pawel116 Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 Co czeka mnie w nadchodzącym tygodniu? 5 Kielichów, Sprawiedliwość, Mag, Świat -> Cesarz coś co mnie przytłacza w końcu zostanie wyjaśnione, przez co podreperuję swoją samoocenę Cytuj
Lulu86 Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 Co czeka mnie w nadchodzącym tygodniu? 5 Kielichów, Sprawiedliwość, Mag, Świat -> Cesarz coś co mnie przytłacza w końcu zostanie wyjaśnione, przez co podreperuję swoją samoocenę Myśle, że bedziesz bardzo zadowolony, wychodzi rozmowa badz przyjdzie do wyjasnienia jakaś sprawa urzędowa, poza tym widać to ze bedziesz błyszczec w tym tygodniu - mag , na pewno osiągniesz jakies drogne sukcesy. mozliwa jakas podróz. Cytuj
panna.marta Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 jakas formalna sprawia, ktora byla dla ciebie ciezarem powinna sie wyjasnic... Cytuj
Kędry Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Co czeka mnie w nadchodzącym tygodniu? 5 Kielichów, Sprawiedliwość, Mag, Świat -> Cesarz coś co mnie przytłacza w końcu zostanie wyjaśnione, przez co podreperuję swoją samoocenę Na coś co do tej pory Cię nurtowało przytłaczało postanowisz popatrzeć obiektywnie - bez emocji - dzięki temu nabierzesz chęci do dalszego działania, które może mieć dosć obiecujący finał - może na gruncie zawodowym coś drgnie -może praca się pojawi co prawda dalej od domu -ale w cesarzu obiecująca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi