Gość AngeloYasmine Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Dziś dziwnie się czuje,mam jakijś niepokój dziwne przeczucia sama nie wiem z czym związan ewięć wyciągnełam karty co oznaczają moje przeczucia: 2 buławy cesarzowa 10 monet moje obawy odnośnie pracy i kasy???? nie wiem i 2 drogi wyboru? Proszę o pomoc dziwnie się czuje coś się wydarzy na pewno Cytuj
Trida Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 a ty nie jestes w jakis psoób praca przytłoczona? Bo aj bym stawiałą na to, ze Twoje wnetrze sie upomina o czas dla siebie. Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 a ty nie jestes w jakis psoób praca przytłoczona? Bo aj bym stawiałą na to, ze Twoje wnetrze sie upomina o czas dla siebie. jestem jestem ale jak mam ajksijs dziwne przeczucia to zawsze cos sie wydarza Cytuj
Trida Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 przemknęło mi coś ala kłopociki w pracy ... Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 2 Bulaw, III Cesarzowa, 10 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie Nie wiem... niekoniecznie moze tu chodzi o sprawy materialne. Moze chodzic takze o sprawy sercowe i decyzje, ktora gdzies tam w Tobie dojrzewa a moze nie masz odwagi jej podjac. Mozliwe, ze cos chcialabys, ale boisz sie lub nie dowierzasz w (swoje) mozliwosci, ze to moze sie udac. Tu zdecydowane dzialania, kierowanie sie sercem i ufnosc, ze sie uda. W koncu w podsumie takze Cesarzowa... a ta radzi aby wejsc na plodna ziemie i z bierac plony. Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 2 Bulaw, III Cesarzowa, 10 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie Nie wiem... niekoniecznie moze tu chodzi o sprawy materialne. Moze chodzic takze o sprawy sercowe i decyzje, ktora gdzies tam w Tobie dojrzewa a moze nie masz odwagi jej podjac. Mozliwe, ze cos chcialabys, ale boisz sie lub nie dowierzasz w (swoje) mozliwosci, ze to moze sie udac. Tu zdecydowane dzialania, kierowanie sie sercem i ufnosc, ze sie uda. W koncu w podsumie takze Cesarzowa... a ta radzi aby wejsc na plodna ziemie i z bierac plony. Wiesz co może i masz rację że nie do końca wierzę w pewien plan miłosny:) że się uda.......hmhm kto to wie zobaczymy Ale dziękuję za podpowiedź Cytuj
panna.marta Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 a czy nie ma jakiś kofliktów w domu?z mamą? Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 a czy nie ma jakiś kofliktów w domu?z mamą? nie z mamą nie ,mieszkam samodzielnie ja jestem pania swojego losu:P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi