panna.marta Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 Jestem ciekawa co przyniesie mi nowy tydzień. Weryfikacja w przyszłą niedzielę. Przy tasowaniu wypadła mi 8 denarów. 6 denarów, umiarkowanie, sprawiedliwośc, 7 pucharów hmm chyba ktoś mi coś zaproponuje, może podpiszę jakąś umowę? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 18 Sierpnia 2013 Bardzo możliwe, że w końcu wyjaśni się coś w sprawach zawodowych, co sprawi,że nabierzesz chęci do zycia i nastroisz się do niego optymistycznie;) Cytuj
niiwa Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 ciągnie się jakaś współpraca/dogadywanie się z kimś - to jakaś kontynuacja tych rozmów, próba uzgodnień - ale chyba to jeszcze nie czas na to - 7 puch daje jeszcze inne opcje, nie daje jeszcze tej pewności, że o to chodziło - 8 den trzymasz się wciąż tego co stabilne i pewne na chwilę obecną 1 Cytuj
panna.marta Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Napisano 19 Sierpnia 2013 niiwa, masz 100% rację, jest pewna sprawa formalna związana z pracą,której nie mogę wyjaśnic, bo to się odciąga w czasie. Powinnam wyciągnąc radę z jednej karty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi