Maestro Inez2503 Napisano 18 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 18 Sierpnia 2013 Bardzo lubię pisać...To moja pasja od 6.roku życia, ale do tej pory nie miałam odwagi...nie wierzyłam w siebie...Piszę dla siebie, ale odważyłam się ujawniac publicznie ... Spytałam kart o to, jak mi się ta pasja rozwinie, czy ją porzucę, czy pójdę dalej... To jest 3 kielichów traktuję to jako zabawę, cieszy mnie to i raduje;) Krzyżuje się 8 buław - dużo się koło mnie dzieje, co mnie niekiedy rozprasza Nastawienie 5 denarów - że jednak muszę popracować nad warsztatem,nie ma mocnych:) Świadomość 5 buław - że jest ogromna konkurencja na rynku i żeby zaistnieć musiałabym stoczyć walki Podświadomość Giermek Monet to takie stawianie pierwszych kroków... Mija Pustelnik tworzenie wszystkiego w myślach, nie ujawnianie się z tym Nadchodzi Rycerz Buław - ocho, chwyci mnie zapał Nadzieje 6 denarów - że zostanę doceniona Obawy Mag że każdy kto mi powie coś miłego zrobi to nieszczerze Wpływ otoczenia 10 mieczy 8 kielichów Giermek Kielichów - jakieś dobite:lol:,zmęczone, ale widać, ze ktoś mi dobrze życzy:) Wynik na pół roku Król Buław As Mieczy Moc (doł. Wieża As Kielichów ) suma Koło ( z dołożonymi : Diabeł) HB Pustelnik (wszystkie Sprawiedliwość) tu widać jakby ktoś dał mi szansę, zapał w tym Asie Mieczy, potem mam Moc -poczuję, że mogę..nie wiem dlaczego Wieża,czyżbym się odblokowała jakoś?? W asie kielichów szansa,ale może na coś innego jeszcze? Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 To jest 3 kielichów traktuję to jako zabawę, cieszy mnie to i raduje;)Krzyżuje się 8 buław - dużo się koło mnie dzieje, co mnie niekiedy rozprasza No widac, ze pomysl na to jest nie od dzis. Prawdopodobnie duzo dzieje sie w Twojej glowie, natomiast niewiele z tego do tej pory realizowalas. Nastawienie 5 denarów - że jednak muszę popracować nad warsztatem,nie ma mocnych:) Boisz sie, ze nie uda Ci sie. Czujesz sie nieco niepewnie. Zastanawiasz sie, co Ci to przyniesie? Z jakim oddzwiekiem sie spotka? Świadomość 5 buław - że jest ogromna konkurencja na rynku i żeby zaistnieć musiałabym stoczyć walkiPodświadomość Giermek Monet to takie stawianie pierwszych kroków... Widac z jednej strony, ze masz potencjal, masz pomysly, ale nie wiedz do konca, jak to puscic w ruch. Tak, jakby to dojrzewalo w glebi Ciebie. Z drugiej strony wiesz, ze juz czas wrocic do tej pasji, bo ona po prostu jest tam i stale dojrzewa... no czeka az po prostu cos z tym zrobisz. Mija Pustelnik tworzenie wszystkiego w myślach, nie ujawnianie się z tymNadchodzi Rycerz Buław - ocho, chwyci mnie zapał Mija tworzenie dla siebie. Nadchodzi wyjscie z tym do ludzi. Zapala, uwazac, aby nie slomiany, bo Rycus napalony z pomyslami, ale i szybko sie poddaje. Dzis chce wszystko a jutro pogna juz gdzie indziej. Wiec trwa przy tym. Wykorzystac ten zapal poki jest najwiekszy, bo nie bedzie trwal wiecznie. Ale jak go puscisz w ruch to bedzie sie sam nagrzewal i utrzymywal przy zyciu. Nadzieje 6 denarów - że zostanę docenionaObawy Mag że każdy kto mi powie coś miłego zrobi to nieszczerze Masz nadzieje na to, ze ludzie zainteresuja sie tym wszystkim tak szczerze, prosto z serca. Z drugiej strony nie chcialabys, zeby ktos Ci mowil to, co chcesz uslyszec. Wpływ otoczenia 10 mieczy 8 kielichów Giermek Kielichów - jakieś dobite:lol:,zmęczone, ale widać, ze ktoś mi dobrze życzy:) ---> XX Sad, HB XVIII Ksiezyc i IX EremitaNo oni moga potraktowac to troche jako taka Twoja fanaberie... z drugiej strony zajmujac sie soba i nie majac nic przeciwko temu. U Ciebie wazne, zebys nie patrzyla na nikogo, na zadne otoczenie, po prostu rob co uwazasz za stosowne i ufaj przede wszystkim sobie. Wynik na pół roku Król Buław As Mieczy Moc (doł. Wieża As Kielichów ) suma Koło ( z dołożonymi : Diabeł) HB Pustelnik (wszystkie Sprawiedliwość) Nie wiem, kojarzy mi sie tutaj, jakbys dzialala sobie, dzialala a potem ktos mial w jakis sposob na Ciebie wplynac, tak ze mozesz poczuc "i po co to ja robie?" "czy to ma jakis sens?" Wazne zebys wtedy nadal pamietala, ze robisz to przede wszystkim dla siebie. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 18 Sierpnia 2013 Nie wiem, kojarzy mi sie tutaj, jakbys dzialala sobie, dzialala a potem ktos mial w jakis sposob na Ciebie wplynac, tak ze mozesz poczuc "i po co to ja robie?" "czy to ma jakis sens?" Możesz miec rację..Już kiedyś maż podciął mi skrzydła i na długo odcięłam się od tematu... Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 Bo tam wyzej we wplywie otoczenia no to jak pisalam... krotko ujmujac tak delikatnie... lekcewazenie moze byc lub traktowanie jako czegos niepowaznego. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 18 Sierpnia 2013 Bo tam wyzej we wplywie otoczenia no to jak pisalam... krotko ujmujac tak delikatnie... lekcewazenie moze byc lub traktowanie jako czegos niepowaznego. Masz rację Bo to moja fanaberia w jego oczach... Cytuj
panna.marta Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 To jest 3 kielichów daje Ci to dużą radośc i satysfakcję, wiesz, że dobrze robisz podejmując się tego Krzyżuje się 8 buław - dto jest to ,c mobilizuje Cię do działania Nastawienie 5 denarów -jeszcze trochę ubogo tam może byc, lub jakaś luka w wiedzy, pomysłach Świadomość 5 buław - boisz się konkurencji lub nerwów jakie Cię mogą czekac Podświadomość Giermek Monet dopiero zaczynasz Mija Pustelnik wychodzisz z tym do ludzi, podchodzisz do tego dojrzale Nadchodzi Rycerz Buław - zapał albo po prostu zyskasz tam rzesze fanów, może poznasz znajomych)? Nadzieje 6 denarów - że zostaniesz doceniona lub ktoś będzie chciał nawiązac z Tobą kontakt, współpracę, coś Ci zaoferuje Obawy Mag , że będziesz musiała ogarnąc wiele, trudnych rzeczy na raz, podejmowac mądre decyzje Wpływ otoczenia 10 mieczy 8 kielichów Giermek Kielichów -mmmm ktoś tam może się przyczepic do czegoś, wtracic swoje "3 gorsze" i to Cię może irytowac Wynik na pół roku Król Buław As Mieczy Moc (doł. Wieża As Kielichów ) suma Koło ( z dołożonymi : Diabeł) HB Pustelnik (wszystkie Sprawiedliwość) Wiesz co takie mam wrażenie, że ktoś może Cię tam surowo ocenic, ale będziesz wytrwała i pewna siebie, trochę może Cię to denerowowac,ale dasz radę, bo nie będziesz się ty przejmowała Cytuj
Trida Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 To jest 3 kielichów lubisz pisać, sprawia Ci to przyjemność ale nie traktowałaś tego nigdy poważniej,z awsze właśnie jako taką zabawę, hobby Krzyżuje się 8 buław (nigdy nie wiem jak interpretować karty w tym pytaniu… krzyżuje się w sensie, co Ci przeszkadza?) zostawiam bez interpretacji Nastawienie 5 denarów - smiem powiedzieć, ze boisz się pójść dalej, coś z tym zrobić, że jeśli w to zainwestujesz to się przejedziesz, ze stracisz. Świadomość 5 buław wiesz, ze będziesz musiała duuużo pracy włozyc w to, by rozruszać potencjalny ‘interes’ Podświadomość Giermek Monet Coś Ci tam swita, jakiś pomysł, wiesz nawet, w którą stronę ruszyć ale coś tam Cie blokuje Mija Pustelnik ukrywanie się z tym, co lubisz, chcesz już wyjsć z tym na światło dzienne. Przemyślałaś wszystko i wiesz, co dalej. Nadchodzi Rycerz Buław ruch, jakiś impuls, który Cie pchnie do działania Nadzieje 6 denarów [/b że się uda Obawy Mag że czegoś Ci zabraknie, ze nie będziesz w stanie tego pociągnąć Wpływ otoczenia 10 mieczy 8 kielichów Giermek Kielichów no nienajlepiej nastawieni, chcą dla ciebie jak najlepiej ale są tak jakby … sceptycznie nastawieni Wynik na pół roku Król Buław As Mieczy Moc (doł. Wieża As Kielichów ) suma Koło ( z dołożonymi : Diabeł) HB Pustelnik (wszystkie Sprawiedliwość) interpretowalabym podobnie jak Ty – dostaniesz szansę, ktoś otworzy przed Tobą drzwi. W asie mieczy wydaje mi się, ze odetniesz się od wszystkich złych i nieprzyjaznych opinii i uwierzysz w siebie. Wieża wg mnie to utarcie nosa wszystkim sceptykom a as kieli to własnie takie – nooo super, ze Ci się udało etc. I Diabeł by to potwierdzał wg mnie takie utarcie nosa niedowiarkom Powodzenia Rybko 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 19 Sierpnia 2013 lubisz pisać, sprawia Ci to przyjemność ale nie traktowałaś tego nigdy poważniej,z awsze właśnie jako taką zabawę, hobby (nigdy nie wiem jak interpretować karty w tym pytaniu… krzyżuje się w sensie, co Ci przeszkadza?) zostawiam bez interpretacji smiem powiedzieć, ze boisz się pójść dalej, coś z tym zrobić, że jeśli w to zainwestujesz to się przejedziesz, ze stracisz. wiesz, ze będziesz musiała duuużo pracy włozyc w to, by rozruszać potencjalny ‘interes’ Coś Ci tam swita, jakiś pomysł, wiesz nawet, w którą stronę ruszyć ale coś tam Cie blokuje ukrywanie się z tym, co lubisz, chcesz już wyjsć z tym na światło dzienne. Przemyślałaś wszystko i wiesz, co dalej. ruch, jakiś impuls, który Cie pchnie do działania że się uda że czegoś Ci zabraknie, ze nie będziesz w stanie tego pociągnąć no nienajlepiej nastawieni, chcą dla ciebie jak najlepiej ale są tak jakby … sceptycznie nastawieni interpretowalabym podobnie jak Ty – dostaniesz szansę, ktoś otworzy przed Tobą drzwi. W asie mieczy wydaje mi się, ze odetniesz się od wszystkich złych i nieprzyjaznych opinii i uwierzysz w siebie. Wieża wg mnie to utarcie nosa wszystkim sceptykom a as kieli to własnie takie – nooo super, ze Ci się udało etc. I Diabeł by to potwierdzał wg mnie takie utarcie nosa niedowiarkom Powodzenia Rybko Pozycja Krzyżuje się informuje o siłach, które sprzyjają, bądź szkodzą tej głównej energii, czyli u mnie jest 3 kielichów, a siłą dodatkową jest 8 buław - zapał..ja myślę, że w tym przypadku jest to pozytywna energia;) Cytuj
Trida Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 a nie można tego pytania skonkretyzować? dlatego nie lubię Celta bo to takie - albo tak albo tak. Pytania powinny być konkretne. Bo co sprzyja to własnie ruch ale co przeszkadza - tez ruch, który bezie Cie rozpraszał... Fuj fuj Celcie... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 19 Sierpnia 2013 a nie można tego pytania skonkretyzować? dlatego nie lubię Celta bo to takie - albo tak albo tak. Pytania powinny być konkretne. Bo co sprzyja to własnie ruch ale co przeszkadza - tez ruch, który bezie Cie rozpraszał... Fuj fuj Celcie... Ha, ha ja kocham celty:))) Cytuj
maddie88 Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 To jest 3 kielichów - Pisanie daje Ci niesamowita radochę, traktujesz to jako odskocznię... Krzyżuje się 8 buław - Jesteś bardzo energiczną osobą, trudno usiedzieć Ci w jednym miejscu i skupić się tylko na pisaniu Nastawienie 5 denarów - Chcialabyś, ale ciagle wynajdujesz jakieś "ale"...brakuje Ci pewności, czy warto...czy jesteś wystarczająco dobra... Świadomość 5 buław - ...że musisz walczyć o swoje, pokazać, co potrafisz w taki sposób, żeby się wyróżnić. Podświadomość Giermek Monet - Jesteś gotowa szlifować warsztat , jest w Tobie dużo zapału, podchodzisz do tematu poważnie. Mija Pustelnik - Zastanawianie się nad dalszą drogą, poszukiwanie w sobie samej odpowiedzi, czy rzeczywiście chcesz się tym zajmować. Nadchodzi Rycerz Buław - ocho, chwyci mnie zapał - duuużo nowych pomysłów pojawiających się czasami znikąd Jest wena Nadzieje 6 denarów - że zostanę doceniona - że Twój trud włozony w pisanie opłaci się, że dasz z siebie coś, ale też coś w zamian otrzymasz. Obawy Mag że każdy kto mi powie coś miłego zrobi to nieszczerze Wpływ otoczenia 10 mieczy 8 kielichów Giermek Kielichów - Dużo jest Twojego zamartwiania, rozterek...chyba nie raz chciałaś już to zostawić...ale było Ci trudno...z pasją tak jest Ale jest ktoś, kto Cię zachęca Wynik na pół roku Król Buław As Mieczy Moc (doł. Wieża As Kielichów ) suma Koło ( z dołożonymi : Diabeł) HB Pustelnik (wszystkie Sprawiedliwość) - Jak dla mnie będziesz pisać Podejdziesz do pisania na takiej zasadzie, że poradzisz sobie, bo masz talent... Jeśli pojawi się jakaś przeszkoda, to ją sprytnie ominiesz, widać, że będziesz miała jasno określony cel. Możliwe, że nawet przedyskutujesz to z pewnym panem, który doda Ci wiatru w żagle Jest to coś, czym powinnaś się zając, widocznie teraz jest wreszcie na to czas Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 To jest 3 kielichów - dużo dajesz z siebie, wczuwasz się i odpływasz przy pisaniu:-) pochłania cię to bez reszty...:-P Krzyżuje się 8 buław - masz duży zapał, dużo energii, całe mnóstwo tematów Nastawienie 5 denarów - myślisz, że musisz dawać więcej z siebie Świadomość 5 buław - jesteś świadoma, że jest duża konkurencja Podświadomość Giermek Monet -rozpoznajesz teren i samą siebie, na ile masz odwagi, aby otwarcie pisać Mija Pustelnik -pisanie do poduszki Nadchodzi Rycerz Buław - ocho, chwyci mnie zapał - no, zapał będzie, że ho ho ho! Nadzieje 6 denarów - że zostanę doceniona Obawy Mag - że nie do końca masz talent.... Wpływ otoczenia 10 mieczy 8 kielichów Giermek Kielichów - otoczenie chyba niezbyt przyjazne, i być może zaskoczone, że w głębi duszy wrażliwa jesteś:-) Wynik na pół roku Król Buław As Mieczy Moc (doł. Wieża As Kielichów ) suma Koło ( z dołożonymi : Diabeł) HB Pustelnik (wszystkie Sprawiedliwość) - uuuuu na pewno będziesz pisać, ale będziesz miała dużo zmian z tym związanych. mi się to kojarzy z takim etapem jaki ja miałam - na początku pisałam poprawnie i bałam się, co ludzie powiedzą... albo jak zrobiłam wywiad to sobie myślałam, że Ci co go przeczytają, to będą myśleć, że ja to samo myślę, co ta osoba.... i człowiek ma czasami takie właśnie głupie myśli... moim zdaniem uniezależnisz się od takich negatywnych własnych osądów... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 20 Sierpnia 2013 To jest 3 kielichów - dużo dajesz z siebie, wczuwasz się i odpływasz przy pisaniu:-) pochłania cię to bez reszty...:-PKrzyżuje się 8 buław - masz duży zapał, dużo energii, całe mnóstwo tematów Nastawienie 5 denarów - myślisz, że musisz dawać więcej z siebie Świadomość 5 buław - jesteś świadoma, że jest duża konkurencja Podświadomość Giermek Monet -rozpoznajesz teren i samą siebie, na ile masz odwagi, aby otwarcie pisać Mija Pustelnik -pisanie do poduszki Nadchodzi Rycerz Buław - ocho, chwyci mnie zapał - no, zapał będzie, że ho ho ho! Nadzieje 6 denarów - że zostanę doceniona Obawy Mag - że nie do końca masz talent.... Wpływ otoczenia 10 mieczy 8 kielichów Giermek Kielichów - otoczenie chyba niezbyt przyjazne, i być może zaskoczone, że w głębi duszy wrażliwa jesteś:-) Wynik na pół roku Król Buław As Mieczy Moc (doł. Wieża As Kielichów ) suma Koło ( z dołożonymi : Diabeł) HB Pustelnik (wszystkie Sprawiedliwość) - uuuuu na pewno będziesz pisać, ale będziesz miała dużo zmian z tym związanych. mi się to kojarzy z takim etapem jaki ja miałam - na początku pisałam poprawnie i bałam się, co ludzie powiedzą... albo jak zrobiłam wywiad to sobie myślałam, że Ci co go przeczytają, to będą myśleć, że ja to samo myślę, co ta osoba.... i człowiek ma czasami takie właśnie głupie myśli... moim zdaniem uniezależnisz się od takich negatywnych własnych osądów... Mam nadzieję, że utrę nosa tu i ówdzie:) Zdałam sobie sprawę, że nie mam wsparcia wśród bliskich, sama muszę go sobie udzielać...A i obawy, że coś się nie spodoba też mam... Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 myślę, że tak wiele rzeczy przerobiłaś w sobie, że z tym też sobie poradzisz:-) jesteś silna kobita:-) Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 Jest ruch teraz , chęć działania , ruszenia z nowym interesem , ale ty widzę , że nie wierzysz w siebie ! oj żle bo jesteś silną kobietą i dasz sobie radę .Wiele spraw muisz sobie przemysleć , poukładać i poprostu znależć swoją drodzę spełnienia wtedy zaznasz spokoju i zadowolenia a ty wiesz co możesz robić tylko nie bardzo masz podbudowany swój system wartości . Powtarzaj sobie , że dasz radę bo po okresie ciszy , spokoju jaki wnosi pustelnik zostaniesz rzucona na głęboką wodę a tam nie ma zmiłuj i za kąt się chować tutaj ty musisz błyszczeć ,znać zasady marketingu . Masz możliwość otrzymania pomocy No duuuży krok przed tobą inni moga cię denerwoać ale i wmawiać , że nie dasz rady nie słuchać rób swoje . Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 Jest ruch teraz , chęć działania , ruszenia z nowym interesem , ale ty widzę , że nie wierzysz w siebie ! oj żle bo jesteś silną kobietą i dasz sobie radę .Wiele spraw muisz sobie przemysleć , poukładać i poprostu znależć swoją drodzę spełnienia wtedy zaznasz spokoju i zadowolenia a ty wiesz co możesz robić tylko nie bardzo masz podbudowany swój system wartości . Powtarzaj sobie , że dasz radę bo po okresie ciszy , spokoju jaki wnosi pustelnik zostaniesz rzucona na głęboką wodę a tam nie ma zmiłuj i za kąt się chować tutaj ty musisz błyszczeć ,znać zasady marketingu . Masz możliwość otrzymania pomocy No duuuży krok przed tobą inni moga cię denerwoać ale i wmawiać , że nie dasz rady nie słuchać rób swoje . Cytuj
Gość gość5 Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 Inez, to wygląda (w wyniku ) tak jakbys w tej wieży przelamała barierę i robila to co naprawdę lubisz. W obawach Maga zinterpretowałabym jako strach przed takim słomianym zapałem " pogadasz, porobisz i rzucisz w zapomnienie" wpływ otoczenia- to takie " o matko! znów coś wymysliła (8kielichów to karta "wyjazdu i powrotów- jak przypływ i odpływ Nastawienie mówi o tym, że nad warsztatem pewnie musisz popracować ale też o tym, że pewnie zbyt duzo czasu na "samotność" nie masz- a takie rzeczy wymagaja skupienia a z pewnością chwili ciszy - dlatego w świadomości wyszła 5 buław, która mówi o tym, że trzeba będzie powalczyć o ten czas dla siebie. hmm... jak nie spróbujesz- nie dowiesz się jak bedzie dalej powodzenia Inez Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi