Nefrete Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Pewna osoba zrobiła dla mnie taki rozkład: 1. Interesująca mnie osoba - jaka ona jest? Śmierć - stanowcza i przechodząca aktualnie zmiany 2. Nastawienie partnera do mnie? 10 mieczy , Król kielichów - zmiana postawy na bardziej uczuciową 3. Moje nastawienie do tego człowieka? 3 monet - obserwujesz zachodzące zmiany i czekasz 4. Teraźniejsza sytuacja życiowa partnera? Królowa monet - jest w jego otoczeniu ktoś, może koleżanka 5. Czy jest on już z kimś związany? as monet - nie jest, ale dostrzega możliwość relacji 6. Czy jest gotowy zrobić coś w moim kierunku? Kochankowie - tak, aczkolwiek potrzebuje obudzić w sobie uczucia 7. Czy powinienem/powinnam się na nią/niego zdecydować? 10 buław - będzie Ci ciężko z powodu pana niezdecydowania, ale jeśli przeczekasz niekorzystny czas to może okazać się szansą na lepsze. Czy ktoś jeszcze pokusiłby się o interpretację Cytuj
Trida Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 nie jestem pewna, czy owy rozkład jest zgodny z regulaminem. Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) nie jestem pewna, czy owy rozkład jest zgodny z regulaminem. zgodny bo tu bardziej prześwietla się samego siebie i relacje niż partnera. Tak... i kwestie weryfikowalne. Poza tym Nefrete jest ponizej 100 postow, takze rowniez przeswietlajace rozklady na razie sa jeszcze dopuszczone. (Do 100 postow, potem Wzajemna). Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez SacralNirvana Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 a miałam teraz dodać wzmiankę o nieposiadaniu 100 postów - Sacral mnie ubiegła edytując post Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 :crazyangel:Daffne... mloda mam na kolanach i zamiast cytuj wcisnelam EDYTUJ... Wybacz... spapralam Ci posta... Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 :crazyangel:Daffne... mloda mam na kolanach i zamiast cytuj wcisnelam EDYTUJ... Wybacz... spapralam Ci posta... Sacral wszystko jest ok, można moej posty tak edytować bo wydaje mi się, że tak lepiej aniżeli pisać post pod postem Cytuj
Gość e Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja się pokuszę aczkolwiek w moim mniemaniu to raczej tak różowo nie wygląda. Brzydkie karty wypadły. Już na samym początku Śmierć - wiem, że wiele osób dopatruje się w niej zmiany, ale mi jak na razie pokazywała takie STOP. zatrzymanie się i to raczej w smutnej zadumie. Więc patrząc na Śmierć poprzez pryzmat - jaki ktoś jest to raczej bym upatrywała rezygnacji i zostawienie za sobą tego co było. Czy przechodzi zmiany - tak, ale to nie jest zmiana taka -łup, i zmiana - ale powolna i długotrwała. Trochę też niepewnie i pesymistycznie podchodzi do wielu spraw, takie - co ma być to będzie z nastawieniem negatywnym. Jeśli chodzi o Jego stosunek do Ciebie owszem 10 Mieczy bardzo często pokazywała mi też pozytywne zakończenie takie bez emocji i uczuć, ale na moje oko to jego nastawienie jest przyjacielskie a nie romansowe. Jeśli dotychczas było miłosne to teraz się zmieniło na kumpelskie. A to dlatego, że pokazała się u Niego Królowa Monet - on spotkał prawdopodobnie kogoś kto bardziej zawrócił mu w głowie niż Ty. Jakie Ty masz nastawienie - 3 Monet - mhm, ciężko mi tu rozgryźć tą kartę, ale powiedziałabym że starasz się małymi i żmudnymi kroczkami wypracować między Wami jakąś relację... Starasz się o Niego, ale coś idzie jak po grudzie... Czy jest z kimś związany? Coś się wykluwa pomiędzy Nim a Królową Monet. Czy jest gotowy zrobić coś w Twoim kierunku? Tutaj pytanie zadane od "czy..." zamiast od "co..." nastręcza mi trudności bo gdyby było zadane od "Co jest gotów zrobić w Twoim kierunku...? To powiedziałabym, że nic bo jest zajęty kimś innym, ewentulanie tylko seks. I tutaj znów od "czy..." - no moim zdaniem gdybyś się zdecydowała to byłoby baaaardzo ciężko go zdobyć. 10 Buław to takie - po drodze czekać będzie mnóstwo przeszkód, a czy warto...? Nie ma kart na przyszłość więc nawet nie wiemy czy warto nieść te 10 Buław. Bo patrząc na dzień dzisiejszy t oraczej nie warto, ale patrząc długoterminowo - nie wiemy, brak kart przyszłości... Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez e Cytuj
Trida Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 1. Interesująca mnie osoba - jaka ona jest? Śmierć Zamknięta w sobie, izoluje się, jest niedostępną często. Powiedziałabym, ze zdarza się jej udawać. 2. Nastawienie partnera do mnie? 10 mieczy , Król kielichów - Jak wyżej – odizolowane ale pozytywne uczucia są. Ale takie – zdystansowane. Nic poważnego ze strony tego Pana nie będzie. 3. Moje nastawienie do tego człowieka? 3 monet No chciałabys mu ‘pomóc’ w jakiś sposób, naprawic, lepiej poznać, rozgryźć. 4. Teraźniejsza sytuacja życiowa partnera? Królowa monet Powiedziałabym, ze ma kogos na myśli ale tez za wiele w jej kierunku nie zrobi. 5. Czy jest on już z kimś związany? as monet Nie jest 6. Czy jest gotowy zrobić coś w moim kierunku? Kochankowie Jest ale raczej w stronme romansu niż powaznego związku. On raczej za powaznym związkiem się nie rozgląda. 7. Czy powinienem/powinnam się na nią/niego zdecydować? 10 buław - Nie będzie Cie to kosztowało wiecej wysiłku niż będzie to wszystko warte Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi