x-latek Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) 9 Monet Tło: 3 Pucharki/As Monet/odwrócona Śmierć 9 monet chyba mnie uspokaja, że nie będzie dziś żadnych udr o pieniądze, czy jakichś szczególnych problemów z tym związanych (ma się rozumieć chodzi tu o prognozę z kart "w skali dnia", że tak powiem). 3 Pucharki - ha! Jakieś przyjemne spędzanie czasu rano. Dobrze by było zarobić trochę (As Monet). Ale As Monet wcale przecież nie musi znaczyć przypływu gotówki z tego co mi wiadomo. Ta odwrócona Śmierć mi niedawno pokazała przyjemnie spędzony czas w sympatycznym gronie przy alkoholu, chyba że błędnie tłumaczę tą kartę. Może miała ona wtedy jakiś podtekst albo cuś. EDIT: Właściwie te 9 Monet to mi wypadła przy tasowaniu, ale myślę, że zasługuję na ją. Ile to ja już razy "darowałem" dobrym kartom, które to wypadały z talii a ja chowałem je z powrotem do talii i tasowałem dalej jak niby nigdy nic. Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez x-latek Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Wiesz... 9 Monet to dla mnie zawsze skupienie sie na sobie jest. Cokolwiek robisz, nawet bedac wsrod ludzi, ma sluzyc Twojemu dobru. Finansowo no to wiadomo, jest pelne zadowolenie. Nic nie brakuje, spokoj, luzik, zero zamartwiania sie. Co do Smierci samej w sobie... mi to czesto pokazuje zwyczajny odpoczynek, wiec jezeli Tobie Smierc pokazuje to, co opisales... no to bardzo mozliwe. W kartach dnia ciekawie objawiaja sie czesto te karty... Warto ufac swojej intuicji i doswiadczeniu... Tu jezeli chodzi o zarobek... pracy nie widze, ale moze pojawic sie jakas opcja, pomysl... lub idea, co moznaby w tym kierunku (polepszenia moze finansow) zrobic. Gorzej, ze mam wrazenie, ze nawet jak cos tam Ci w glowie zakielkuje, szybko to stlamsisz. Duzo jeszcze Tobie leku i takiej niewiary w siebie... swoje mozliwosci rowniez. Cytuj
panna.marta Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 ogolnie miło spędzony czas, pelen relaks a smierc odwrocona to moze laba po calosci Cytuj
niiwa Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 będziesz chciał dziś coś sprzedać, na czymś zarobić? --- no tak... a może w karcie dnia 9 den to po prostu upajanie się dobrobytem ? 3 puch as monet Śmierć/-/ --- dostaniesz wsparcie emocjonalne /ale takie bez pokrycia w czynach/ - na realizację tego co postanowiłeś/9 den/ - kurczę, może chcesz się jakoś super zaprezentować/sprzedać/ komuś - stąd te puchary i as monet. Ja nie stosuję odwróconych kart. Ze Śmierci bym wywnioskowała, że się udała ta zmiana, o którą zabiegałeś - no ale w odwróceniu to chyba psia kupa /...O!/ Cytuj
x-latek Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Napisano 19 Sierpnia 2013 Ze Śmierci bym wywnioskowała, że się udała ta zmiana, o którą zabiegałeś - no ale w odwróceniu to chyba psia kupa /...O!/ No tak, odwrócona Śmierć to m. in. stagnacja, zmiany pozorne. Cytuj
x-latek Napisano 20 Sierpnia 2013 Autor Napisano 20 Sierpnia 2013 Naprawdę nie mam tu o czym specjalnie pisać. Nic specjalnego się nie wydarzyło. Nieróbstwo i lenistwo. Reczywiście stagnacja we wszystkim (ta odwr. Śmierć). Ten As Monet to jakby moje takie pewne zamierzenia, myśli do uzyskania gotówki, ale na tym się kończyło. Te 9 Monet i 3 Puchary, to myślę, że to takie sobie dogadzanie sobie - wspieranie takiego stanu (sytuacji). Podświadomie czy świadomie. A zresztą, kiedy to ja niedogadzam sobie Nawet i teraz w biedzie jak tylko jest ku temu okazja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi