Skocz do zawartości

zaginoniony pies

fajnamagda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mój pies dzisiaj uciekł

Czy dzisiaj się odnajdzie?

odp as kielichow

tło rycerz den-6kielichow-umiarkowanie

odnajdzie, ale trzeba poszukać, bo sama nie przyjdzie

czy bedzie z nia wszystko dobrze?

odp rycerz mieczy

tło paź kielichow-8bulaw-9den

dobrze,

gdzie jej szukac?

odp 7mieczy

tło 4kielchow-kochankowie-królowa mieczy

gdzies na lace, w lesie...

Napisano

Czy dzisiaj się odnajdzie?

odp as kielichow

tło rycerz den-6kielichow-umiarkowanie

Odnajdzie się. W przeciwieństwie do Twojej interpretacji (aż sama jestem ciekawa:D) myślę, że sam wróci i zrobi Ci taką "niespodziankę" ;) Widać, że się martwisz, ale karty radzą uspokoić się, bo piesek się odnajdzie.

czy bedzie z nia wszystko dobrze?

odp rycerz mieczy

tło paź kielichow-8bulaw-9den

Tak. Te karty mówią o takim robieniu zamieszania (oczywiście zrozumiałe) mimo, iż wszystko jest w porządku.

gdzie jej szukac?

odp 7mieczy

tło 4kielchow-kochankowie-królowa mieczy

W miejscu, gdzie jest dużo ludzi.

• Lubię to! 1
Napisano

-znalazła się

-cała i zdrowa

-i tu niespodzianka, moja mama ją zamknęła w garazu i potem stwierdziła, ze pies uciekł ;)

UF...

Napisano

Super :) Możliwe, że ta królowa mieczy to Twoja mama była w rozkładzie :D

Napisano

jak widziałam rycka i pazia od razu pomyślałam, że wpadnie pod samochód, ale nie chciałam nawet do siebie takiej mysli dopuszczac, a tymczasem rycek i paz pokazywali garaz :P

Napisano
jak widziałam rycka i pazia od razu pomyślałam, że wpadnie pod samochód, ale nie chciałam nawet do siebie takiej mysli dopuszczac, a tymczasem rycek i paz pokazywali garaz :P

Jak może Rycek i Paź pokazywać garaż? Prędzej to 4 Kielichy powiedziałbym, 4 - liczba zamknięta, 4 ściany, no i to, że suczka tam się nudziła (znowu 4 Kielichy).

• 2 tygodnie później...