Skocz do zawartości

dziwne przeczucia

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Dziś dziwnie się czuje,mam jakijś niepokój dziwne przeczucia sama nie wiem z czym związan ewięć wyciągnełam karty

co oznaczają moje przeczucia:

2 buławy cesarzowa 10 monet

moje obawy odnośnie pracy i kasy???? nie wiem i 2 drogi wyboru?

Proszę o pomoc dziwnie się czuje coś się wydarzy na pewno

Napisano

a ty nie jestes w jakis psoób praca przytłoczona? Bo aj bym stawiałą na to, ze Twoje wnetrze sie upomina o czas dla siebie.

Gość AngeloYasmine
Napisano
a ty nie jestes w jakis psoób praca przytłoczona? Bo aj bym stawiałą na to, ze Twoje wnetrze sie upomina o czas dla siebie.

jestem jestem ale jak mam ajksijs dziwne przeczucia to zawsze cos sie wydarza

Napisano

2 Bulaw, III Cesarzowa, 10 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie

Nie wiem... niekoniecznie moze tu chodzi o sprawy materialne. Moze chodzic takze o sprawy sercowe i decyzje, ktora gdzies tam w Tobie dojrzewa a moze nie masz odwagi jej podjac.

Mozliwe, ze cos chcialabys, ale boisz sie lub nie dowierzasz w (swoje) mozliwosci, ze to moze sie udac.

Tu zdecydowane dzialania, kierowanie sie sercem i ufnosc, ze sie uda. W koncu w podsumie takze Cesarzowa... a ta radzi aby wejsc na plodna ziemie i z bierac plony. ;)

Gość AngeloYasmine
Napisano
2 Bulaw, III Cesarzowa, 10 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie

Nie wiem... niekoniecznie moze tu chodzi o sprawy materialne. Moze chodzic takze o sprawy sercowe i decyzje, ktora gdzies tam w Tobie dojrzewa a moze nie masz odwagi jej podjac.

Mozliwe, ze cos chcialabys, ale boisz sie lub nie dowierzasz w (swoje) mozliwosci, ze to moze sie udac.

Tu zdecydowane dzialania, kierowanie sie sercem i ufnosc, ze sie uda. W koncu w podsumie takze Cesarzowa... a ta radzi aby wejsc na plodna ziemie i z bierac plony. ;)

Wiesz co może i masz rację że nie do końca wierzę w pewien plan miłosny:) że się uda.......hmhm kto to wie zobaczymy Ale dziękuję za podpowiedź

Gość AngeloYasmine
Napisano
a czy nie ma jakiś kofliktów w domu?z mamą?

nie z mamą nie ,mieszkam samodzielnie ja jestem pania swojego losu:P