Skocz do zawartości

Rozkład partnerski prosba o pomoc

Nefrete

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pewna osoba zrobiła dla mnie taki rozkład:

1. Interesująca mnie osoba - jaka ona jest? Śmierć - stanowcza i przechodząca aktualnie zmiany

2. Nastawienie partnera do mnie? 10 mieczy , Król kielichów - zmiana postawy na bardziej uczuciową

3. Moje nastawienie do tego człowieka? 3 monet - obserwujesz zachodzące zmiany i czekasz

4. Teraźniejsza sytuacja życiowa partnera? Królowa monet - jest w jego otoczeniu ktoś, może koleżanka

5. Czy jest on już z kimś związany? as monet - nie jest, ale dostrzega możliwość relacji

6. Czy jest gotowy zrobić coś w moim kierunku? Kochankowie - tak, aczkolwiek potrzebuje obudzić w sobie uczucia

7. Czy powinienem/powinnam się na nią/niego zdecydować? 10 buław - będzie Ci ciężko z powodu pana niezdecydowania, ale jeśli przeczekasz niekorzystny czas to może okazać się szansą na lepsze.

Czy ktoś jeszcze pokusiłby się o interpretację :poklon:

Napisano (edytowane)
nie jestem pewna, czy owy rozkład jest zgodny z regulaminem.

zgodny bo tu bardziej prześwietla się samego siebie i relacje niż partnera.

Tak... i kwestie weryfikowalne.

Poza tym Nefrete jest ponizej 100 postow, takze rowniez przeswietlajace rozklady na razie sa jeszcze dopuszczone. (Do 100 postow, potem Wzajemna).

Edytowane przez SacralNirvana
Napisano

a miałam teraz dodać wzmiankę o nieposiadaniu 100 postów - Sacral mnie ubiegła edytując post :D

Napisano

:crazyangel:Daffne... mloda mam na kolanach i zamiast cytuj wcisnelam EDYTUJ... Wybacz... spapralam Ci posta...

Napisano
:crazyangel:Daffne... mloda mam na kolanach i zamiast cytuj wcisnelam EDYTUJ... Wybacz... spapralam Ci posta...

Sacral wszystko jest ok, można moej posty tak edytować bo wydaje mi się, że tak lepiej aniżeli pisać post pod postem :)

Napisano (edytowane)

Ja się pokuszę aczkolwiek w moim mniemaniu to raczej tak różowo nie wygląda.

Brzydkie karty wypadły. Już na samym początku Śmierć - wiem, że wiele osób dopatruje się w niej zmiany, ale mi jak na razie pokazywała takie STOP. zatrzymanie się i to raczej w smutnej zadumie. Więc patrząc na Śmierć poprzez pryzmat - jaki ktoś jest to raczej bym upatrywała rezygnacji i zostawienie za sobą tego co było. Czy przechodzi zmiany - tak, ale to nie jest zmiana taka -łup, i zmiana - ale powolna i długotrwała. Trochę też niepewnie i pesymistycznie podchodzi do wielu spraw, takie - co ma być to będzie z nastawieniem negatywnym. Jeśli chodzi o Jego stosunek do Ciebie owszem 10 Mieczy bardzo często pokazywała mi też pozytywne zakończenie takie bez emocji i uczuć, ale na moje oko to jego nastawienie jest przyjacielskie a nie romansowe. Jeśli dotychczas było miłosne to teraz się zmieniło na kumpelskie. A to dlatego, że pokazała się u Niego Królowa Monet - on spotkał prawdopodobnie kogoś kto bardziej zawrócił mu w głowie niż Ty. Jakie Ty masz nastawienie - 3 Monet - mhm, ciężko mi tu rozgryźć tą kartę, ale powiedziałabym że starasz się małymi i żmudnymi kroczkami wypracować między Wami jakąś relację... Starasz się o Niego, ale coś idzie jak po grudzie... Czy jest z kimś związany? Coś się wykluwa pomiędzy Nim a Królową Monet. Czy jest gotowy zrobić coś w Twoim kierunku? Tutaj pytanie zadane od "czy..." zamiast od "co..." nastręcza mi trudności bo gdyby było zadane od "Co jest gotów zrobić w Twoim kierunku...? To powiedziałabym, że nic bo jest zajęty kimś innym, ewentulanie tylko seks. I tutaj znów od "czy..." - no moim zdaniem gdybyś się zdecydowała to byłoby baaaardzo ciężko go zdobyć. 10 Buław to takie - po drodze czekać będzie mnóstwo przeszkód, a czy warto...? Nie ma kart na przyszłość więc nawet nie wiemy czy warto nieść te 10 Buław. Bo patrząc na dzień dzisiejszy t oraczej nie warto, ale patrząc długoterminowo - nie wiemy, brak kart przyszłości...

Edytowane przez e
Napisano

1. Interesująca mnie osoba - jaka ona jest? Śmierć

Zamknięta w sobie, izoluje się, jest niedostępną często. Powiedziałabym, ze zdarza się jej udawać.

2. Nastawienie partnera do mnie? 10 mieczy , Król kielichów -

Jak wyżej – odizolowane ale pozytywne uczucia są. Ale takie – zdystansowane. Nic poważnego ze strony tego Pana nie będzie.

3. Moje nastawienie do tego człowieka? 3 monet

No chciałabys mu ‘pomóc’ w jakiś sposób, naprawic, lepiej poznać, rozgryźć.

4. Teraźniejsza sytuacja życiowa partnera? Królowa monet

Powiedziałabym, ze ma kogos na myśli ale tez za wiele w jej kierunku nie zrobi.

5. Czy jest on już z kimś związany? as monet

Nie jest

6. Czy jest gotowy zrobić coś w moim kierunku? Kochankowie

Jest ale raczej w stronme romansu niż powaznego związku. On raczej za powaznym związkiem się nie rozgląda.

7. Czy powinienem/powinnam się na nią/niego zdecydować? 10 buław -

Nie ;) będzie Cie to kosztowało wiecej wysiłku niż będzie to wszystko warte