Skocz do zawartości

Życie zawodowe do końca roku

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Zadałam kartom pytanie o moje życie zawodowe do końca tego roku. Obecnie pracuję, ale docelowo, chcę się rozwijać w zupełnie innym kierunku. Pomagam też znajomemu w prowadzeniu jego działalności, która jest związana z naszą pasją, ale napotyka ona na pewne przeszkody i traktujemy to bardziej jako zajęcie hobbistyczne... W tej chwili zbieramy siły i zastanawiamy się, co dalej...

To jest: 7 Kielichów - Myślę nad czymś innym, szukam w myślach swojego miejsca...

To dochodzi do tego: Paź Buław - Jakaś dobra wiadomość?

To będzie rozpoznane: Arcykapłanka (odpowiedź), tło: Rydwan, Rycerz Denarów => Cesarz - Będę wytrwale i cierpliwie dążyć do postawionych sobie celów...

To będzie wyczuwane: 3 Denarów (odpowiedź), tło: Siła, Król Kielichów => Rydwan - Moja chęć rozwoju, podnoszenia kwalifikacji...

To odchodzi: As Buław - zapał, duże zaangażowanie w wykonywaną pracę...

To nadchodzi: 9 Denarów (odpowiedź), tło: 5 Buław, Sprawiedliwość, 8 Buław => Świat - Stabilna sytuacja, moje zadowolenie, ale w tle widać nowe wyzwania, które przyjdą dosyć niespodziewanie...będę musiała walczyć o swoją racje/ swój punkt widzenia...zmagać się z kimś lub czymś (chyba już wiem, o co chodzi :D).

Tak widzę to ja: 3 Buław - Patrze poza to, co jest teraz, szukam innych opcji...

Otoczenie: Koło Fortuny (odpowiedź), tło: Głupiec, 2 Kielichów, Kochankowie => Kochankowie - Pojawi się propozycja dalszej współpracy i podjęcia próby w kierunku pasji mojej i znajomego.

Moje nadzieje/ obawy: 7 Denarów - ...że przede mną mozolna praca przynosząca marne efekty (tak było do tej pory).

Do tego to prowadzi: 9 Buław (odpowiedź), tło: 10 Denarów, Rycerz Buław => Koło Fortuny - Chyba będę nieco niecierpliwa, będę chciała pewne sprawy popchnąć do przodu, z uporem...może i zbytnim...męczy mnie jak coś idzie ślamazarnie ;) Włożę dużo pracy w coś, może w jakiś większy projekt...

A jak Wy to widzicie? :usmiech:

Dziękuję za pomysły. :winko:

Pozdrawiam wszystkich, :papa2:

Maddie

Gość Lukrusia
Napisano

Ja pod wieczór dołącze chętnie do interpretacji :)

Napisano

To jest: 7 Kielichów

Zamartwiasz sie, myślisz negatywnie, nie widzisz za dużo pozytywów przy czym one są ale sama zaczerniasz troszkę całą sprawę swoim podejściem.

To dochodzi do tego: Paź Buław

chęć działania, to, ze maz pomysły, które mają dużą możliwość być zrealizowane.

To będzie rozpoznane: Arcykapłanka (odpowiedź), tło: Rydwan, Rycerz Denarów => Cesarz

zapał do działania, innowacyjen pomysły. Dążenie do swojego celu i osiągniecie go

To będzie wyczuwane: 3 Denarów (odpowiedź), tło: Siła, Król Kielichów =>Rydwan -

Twój zapał, ochota tworzenia, doskonalenie, prześciganie się w pomysłach

To odchodzi: As Buław
’narodziny’ pomysłu, zapału. Pomysł jest I teraz obierasz go w ubranko.

To nadchodzi: 9 Denarów (odpowiedź), tło: 5 Buław, Sprawiedliwość, 8 Buław => Świat

Praca, pozytywna praca ale jednocześnie cieżka i wytężona. Pokonywanie swoich słabości

Tak widzę to ja: 3 Buław -

karta brama wiec nowa droga :)

Otoczenie: Koło Fortuny (odpowiedź), tło: Głupiec, 2 Kielichów, Kochankowie => Kochankowie

póki co raz będzie lepiej raz gorzej, musisz się na to przygotować ale otrzymasz na pewno wsparcie rodziny / przyjaciół

Moje nadzieje/ obawy: 7 Denarów -

To nadzieje, czy obawy :> nie interpretuję nieskonkretyzowanych pytań… ;)

Do tego to prowadzi: 9 Buław (odpowiedź), tło: 10 Denarów, Rycerz Buław => Koło Fortuny

będzie praca, będzie moc, będzie się działo ale trochę za szybko. Koło fortuny tutaj mi sugeruje, ze powinnas robic wszystko w swoim czasie.
  • Lubię to! 1
Napisano

To jest: 7 Kielichów - Myślisz o czymś, bujasz może w obłokach

To dochodzi do tego: Paź Buław - kontakty, próbujesz nawiązywac duzo kontaktów

To będzie rozpoznane: Arcykapłanka (odpowiedź), tło: Rydwan, Rycerz Denarów => Cesarz - Będziesz na coś czekała, możliwe, że na wiadomości od jakiegoś Pana

To odchodzi: As Buław - nadchodzi coś, jakiś impuls lub szansa na coś, powinnaś coś dołożyc do asa

To nadchodzi: 9 Denarów (odpowiedź), tło: 5 Buław, Sprawiedliwość, 8 Buław => Świat - jakaś stabilizacja finansowa, będzie trochę nerwowo, trochę formalności, ale ruszy do przodu, nadejdzie coś nowego

Tak widzę to ja: 3 Buław -chciałabyś jakiegoś sukcesu, współpracy

Otoczenie: Koło Fortuny (odpowiedź), tło: Głupiec, 2 Kielichów, Kochankowie => Kochankowie - pojawi się jakaś szansa, rozpoczęcia czegoś nowego, możliwe, że to coś związane z rozrywką, marketingiem, mediami albo jakaś własna działalnośc. Możliwe,że w tej pracy kogoś poznasz.

Moje nadzieje/ obawy: 7 Denarów - że będziesz musiała czekac na efekty a Ty byś chciała tak hop siup

Do tego to prowadzi: 9 Buław (odpowiedź), tło: 10 Denarów, Rycerz Buław => Koło Fortuny - że będziesz niecierpliwa, będą myśli o wycofaniu się, ale wszystko w swoim czasie, bo to na pewno zacznie to przynosic efekty.

M.

Gość Lukrusia
Napisano

Dużo myślisz o nowych sprawach zawodowych , idealizujesz sobie wiele , ale odbiegłaś od rzeczywistości , ale już niebawem napotkasz na swojej drodze człowieka , który rozbudzi w tobie pasję , inaczej spojrzysz na swój ''świat'' zaczniesz od innej strony działać .Ja widzę zmianę jaka się przed tobą szykuje na początku będzie nerwowo , bo ta sytuacja trochę wprowadzi zamieszania i niekiedy będziesz miała dosyć ale ustawicznie i końcowo wszystko się ułoży zobaczysz swój końcowy efekt.

Widzę , że bardzo chciała byś zmiany , tylko nie bardzo wiesz narazie jak się za to wziąć od czeg ruszyć , przypatrujesz się wszystkiemu .

Obawisz sie tego , że nic nie wyjdzie , zostaniesz w tymn samym punkcie wyjścia ale nie bój się o to bo masz fajne karty i dąż do realizacji planów bo jesteś ambitną dziewczyną , która da sobie radę nawet mimo przeciwności losu .

Trzymam kciuki !! :)

Napisano

@Trida: Do tej pory praca była wytężona, ode mnie też wymagała pracy nad sobą...nauki...wszystko spadło na raz, ale radę trzeba sobie jakoś dać :)

@panna.marta i Lukrusia: Oj, wiecie co, co do tej pasji: to może się zgadzać. panna.marta: rozrywka, a dokładnie muzyka, to pasja wspólna moja i kolegi :)Lukrusia: człowiek, który wzbudzi moją pasję :D Przydałoby się... Ostatnio mam dużo wątpliwości, czy w ogóle nadal iść w tym kierunku... Więc z jednej strony czuję, że ciągnie mnie do czegoś innego, ale z drugiej...nie wiem, którą drogę wybrać, w czym mogłabym się realizować...

Dziękuję, dziewczyny :buziak::uscisk::kwiatek:

Napisano

bedzie dobrze, masz dobre karty.Powinno Ci sie udac. Na poczatku bedzie ciezko,ale nic nie przychodzi latwo, wazne ze wynik ostateczny masz dobry.