Skocz do zawartości

do czego jeszcze między nami dojdzie?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do czego jeszcze między nami dojdzie? Chwilowo nie rozmawiamy nawet ze sobą.

7 buław--Paź buław--3 buławy walka z przeciwnościami, zapoczątkowana jakąś wiadomością, co doprowadzi do nowego początku?

Napisano

To bardzo ogólne pytanie, radziłabym sprecyzować, bo gama odpowiedzi jest ogromna

Napisano
To bardzo ogólne pytanie, radziłabym sprecyzować, bo gama odpowiedzi jest ogromna
bo i chodzi o ogólny zarys sytuacji między nami. Ja nie lubię dopytywać zbyt dokładnie. Tak czy inaczej widac, że coś się zadzieje a aktualna sytuacja między nami na to nie wskazuje
Napisano

Ogólny zarys mówisz..

Do czego jeszcze między nami dojdzie? 7 buław--Paź buław--3 buławy

ktoś stawia opór i trzyma się swoich racji, ciekawość i chęć poznawania jest, ale na tym się zatrzymuje niestety.

Mimo chęci rozwoju brak - musi pojawić się ten impuls buławiany

Napisano

Do czego jeszcze między nami dojdzie?

7 buław--Paź buław--3 buławy

Mnie się wydaje, że za dużo przeciwności losu, żeby coś między Wami było. Musielibyście się baaardzo postarać, ale to i tak bardziej wygląda na niezobowiązujący flirt, nic więcej. Dzieli Was jakaś odległość?

Napisano

Przede wszystkim dzieli nas moja obrazona duma i to, ze nie moge sie zdecydowac, na kim mi zalezy

Napisano

Tu są same AM, jeśli jest tak jak mówisz, że to Ty wstrzymujesz rozwój tej relacji/7 buław/ - to jeśli nie dasz w niej ognia życia to nic dalej nie będzie.

Ktoś musi "wpuścić "energię" - aby ta relacja zaczęła żyć, bo inaczej po prostu się rozpłynie.

Napisano

a no właśnie, tylko pierwej skisnę niż sama zadziałam. Czekam aż szanowny pan się trocvhę bardziej wykarze.

Napisano

7 buław--Paź buław--3 buławy ---> XIV Umiarkowanie, HB X Kolo Fortuny i I Mag

No widac, ze nie wytrzymacie dlugo rozdzielenia. Beda proby zblizenia sie. Wydaje mi sie, ze takie dosc niedelikatne i kogucie... Moze tez taka przepychanka "ty lepiej, bo mi tak nie zalezy", ale koniec koncow, powinniscie sie pogodzic.

Nawet jak tam nerwy gdzies sa to starac sie rozsadnie, bo widac, ze jeszcze konfrontacja miedzy Wami bedzie, kontakt, starac sie rozsadnie do tego podchodzic, no i nie stawiac za bardzo juz na swoim. Nie ustepowac do konca, ale miec ten na uwadze druga strone. ;)

Butne z Was dziatki...

PS. Ty mozesz zadzialac, ale nie na hurra... Obserwuj sytuacje i jak uznasz, ze jest konkretnie moment korzystny, zeby dac glos... to nie boj sie dzialac czy odezwac czy jak tam... ;)

Powodzenia... :)

• 5 miesięcy temu...
Napisano
Do czego jeszcze między nami dojdzie? Chwilowo nie rozmawiamy nawet ze sobą.

7 buław--Paź buław--3 buławy walka z przeciwnościami, zapoczątkowana jakąś wiadomością, co doprowadzi do nowego początku?

Weryfikacja, było minęło, więcej już ze sobą nie rozmawialiśmy bywa ;)