rawwrrrr Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 (edited) hvgjvhvhvhvhvhv Edited January 18, 2014 by rawwrrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 daty urodzenia poproszę (chce zobaczyć Wasze dekady) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rawwrrrr Posted August 18, 2013 Author Share Posted August 18, 2013 ja 02.04.94 on 16.07.92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Typowy baran + rak przechodzący w lwa... Po pierwsze nie pytaj się nas czy jest sens, bo to Ty musisz to czuć. Ale nie ma co się pchać z motyką na Słonce w momencie, gdy oboje jesteście tacy sami - czyli 2 - 3 tyg po rozstaniu. Poza tym, ze jest w Was wiele smutku / złosci / zdecydowanie / czegokolwiek to nie zmieniło się nic, moze niewiele. Zmiany trwają czasem miesiącami a czasem latami. jeśli macie do siebie wrócić - wrócicie. Ale oboje musicie przemyśleć to i owo. Błędy, które popełnialiście. Postawić się w skórze drugiej osoby, co ona czuła. Na razie, moja rada jest taka, byś dała i sobie i jemu spokój. Uspokoiła myśli, uczucia. I wtedy - z perspektywy czasu, sama zobaczysz czy nadal kochasz czy jednak potrafisz zyć bez niego. I wtedy podejmować decyzję. Czas pomaga wiele zrozumieć. Ale własnie - trzeba cierpliwości. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rawwrrrr Posted August 19, 2013 Author Share Posted August 19, 2013 A z tą cierpliwością u mnie ciężko. Dziękuje niesamowicie, właśnie takie słowa mnie uspokajają . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 u większości ludzi jest ciężko z cierpliwością. Ja doszłam dzis w autobusie do małej konkluzji: miłosć przetrwa wszystko pod warunkiem, ze bezie otulona płaszczem cierpliwości i tego będe się trzymała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts