty poakazaly ze beda rozmowy, wyjasnia sobie, ale ta znajomosc przejdzie do przeszlosci)/ lecz 9 bulaw moze pokazywac ze to nie bedzie dobra decyzja i ktos bedzie czul sie nieszczeliwy. W podsumie slonce czyli jestem blizsza temu ze do siebie wroca Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez JagodowaTruskawka Cytuj
viola_vip_693 Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Napisano 17 Sierpnia 2013 Pytanie czy on chce wrocic bylo poniewaz to jest taki rozkład caly Pani Stanisławskiej CO JEST KOLO NIEJ? oznacza co akutalnie dzieje się w jej zyciu, najwazniejsze sprawy dziekuje za odpowiedzi, moze jeszcze ktos sie wypowie? )) Cytuj
Gość bakea Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Nie wiem ale jak patrze na te karty to uwazam ze ta relacja byla dosyc burzliwa i napięta moglo czesto dochodzic miedzy nimi do szarpaniny słownej i wzajemnego ranienia sie raz na wozie raz pod wozem takie hustawki emocjonalne troche zazdrosci tez tu widze być może oni jeszcze nie są na tyle dojrzali aby to było takie mocne i stabilne . Tak jak Iridos uważam ze on sie wycofal ma dosyc.. ona lubi podstepem i dziwnymi zachowaniami na siebie uwage zwrocic jakby na zlosc chciala pokazac cos.. Przyszlosc hmm moze sie spotkaja i cos sobie wyjasnia co nie zostalo wyjasnione podczas rozstania... Cytuj
viola_vip_693 Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Napisano 17 Sierpnia 2013 Książę to bardziej Król Cytuj
panna.marta Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 CO JEST MIĘDZY NIMI, JAKIE SPRAWY ICH ŁĄCZĄ? na pewno cos ich laczy..nie wiem czy praca,czy wspolna nauka, ewentualnie jakas sympatia CO JEST KOŁO NIEJ? tez nie rozumiem pytania,ale powiedzialabym,ze teraz probuje "zabic" smutki praca przy okazji tez spelnic sie jako kobieta CO ONA CZUJE DO NIEGO? troche jest wkurzona CZY ONA CHCE Z NIM BYĆ? tak, brakuje jej przyjaciela,ktorego w nim miala CO JEST KOŁO NIEGO? zamknal pewien etap w swoim zyciu, chce sie oderwac od rzeczywistosci i miec chwile spokoju CO ON CZUJE DO NIEJ? chyba ma jednak poczucie straconej szansy albo zostawil ja po prostu w jakis nieswiadomy sposob,bo cos innego bylo wazniejsze CZY ON CHCE Z NIĄ BYĆ? narazie,raczej ja odpycha PRZYSZŁOŚĆ: beda jakies wyjasnienia, beda tesknic, wspominac siebie,ale niestety mimo to beda tez siebie odpychac.To juz chyba nie bedzie to co bylo wczesniej. Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Książę to bardziej Król Ksiaze to Rycerz, Rycerz to Krol... Ksiezniczka to Paz, Krolowa to Krolowa. Ale Ksieciunio to ZAWSZE Rycek. Cytuj
viola_vip_693 Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Napisano 17 Sierpnia 2013 Dziękuję wszystkim za swoje interpretację, wiele sie zgadza w szczególności to, że ona chce sie na nim odegrać , w gruncie rzeczy jednak coś ich łaczy.. To ona z nim zerwala , bo podobno on nie okazywal jej za duzo zainteresowania , bierny byl.. jezeli ktos ma ochote dopisac jeszcze cos od siebie to czekam Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 A ja sie tylko zapytam, czy rozklad jest na Ciebie i te osobe czy na osoby trzecie? PS. Ok. Widze, ze na przyjaciolke. Czy przyjaciolka wie, ze zamiescilas tu ten rozklad? Jest to za jej zgoda? Cytuj
viola_vip_693 Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Napisano 17 Sierpnia 2013 tak , pewnie, wstawilam go tu, bo na tak bliska osobe trudno mi bylo tak obiektywnie, ale ona sie zgodzila:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi