SacralNirvana Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Wiec tak... Przy tasowaniu juz, wystrzelily doslownie, jedna po drugiej: Rycerz Kielichow, Paz Kielichow, Paz Monet ---> XXI Swiat Tu wyszlo bardzo ciekawie, bo moze wskazywac zarowno na jakas znajomosc o podtekscie uczuciowym, jak i na mnie w tym Rycku Kielichow i moje dwoje dzieci. Jedna jest z trygonu wody - Paz Kielichow, druga z trygonu ziemi - Paz Monet. Swiat w podsumie moze wskazywac na odleglosc, ale i na to, ze zajmuje sie soba i wlasnym swiatem. 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 8 Kielichow No tu moge miec takie momenty uzalania sie nad soba, roztkliwania nad swoim losem itd. Taka mamela moze ze mnie wyjsc. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Krol Monet + X Kolo Fortuny, Krol Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB X Kolo Fortuny i I Mag I tu dwie opcje... albo znajomosc z Monetowym ewoluuje na taka blizsza i bardziej zazylo. Z takiej tylko o sprawach powaznych do takiej cieplej i ludzkiej. Albo dwoch facetow... Co tez niemozliwe nie jest. Z podsumow widac, ze bedzie duzo myslenia z mojej strony a i potrzeba w sumie przyjrzenia sie dokladniej temu, co bedzie. No i bycia rozwaznym przy tym. Nie postepowac pochopnie. 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 9 Monet + 2 Bulaw, XII Wisielec ---> XI Pasja, HB V Papiez No tu ja i moje rozne rozterki. Brak dzialania a wiecej rozgrywanie roznych spraw na poziomie mentalnym i w sumie potem nic nie robienie. Tu widac, ze nadszedl czas na konkretne dzialania i pewne sprawy trzeba bedzie popchnac do przodu. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 0 Glupiec + Rycerz Mieczy, 8 Monet ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa Tu chyba ta swiadomosc, ze stoje na poczatku czegos nowego i zwiazane z tym miotanie sie, moze uciekanie tez w zycie, obowiazki codzienne, zeby uniknac myslenia o tym, co ma nadejsc. Z podsumow natomiast wynika, ze powinnam wyjsc temu naprzeciw (cokolwiek to jest)... bo bedzie mi z tym dobrze. Cytuj
Kędry Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Rycerz Kielichow, Paz Kielichow, Paz Monet ---> XXI Swiat Bardzo uczuciowo się u Ciebie zrobi powiedziałabym ,że nawet sentymentalnie - może na jakieś wspominki Cię weźmie - postanowisz jednak zgłębić jakieś tajniki wiedzy- poszerzysz dzięki temu swoje horyzonty - otworzysz się na nowe doświadczenia 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 8 Kielichów postanowisz odejść od tego co powodowało rozczarowania, ból - zmiana sposobu myślenia czy działania wprowadzi nową jakość życia 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Krol Monet + X Kolo Fortuny, Krol Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB X Kolo Fortuny i I Mag Jakaś relacja z panem z trygonu ziemi może ulec całkowitej zmianie - mogą dojść do głosu uczucia - to wprowadzi w twoje życie trochę niepewności - ale tylko chwilowo - potem jest mag - czyli pomyślny rozwój sytuacji 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 9 Monet + 2 Bulaw, XII Wisielec ---> XI Pasja, HB V Papiez Twoje samotne żeglowanie - zmaganie się z życiem - zastój - wszystko zacznie nabierać innych barw - mądre i zdecydowane działania jak najbardziej wskazane 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 0 Glupiec + Rycerz Mieczy, 8 Monet ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa powinnaś rozpocząć wszystko od nowa - być systematyczną, intensywnie pracować nad poprawą jakości swojego życia a to zaprocentuje podwójnie - przecież w podsumie są dwie cesarzowe 1 Cytuj
Trida Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) Wiec tak... Przy tasowaniu juz, wystrzelily doslownie, jedna po drugiej: Rycerz Kielichow, Paz Kielichow, Paz Monet ---> XXI Swiat Jak dla mnie skupisz się teraz na sobie i własnie na dzieciach. Będzie to ‘miesiąc’ dla Was. Co by nie było – z giermka rodzi się rycerz więc będziesz dla nichwzorem. 0 - ja (karta z przełożenia, ze spodu talii), moj cien - 8 Kielichow za bardzo rozpamiętujesz przeszłość, zamknęłaś się w niej chwilowo i nie możesz wyjsć, wkrada się jakies pesymistyczne myslenie. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Krol Monet + X Kolo Fortuny, Krol Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB X Kolo Fortuny i I Mag uuu koleżanko szykuje się jakieś uczucie, jakiś mały romans, którego się nie spodziewasz. I różnie to Mozę być z tą znajomością (po podsumie widac) 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 9 Monet + 2 Bulaw, XII Wisielec ---> XI Pasja, HB V Papiez cykl nie zostanie zamknięty (wisielec) on będzie trwał. Taki marazm po części. Powiem, że to będzie poznawanie nowego kolegi i zajęcie się troche bardziej sobą. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknąć - 0 Glupiec + Rycerz Mieczy, 8 Monet ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa Powinnaś zająć się sobą (podwójna cesarzowa w podsumie). Zacząć nową drogę, powinna zniknąć naiwność, powinnaś wziąć sprawy w swoje ręce a nie cały czas czekać, że ‘samo się zrobi’. Rycerz mieczy to myślenie, działanie – musisz coś zrobić, zastanowić się nad czymś, masz do przemyślenia wiele spraw i nie odkładaj tego ‘na jutro’ Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez Trida Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Napisano 19 Sierpnia 2013 Dziekuje Kedry Dziekuje Tridus Cytuj
Selenit666 Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 już jestem to wejdę i zrobię tu zamieszanie na Ezo )) Cytuj
Selenit666 Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Wiec tak... Przy tasowaniu juz, wystrzelily doslownie, jedna po drugiej: Rycerz Kielichow, Paz Kielichow, Paz Monet ---> XXI Swiat to przygotowanie może do powrotów do szkół i przedszkoli Twoich córeczek - ogólnie uważam, ze się Twoje córy tu zaznaczyły 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 8 Kielichow za mocno wpływ ma jakas sprawa z przeszłości na Ciebie aktualnie 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Krol Monet + X Kolo Fortuny, Krol Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB X Kolo Fortuny i I Mag jak dla mnie jakiś monetowy zmieni się w kielichowego, stanie się bardziej otwarty, romantyczny i będzie nieźle do ciebie podbijał. 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 9 Monet + 2 Bulaw, XII Wisielec ---> XI Pasja, HB V Papież a kolejnego dziecka ci się nie chce mieć?? 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 0 Glupiec + Rycerz Mieczy, 8 Monet ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa nie spinaj się i nie bądź taką perfekcjonistką. powinnas wyluzować dobry czas na to Cytuj
Fall Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 0. To wyruszenie w podróż, ale bardzo bolesne..To odejście od czegoś, co się znało, kochało, w co się było zaangażowanym..Wyruszasz w podróż, ale bez tego uśmiechu, który ma głupiec, za to ze łzami na twarzy i z poczuciem krzywdy w sercu..Boisz się co będzie dalej..Z jednej strony poczucie wolności, uwolnienie emocjonalne od męża, a z drugiej smutek i gorycz, bo nie tak miało być i obawy o przyszłość.. 1. Hmmm..ja nie lubię księżyca, bo nigdy nic dobrego mi nie pokazał (oprócz wyjścia do kina kiedyś..)..Zabawne, bo pytanie brzmi: " co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac"-księżyc..tylko, że księżyc świeci fałszywym światłem, bo odbitym, a nie swoim własnym..Dlatego ziemia oświetlona światłem księżycowym nie pokazuje rzeczy takimi, jakie są naprawdę, często widać tylko zarys przedmiotów, albo zniekształcone cienie..Nie to co w słońcu kiedy widać każdy szczegół..Ale może po prostu księżyc informuje tutaj, że po prostu sama nie będziesz wiedziała co zrobić z daną sprawą, że to u Ciebie zapanuje taka ciemność-będziesz się zastanawiać co zrobić, obawiać jak to wszystko się ułoży..Potem nastąpi zmiana, zyskasz pewność siebie i weźmiesz się do działania :-) ..ups..dokończę jutro, bo mąż mi właśnie awanturkę urządził, że siedzę z kompem po nocach.. ehhh co za typ, przecież nie siedzę w sypialni i mu nie przeszkadzam :-/ Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Napisano 23 Sierpnia 2013 Selenitku... Dziecka sobie sama nie zrobie. Na razie nie planuje, bo jestem sama. Jak bede z kims to tez nie planuje, ale z kto wie, rowniez nie wykluczam. Tak, przygotowania do powrotu do szkoly i przedszkola na pewno, duzo teraz roboty w tym wzgledzie. Co do spinania sie, no wyluzowalam ostatnio bardzo mocno... i robie tylko to, co konieczne. Zrobilam sobie taki urlop tu na miejscu... i jest bardzo dobrze. Luzik... relaksik, na tyle na ile sie da. Najlepsze robie z tego, co mozna teraz. Monetowy... hmm... jedyny Monetowy, z ktorym mam kontakt dba o mnie filmowo np.... ale jest strasznie poprawny politycznie i trzymie ten fason... takze jakos tak... no nie wierze, zeby mial ewoluowac w Kielichowego... Chociaz zobaczymy. Drugi Monetowy... to nie wiem. Chyba, ze tu zaznaczylo sie to, ze moj mezu sie zakochal w tamtej... bo tez jest Monetowy i ze widac, ze on mutowal w Kielichowego, ale nie wobec mnie tylko wobec innej. No to tez mozliwe, jako ze i w moim zyciu sie zaznacza. No ale... pozyjemy, zobaczymy. Fall... na spokojniutko... jak bedziesz miala mozliwosc to pointerprecisz. Cytuj
panna.marta Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Rycerz Kielichow, Paz Kielichow, Paz Monet ---> XXI Swiat Tak bez zadanego pytania trudno gdybac,ale możliwe, że tu chodzi o dzieci szczególnie paź monet i kielichów oraz świat odległość albo wyjazd, powrót, odzyskanie dzieci. Oczywiście mam nieco inne interpretacje niż koledzy i koleżanki 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 8 Kielichow Może być użalenie,ale też coś co Cie wprawdzi w stan zmieszania albo zrobisz z czegś "halo" 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Krol Monet + X Kolo Fortuny, Krol Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB X Kolo Fortuny i I Mag Jak zobaczyłam ten układ,to pierwsze co mi przyszło do głowy,to pewne sprawy jakiegoś mężczyzny na które nie masz wpływu, on może Ci coś doradzać, mówić, mieć wpływ na podjmowanie decyzji, które Ciebie hamują lub wprawiają w stan zawieszenia, wstrzymują jakiś proces... 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 9 Monet + 2 Bulaw, XII Wisielec ---> XI Pasja, HB V Papiez Tak jakby minął jakiś okres stanagnacji przy sprawach związanych z domowym dobrobytem, skończył się okres spokoju 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 0 Glupiec + Rycerz Mieczy, 8 Monet ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa Coś się zaczeło, coś sobie wypracowałaś i myślę, że powinnaś teraz zbierać plony tego. Możliwe, że to coś dla domu albo coś w pracy. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 23 Sierpnia 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 8 Kielichow Za dużo w Tobie skrajnych emocji, może jakieś żale, w każdym razie pewne sprawy jeszcze do Ciebie powracają 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Krol Monet + X Kolo Fortuny, Krol Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB X Kolo Fortuny i I Mag Zmiana w relacji z mężczyzną, który stanie się bardziej emocjonalny, wylewny uczuciowo co Ciebie może nieźle zaskoczyć i wprawić w zakłopotanie i niepewność, ponieważ nie będziesz pewna, czy jest szczery, czy...ściemnia 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 9 Monet + 2 Bulaw, XII Wisielec ---> XI Pasja, HB V Papiez TY sama dla siebie i zastanawianie się nad tym, co się jeszcze w Twoim zayciu wydarzy, myślenie o tym, że chyba Twoje życie za wolno się toczy, mało w nim dynamiki 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 0 Glupiec + Rycerz Mieczy, 8 Monet ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa bezmyślne zachowania jakiegoś mężczyzny, który mógł raz być, a raz go nie było Wiec tak... Przy tasowaniu juz, wystrzelily doslownie, jedna po drugiej: Rycerz Kielichow, Paz Kielichow, Paz Monet ---> XXI Swiat chyba padnie jakaś propozycja dotycząca spotkania z facetem, albo nawet planowanie przyszłości,wydaje mi się, ze to Ciebie mocno zaskoczy Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Napisano 23 Sierpnia 2013 Dzieki Inezko... Dzieki panno.marto... I ja zaraz pointerpretuje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi