różyczkaa Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Witam. Mój szwagier ostatnio ożenił się. W nocy przed ślubem miałam następujący sen. Śniło mi się, że szwagier rozmawiał ze mną, odniosłam wrażenie, że jest zdenerwowany. Na koniec ze złością napluł na ziemię, jednak nie śliną a krwią. Miał całe usta w środku we krwi, jednak zęby były bielutkie, takie jak ma jego obecna już żona (on ma swoje brzydkie). Bardzo proszę o interpretację. Odnoszę wrażenie, że ten sen jest ważny i pomimo, że minął już ponad tydzień od tej sytuacji, dalej siedzi mi w głowie i nie daje spokoju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
różyczkaa Posted September 13, 2013 Author Share Posted September 13, 2013 może jednak? dalej mnie to męczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
auris81 Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Witam Podenerwowanie Twojego szwagara i to plucie ze zloscia krwia,moze oznaczac,bys nie poruszala z nim pewnych drazliwych tematow,bo moze Ci sie przykro odgryzc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
różyczkaa Posted September 16, 2013 Author Share Posted September 16, 2013 Bardzo dziękuję Chociaż to dziwne, bo my prawie wcale nie rozmawiamy, a już na pewno nie wtrącam się w jego sprawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts