Skocz do zawartości

Jak minie dzionek u x-latka?

x-latek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

9 Monet

Tło:

3 Pucharki/As Monet/odwrócona Śmierć

9 monet chyba mnie uspokaja, że nie będzie dziś żadnych udr o pieniądze, czy jakichś szczególnych problemów z tym związanych (ma się rozumieć chodzi tu o prognozę z kart "w skali dnia", że tak powiem).

3 Pucharki - ha! Jakieś przyjemne spędzanie czasu rano.

Dobrze by było zarobić trochę (As Monet). Ale As Monet wcale przecież nie musi znaczyć przypływu gotówki z tego co mi wiadomo.

Ta odwrócona Śmierć mi niedawno pokazała przyjemnie spędzony czas w sympatycznym gronie przy alkoholu, chyba że błędnie tłumaczę tą kartę. Może miała ona wtedy jakiś podtekst albo cuś.

EDIT: Właściwie te 9 Monet to mi wypadła przy tasowaniu, ale myślę, że zasługuję na ją. Ile to ja już razy "darowałem" dobrym kartom, które to wypadały z talii a ja chowałem je z powrotem do talii i tasowałem dalej jak niby nigdy nic.

Edytowane przez x-latek
Napisano

Wiesz... 9 Monet to dla mnie zawsze skupienie sie na sobie jest. ;) Cokolwiek robisz, nawet bedac wsrod ludzi, ma sluzyc Twojemu dobru. Finansowo no to wiadomo, jest pelne zadowolenie. Nic nie brakuje, spokoj, luzik, zero zamartwiania sie.

Co do Smierci samej w sobie... mi to czesto pokazuje zwyczajny odpoczynek, wiec jezeli Tobie Smierc pokazuje to, co opisales... no to bardzo mozliwe.

W kartach dnia ciekawie objawiaja sie czesto te karty... ;) Warto ufac swojej intuicji i doswiadczeniu...

Tu jezeli chodzi o zarobek... pracy nie widze, ale moze pojawic sie jakas opcja, pomysl... lub idea, co moznaby w tym kierunku (polepszenia moze finansow) zrobic.

Gorzej, ze mam wrazenie, ze nawet jak cos tam Ci w glowie zakielkuje, szybko to stlamsisz. Duzo jeszcze Tobie leku i takiej niewiary w siebie... swoje mozliwosci rowniez.

Napisano

ogolnie miło spędzony czas, pelen relaks a smierc odwrocona to moze laba po calosci :D

Napisano

będziesz chciał dziś coś sprzedać, na czymś zarobić? --- no tak... a może w karcie dnia 9 den to po prostu upajanie się dobrobytem ?

3 puch as monet Śmierć/-/

--- dostaniesz wsparcie emocjonalne /ale takie bez pokrycia w czynach/ - na realizację tego co postanowiłeś/9 den/ - kurczę, może chcesz się jakoś super zaprezentować/sprzedać/ komuś - stąd te puchary i as monet.

Ja nie stosuję odwróconych kart.

Ze Śmierci bym wywnioskowała, że się udała ta zmiana, o którą zabiegałeś - no ale w odwróceniu to chyba psia kupa /...O!/

Napisano
Ze Śmierci bym wywnioskowała, że się udała ta zmiana, o którą zabiegałeś - no ale w odwróceniu to chyba psia kupa /...O!/

No tak, odwrócona Śmierć to m. in. stagnacja, zmiany pozorne.

Napisano

Naprawdę nie mam tu o czym specjalnie pisać. Nic specjalnego się nie wydarzyło. Nieróbstwo i lenistwo. Reczywiście stagnacja we wszystkim (ta odwr. Śmierć). Ten As Monet to jakby moje takie pewne zamierzenia, myśli do uzyskania gotówki, ale na tym się kończyło. Te 9 Monet i 3 Puchary, to myślę, że to takie sobie dogadzanie sobie - wspieranie takiego stanu (sytuacji). Podświadomie czy świadomie. A zresztą, kiedy to ja niedogadzam sobie :icon_smile: Nawet i teraz w biedzie jak tylko jest ku temu okazja :icon_smile: