fajnamagda Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 mój pies dzisiaj uciekł Czy dzisiaj się odnajdzie? odp as kielichow tło rycerz den-6kielichow-umiarkowanie odnajdzie, ale trzeba poszukać, bo sama nie przyjdzie czy bedzie z nia wszystko dobrze? odp rycerz mieczy tło paź kielichow-8bulaw-9den dobrze, gdzie jej szukac? odp 7mieczy tło 4kielchow-kochankowie-królowa mieczy gdzies na lace, w lesie... Cytuj
Frambuesa_ Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Czy dzisiaj się odnajdzie? odp as kielichow tło rycerz den-6kielichow-umiarkowanie Odnajdzie się. W przeciwieństwie do Twojej interpretacji (aż sama jestem ciekawa:D) myślę, że sam wróci i zrobi Ci taką "niespodziankę" Widać, że się martwisz, ale karty radzą uspokoić się, bo piesek się odnajdzie. czy bedzie z nia wszystko dobrze? odp rycerz mieczy tło paź kielichow-8bulaw-9den Tak. Te karty mówią o takim robieniu zamieszania (oczywiście zrozumiałe) mimo, iż wszystko jest w porządku. gdzie jej szukac? odp 7mieczy tło 4kielchow-kochankowie-królowa mieczy W miejscu, gdzie jest dużo ludzi. 1 Cytuj
fajnamagda Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Napisano 19 Sierpnia 2013 -znalazła się -cała i zdrowa -i tu niespodzianka, moja mama ją zamknęła w garazu i potem stwierdziła, ze pies uciekł UF... Cytuj
Frambuesa_ Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Super Możliwe, że ta królowa mieczy to Twoja mama była w rozkładzie Cytuj
fajnamagda Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Napisano 19 Sierpnia 2013 jak widziałam rycka i pazia od razu pomyślałam, że wpadnie pod samochód, ale nie chciałam nawet do siebie takiej mysli dopuszczac, a tymczasem rycek i paz pokazywali garaz Cytuj
x-latek Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 jak widziałam rycka i pazia od razu pomyślałam, że wpadnie pod samochód, ale nie chciałam nawet do siebie takiej mysli dopuszczac, a tymczasem rycek i paz pokazywali garaz Jak może Rycek i Paź pokazywać garaż? Prędzej to 4 Kielichy powiedziałbym, 4 - liczba zamknięta, 4 ściany, no i to, że suczka tam się nudziła (znowu 4 Kielichy). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi