pawel116 Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Karta dnia: Król Buław Wyjaśnienie karty dnia: 7 Monet, Rycerz Kielichów, Król Monet Albo będę miał sporo do zrobienia w tym dniu, albo otrzymam coś na co czekałem z niecierpliwością - może chodzi o przesyłkę? Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Tak, jak napisales. Ewentualnie wezmiesz sie na cos, z czym jakis czas juz zwlekales... Tu widac teraz konketnie zakasanie rekawy i do roboty. Aktywny dzien, pelen dzialania. 1 Cytuj
pawel116 Napisano 20 Sierpnia 2013 Autor Napisano 20 Sierpnia 2013 Zrealizowałem swoje zamiary - z samego rana udałem się na miasto i kupiłem sobie nowe buty, zaś potem naprawiałem suszarkę w łazience Ogólnie dzień był dynamiczny, o czym mówi Król Buław. Cytuj
Gość gość5 Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 Krol buław- to karta działania, a wyjasnienie mówi samo za siebie (czy to bedzie duża- badź dość droga rzecz?)sorki za wścibstwo...... Cytuj
Gość gość5 Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 fanie:> juz zweryfikowane :zly_na: ja jak zwykle spozniona..... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi