Skocz do zawartości

jhjbh Znajomość z mężczyzną

Gość Lukrusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukrusia
Napisano (edytowane)

Opis syt. krótki Z panem znam sie dłużej , ale ostatnio zaczęliśmy rozwijać znajomość, ja po lekkich turbulencjach 8 kielichów ale pan też ma już jakies doświadczenia za sobą , o których nie koniecznie chce mówić .)

ROZKŁAD PRZYSZŁOŚĆ KOBIETY Z MĘŻCZYZNĄ -

Rozkład dla par jak i nowych znajomości w , których chcemy dowiedzieć się co czeka nas w tej znajomości . Rozkładamy po jednej karcie na pytania dopiero przy pytaniu do czego dojdzie między kobietą i mężczyzną rozkładamy 3-karty).

Jak Mężczyzna postrzega znajomość 9 kijów Nie jest pewny swojej pozycji w stopie znajomości, z jednej strony chciałby działać , ale jeśli coś nie idzie po jego myśli to przyjmuje postawę obronną .Wzbrania się przed dokonaniem następnego kroku z obawy przed odrzuceniem co może mieć związek z jego doświadczeniami.

Jak obecnie wyg.sytuacja Kobiety 8 kielichów Dużo się działo w ostatnim czasie w moim życiu uczuciowym, zawieruszenia i turbulencje sprawiły , że wypadłam z gry :) i teraz już ostrożniej do facetów podchodzę .

Jakiej chce znajomość z mężczyzną Kobieta ? 4 kije Jest to mężczyzna , który lubi zdobywać i skupiać się na celu , jeśli jego chcenie dot. mojej osoby to chciałby znajomości luźnej ze mną ale opartej na uczuciach , która w jakiś 50 % daje stabilizacje.

Jakiej chce znajomości z kobieta z Mężczyzną ? 5 kielichów ( dołożona KRÓLOWA KIELICHÓW) Chciałby pozbyć się żalu jaki nosi w sobie , ale nie przyznaje się do tego , chce abym sie otwarła na niego uczuciowo , pokazała , że ma szanse u mnie , zapewnienia oczekuje z mojej strony .

CO JEST MOŻLIWE MIĘDZY NIMI ? rycerz kielichów Romans , rozwijanie uczuciowe znajomości , ale my oboje tacy jak mamy humor to będziemy blisko jak foch to nawet nie odbiorę telefonu .

Jaką postawę powinna przyjąć Kobieta w tej znajomości? moc - ''Włożyć mundur i ciężki sprzęt '' uzbroić się psychicznie i nie poddawać . Pana uwodzić .

Czego nie spodziewa kobieta w znajomości ? 4 miecze(ŚWIAT) Że mimo nic nie zapowiadającej sie znajomości wejdziemy w swoje światy - poznamy sie lepiej.

Czego nie spodziewa mężczyzna w znajomości 9 monet( 8 KIJÓW) To , że dużo nade mną będzie musiała pracować ?

Do czego dojdzie między Kobietą i Mężczyzną ? ( 3 karty ) królowa mieczy - gwiazda- 6 monet Moją osobę jest Królowa Mieczy doświadczona kobieta , wszystko biorę teraz na logikę zdarza sie , że faceci zarzucają mi , że jestem ''zimna w relacjach'' ale to jest spowodowane doświadczeniem , także ten też niech sie nie cieszy , że obnaże swoje oblicze niech zapomni .Gwiazda mimo wszystko królowa lodu zacznie topnieć pod wpływem uczucia a jeśli chłopak będzie chciał pracować nad tym to może z tego coś fajnego wyjśc .

Jak oceni Kobieta tą znajomość ? paż monet

Jak oceni mężczyzna tą znajomość ? as monet

Pozdrawiam cieplutko :**

Podobnie ocenimy tą znajomość , podobne punkty patrzenia .

Edytowane przez Lukrusia
Napisano

Lukrusiu, zapisuję się na dzisiaj późny wieczór albo na jutro :)

• Maestro
Napisano (edytowane)

Jak Mężczyzna postrzega znajomość 9 kijów jest bradzo ostrożny, boi się sparzyć, jednocześnie tak, jakby jeszcze nie chciał nic rozwijać, jakby dopiero musiał się zastanowić co dalej

Jak obecnie wyg.sytuacja Kobiety 8 kielichów bardzo emocjonalna sytuacja, kobieta, czyli Ty jest rozdarta wewnętrznie, nie wie czy coś z tego wyjdzie, czy tego chce, czy nie

Jakiej chce znajomość z mężczyzną Kobieta ? 4 kije kobieta chce związku

Jakiej chce znajomości z kobieta z Mężczyzną ? 5 kielichów ( dołożona KRÓLOWA KIELICHÓW) on ma chyba jakiś ból emocjonalny związany z kobietą, coś go jeszcze z nią uczuciowo łączy, jej energia widnieje przy nim i blokuje go do wejścia i rozwijania nowej relacji

CO JEST MOŻLIWE MIĘDZY NIMI ? rycerz kielichów taki romansowy charakter znajomości

Jaką postawę powinna przyjąć Kobieta w tej znajomości? moc - ja bym powiedziała, że masz być pewna siebie,pewna siebie kobieta nie zabiega o mężczyznę, daje mu do zrozumienia swoją postawą, że czy z nim, czy bez niego i tak będzie szczęśliwa

Czego nie spodziewa kobieta w znajomości ? 4 miecze(ŚWIAT) rozstania

Czego nie spodziewa mężczyzna w znajomości 9 monet( 8 KIJÓW) tego, że chyba jednak zaryzykujesz i będziesz go trochę nagabywać....

Do czego dojdzie między Kobietą i Mężczyzną ? ( 3 karty ) królowa mieczy - gwiazda- 6 monet nastąpi wymiana energetyczna między Wami, ale widać tu sporo Twojego wysiłku i dużo planów na przyszłość, możliwe, że dasz z siebie więcej niż on

Jak oceni Kobieta tą znajomość ? paż monet że on chciał zaspokoić swoje ego

Jak oceni mężczyzna tą znajomość ? as monet uzna, że była to dla niego jakaś szansa....

Edytowane przez Inez2503
Gość Lukrusia
Napisano

Dziękuję ,inez bardzo trafna i mądra interepretacja .

Gość Lukrusia
Napisano

Z informacji wiem , że był kiedyś z kobietą w dłuższym związku , ale ona go zostawiła i nadal jest sam - to możliwe , że we mnie widział szansę uwolnienia się od tego uczucia 5 kielichów ( królowa kielich).

Co ja mam w sobie trafiam tylko na takich poturbowanych :(( a jak się przy mnie pozbierają to nawet dowidzenia nie powiedzą eeh:(((

• Maestro
Napisano
Z informacji wiem , że był kiedyś z kobietą w dłuższym związku , ale ona go zostawiła i nadal jest sam - to możliwe , że we mnie widział szansę uwolnienia się od tego uczucia 5 kielichów ( królowa kielich).

Co ja mam w sobie trafiam tylko na takich poturbowanych :(( a jak się przy mnie pozbierają to nawet dowidzenia nie powiedzą eeh:(((

Teraz takich "biedaków" pełno....Wydaje mi się, że mężczyźni robią się coraz słabsi psychicznie..

Napisano (edytowane)

Jak Mężczyzna postrzega znajomość 9 kijów - Pan ma przykre doświadczenia, został mocno zraniony...stworzył wokół siebie pancerz... Dlatego będzie podchodził bardzo ostrożnie, żeby się nie sparzyć... Potrzebuje czasu, żeby znów się otworzyć i zaufać.

Jak obecnie wyg.sytuacja Kobiety 8 kielichów - Tak, jak piszesz, Ty też masz za sobą pewne przejścia i teraz jest w Tobie wiele emocji, które musisz jeszcze przerobić, uspokoić... U mnie 8 Kielichów to jeszcze tkwienie w przeszłości...

Jakiej chce znajomość z mężczyzną Kobieta ? 4 kije - Na razie nie w głowie Ci jakieś zobowiązania czy poważniejsze związki... Ale z chęcią wybrałabyś się na jakiś soczek, do kina...żeby pogadać, poznać się lepiej...

Jakiej chce znajomości z kobieta z Mężczyzną ? 5 kielichów ( dołożona KRÓLOWA KIELICHÓW) - Oj, panu jeszcze w głowie inna pani... On strasznie przeżył rozstanie, a w zasadzie nadal jeszcze je przeżywa... Jest mu nadal ciężko...czuje, że utracił kogoś bardzo ważnego w jego życiu: jak dla mnie, on wiązał z panią poważne plany, chociaż nie nie sądzę, żeby byli w długo stażowym związku.

CO JEST MOŻLIWE MIĘDZY NIMI ? rycerz kielichów - Ogólnie ciepłe emocje :) Polubicie się, to na pewno :) Ale oboje nie jesteście jeszcze gotowi na to, by wejść w nowy związek...zbyt wiele emocji nie zostało jeszcze przerobionych: Ty masz 8 Kielichów, a pan 5 kielichów... Dlatego tylko albo i aż ten kielichowy... Będziecie próbowali się lepiej poznać, pan może zapraszać, będzie miło :), ale patrząc na to, co Wam jeszcze siedzi w serduchach, nic dziwnego, że będzie zmiennie... U pana rany są nadal świeże.

Jaką postawę powinna przyjąć Kobieta w tej znajomości? moc - Jak ja lubię tę kartę :))) Pokazać panu, że znasz swoją wartość, że jesteś kobietą, która byle czego się nie chwyci ;) Wykorzystywać swój magnetyzm też :D Ale też wykazać się cierpliwością w stosunku do pana...pozwolić a raczej pokierować sytuacją tak, by to on o Ciebie zabiegał ;)

Czego nie spodziewa kobieta w znajomości ? 4 miecze(ŚWIAT) - ...że oboje będziecie potrzebowali czasu na przemyślenia, na momenty spokoju, w których będziecie mogli skupić swoje myśli... ta relacja będzie wyglądała ładnie, ale oboje będziecie to ciągnąć w stronę niezobowiązującą...celowo. Przyjdzie czas, kiedy będziecie czuć, że potrzebujecie chwili oddechu na przemyślenia, co dalej.

Czego nie spodziewa mężczyzna w znajomości 9 monet( 8 KIJÓW) - ...że jesteś kobietą, która nie będzie naciskać, niczego przyspieszać...taką, która czuje się dobrze we własnej skórze i z którą nie można się nudzić :)

Do czego dojdzie między Kobietą i Mężczyzną ? ( 3 karty ) królowa mieczy - gwiazda- 6 monet => Głupiec - Jak dla mnie, będziesz ciut niedostępna dla pana... Ogólnie bardzo ładna relacja, dobre porozumienie, ale nikt nie będzie wychodził przed szereg...coś za coś...dla zachowania równowagi ;) Ale jak najbardziej, wspólne wyjścia, dużo śmiechu, zabawy....

Jak oceni Kobieta tą znajomość ? paż monet - Liczysz, że będzie to ciekawe doświadczenie i znajomość :)

Jak oceni mężczyzna tą znajomość ? as monet - Pan także widzi tę znajomość obiecująco :) Widzi, że jest w niej potencjał na coś trwalszego...

Edytowane przez maddie88
Gość Lukrusia
Napisano

Maddie dziękuję za mądrą interpretację:)

, podpisuję się pod nią 4 łapkami :)

• Moderator
Napisano

Jak Mężczyzna postrzega znajomość 9 kijów -

Jest w tej kwestii bardzo ostrożny i wyważony. Ot, z boku spogląda delikatnie co by mogło być, ale na nic się nie napala. Nie chce się sparzyć

Jak obecnie wyg.sytuacja Kobiety 8 kielichów -

Kobieta jest poraniona. Może troszkę niezdecydowana. Być może po rozstaniu.

Jakiej chce znajomość z mężczyzną Kobieta ? 4 kije -

Chciałaby się z nim spotykać i miło spędzać czas. Podejrzewam, że nie obraziłaby się gdyby z tego wyszedł jakiś nieformalny związek :)

Jakiej chce znajomości z kobieta z Mężczyzną ? 5 kielichów ( dołożona KRÓLOWA KIELICHÓW) -

chce, żeby uleczyła jego serduszko. Wlała trochę uczuć

CO JEST MOŻLIWE MIĘDZY NIMI ? rycerz kielichów -

Romans, ale też takie zachodzenie siebie jak pies jeża, trochę niezdecydowania, żadne z Was nie będzie leciało prosto w ogień. Może być tak, że 1 krok w przód, 2 kroki w tył

Jaką postawę powinna przyjąć Kobieta w tej znajomości? moc -

Powinna uwodzić i ośmielać Pana :) Pokazać swój seksapil :)

Czego nie spodziewa kobieta w znajomości ? 4 miecze(ŚWIAT) -

że ktoś będzie w stanie wyciągnąć Królową Śniegu ze swojego lodowego zamku w świat

Czego nie spodziewa mężczyzna w znajomości 9 monet( 8 KIJÓW) -

chyba nie spodziewał się, że ktoś może poruszyć jego serduszkiem i że nagle zacznie się interesować jakąś kobietą :)

Do czego dojdzie między Kobietą i Mężczyzną ? ( 3 karty ) królowa mieczy - gwiazda- 6 monet =>Słońce

W Pani odżyje w końcu nadzieja na to, że jest na tym świecie jakiś Pan, który potrafi tyle samo dawać co i brać. Znajdą w sobie oparcie i pomimo, że na początku może być nieufnie w końcu powoli się ze sobą oswoją, a słoneczko będzie ich ładnie ogrzewać. Może to nie będzie jakiś płomienny romans, ale oglądanie znaczków myślę, że też będzie. Powinniście razem dobrze się czuć ze sobą :)

Jak oceni Kobieta tą znajomość ? paż monet -

Możesz uważać, że Pan jest trochę interesowny i przypomina o sobie, gdy czegoś chce

Jak oceni mężczyzna tą znajomość ? as monet -

Będzie dla niego szansą na jakąś zmianę

Gość Lukrusia
Napisano

Dziękuję Lelkesito twoja interpretacja wprawiła mnie w osłupienie bo to tak jak bym o sobie czytała z innych ust , Wiesz w tej chwili w ogóle nawet nie myślę , żeby jakiś facet mógł mnie wyciągnąć z 'tego zamku lodu , o którym piszesz - Ja sama czuję się jak zamrożona Królowa Lodu . Może i coś fajnego z tego wyjdzie ale na razie nie zapeszam .

Kochana tak ładnie i jasno zinterpretowałaś rozkład , że poproszę cie ładnie o zerknięcie na mój rozkład w : http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/72357-czy-zwiazek-malzenski-z-tej-znajomosci-zawrzemy.html

Ja z miła chęcią pomogę w twoich rozkładach .

• Moderator
Napisano

Lukrusiu, cieszę się, że trafiłam z tym co pisałam :) z przyczyn czysto formalnych nie będę mogła pomóc, bo brakuje mi jakieś 88 postów, żeby móc się udzielać we Wzajemnej Pomocy :)

Gość Lukrusia
Napisano

Lelkesito ja mogę tutaj wkleić nie liczę na długą interpretację tylko króciutką dobrze :*

Czy związek małżeński z tej znajomości zawrzemy

1. Karta główna 2 KIELICHY - Wybuch uczuć od przyjaźni swoje zapoczątkowanie ma między nami , wibracja uczucia , kiedy oboje chcemy tą relację ruszyć do przodu . Bratnia osoba z , którą wiele może mnie łączyć takie miałam wrażenie Uczucie jest między nami .Wzajemne zainteresowanie sobą

2.Karta Ostrzegająca MAG - Przed facetem , który może nie być ze mną szczery , pokazywać inną twarz po to aby mnie zmylić i zmiękczyć . Jemu się zdaje , że tylko za pomocą kłamstwa zdoła mnie ogarnąć . Krótko mówiąc pan wpadnie w kłamstwie jeśli zacznie coś kręcić . Muszę być czujna wzgl.niego .

3.Karta Co robić KRÓLOWA MIECZY - Nie pokazywać przed kobiecej delikatnej strony , ale dać obraz kobiety silnej psychicznie , ambitnej , nie pozwolić dyktować warunków , ale dać jemu odczuć , że powinien o mnie się postarać bo nie należę do kobiety , która od razu uwierzy w jego piękne oczy i słodkie słowa

4.Karta przeszkody we mnie SŁOŃCE -Cały czas czuję się dzieckiem , które niedorosło do związku , zazwyczaj jak już relacja się rozwinie to Ja robię krok do tyłu i uciekam . Tym razem też tak zrobiłam zrobiłam krok do tyłu i facetowi wystawiłam kosz . Chyba brakuje mi doświadczenia w związkach , abym inaczej spojrzała na to .Jest we mnie jeszcze ta niedojrzałość chyba jak by nazwać celnie niegotowość do związku

5 osoby bliskie , partnerzy RYCERZ KIELICHÓW Ja z jednej strony uciekam przed zaangażowaniem z tym panem ale myślę jeszcze o kimś innym ryc. kielich.tylko , że jest to tylko przyjaciel , ale to równieżmoże oznaczać te moje potknięcia z facetami niedojrzałymi , na 5 minut tylko a nie na poważniejsze deklaracje

6 CO TERAZ ŚWIAT- Poznawanie siebie , otwarcie na nowych ludzi przy nim . W znajomości z nim mogę poznać dużo ludzi od , których może zależeć też moja sytuacja.

7.Co zaskoczy , przez los CESARZ - Połączą mnie z nim relacje na poważnie , co samą mnie zaskoczy , że mężczyzna , o którym nie myślałam w poważny sposób może mi zaoferować to na czym się ścinałam w znajomości z innymi facetami . Wesprze mnie i pomoże w jakiejś sprawie bo cesarz jest opiekuńczy i jak jemu zależy to potrafi się zaangażować . To też poznanie mężczyzny , z którym połączy mnie związek poważny.

8 co się nie zmienia 10 kielichów To , że dla mnie liczą się relacje z moją familią , rodem i to stawiam na pierwszym miejscu a dopiero potem szukam miłości bo wiem , że w domu mi najlepiej tu o mnie ktoś zadba , otoczy opieką (słońce), dlatego ciężko mi wyjść z tych opiekuńczych skrzydeł i tak na całego szukać sobie męża bo zwyczajnie po co ? jak w domku tak dobrze , wygodnie .

11.co się rozmyje nie uda AS KIJÓW -

12 To wskazówka, mówiąca o tym pod jakim kontem na układ spojrzeć jeszcze raz jak również wskazuje to co zostało pominięte a być może niedopowiedziane PAPIEŻYCA - że będzie mi zależało z czasem na mężczyźnie i ślubie ?

• Moderator
Napisano

1. Karta główna 2 KIELICHY - zauroczenie, a moze nawet sam sygnifikator słubu, bo o to pytasz

2.Karta Ostrzegająca MAG - Moze nie ufac wszystkim slodkim slowom jakie uslyszysz. Byc moze trzeba bedzie zwrocic uwage na jakiegos mezczyzne, ktory uwodzi slowem. Ewentualnie nie rzucac sie w wir z impetem

3.Karta Co robić KRÓLOWA MIECZY - Zachowac wywazenie i kierowac sie glosem rozsadku

4.Karta przeszkody we mnie SŁOŃCE - moze czasem jestes zbyt ufna, zbyt beztroska. Moze chodzic o to, ze poki jest nieformalnie to jest dobrze i jak jest wesolo to fajnie,ale jka zaczyna dazyc do stabilizacji to juz niekoniecznie ;p

5 osoby bliskie , partnerzy RYCERZ KIELICHÓW- niezdecydowani,bledni rycerze ktorzy sami nie wiedza czego chca od zycia

6 CO TERAZ ŚWIAT- czas na poznawanie nowych ludzi,zbieranie doswiadczen

7.Co zaskoczy , przez los CESARZ - tu moze pojawic sie jakis inny pan

8 co się nie zmienia 10 kielichów- mysle,ze w gruncie rzeczy zalezy Ci na tym,aby miec pelna rodzinke i byc szczeslwia,spelniona

11.co się rozmyje nie uda AS KIJÓW - pojscie na zywiol ;p

12 To wskazówka, mówiąca o tym pod jakim kontem na układ spojrzeć jeszcze raz jak również wskazuje to co zostało pominięte a być może niedopowiedziane PAPIEŻYCA - hmm poszukac glebiej w sobie odpowiedzi, byc moze podejsc do tematu spokojniej. Uporzadkowac i ustabilizowac swoja sytuacje. Wydaje mi sie, ze tu z Ciebie wyszedl taki troche raptus,ze juz teraz natychmiast bys chciala,a karty pokazuja figa z makiem trzeba cierpliwosci ;)

yh,mam nadzieje,ze chcoiaz troche pomoglam ;p

Napisano (edytowane)

Przeczytałam całość.

wg mnie poznasz innego Pana. A z tym ... zapał minie.

Karta ostrzegająca Mag

Co robic królowa mieczy

przeszkody słońce

pierwsze moje wrażenie: zachować zimną krew, nie rzcucać sie od razu na głeboką wodę

5 osoby bliskie , partnerzy RYCERZ KIELICHÓW- teraz jest fajnie, ciepło, on uwodzi, ale to facet niestały. On kocha ten stan zakochania, nie w głowie mu stabilizacja (przynajmniej teraz)

6 CO TERAZ ŚWIAT- korzystaj z życia. nie on jeden.

7.Co zaskoczy , przez los CESARZ - też myslę, że inny Pan. stały.

6 CO TERAZ ŚWIAT- nie on jeden. Może karta podpowiada, ze ktoś na Cibeie gdzieś jeszcze czeka. Ja tak bym ją odczytała. Otwórz się. Daj szansę innemu.

7.Co zaskoczy , przez los CESARZ - moze pojawic sie jakis inny pan. WAŻNIEJSZY. Obecny wyszedł w rycerzu kielichów. Kontra cesarz. Moze obecny tak się zmieni? A moze to ktoś nowy sie pojawi?

8 co się nie zmienia 10 kielichów- z jednej strony Twoje pragnienie stabilizacji uczuciowej i życiowej. Z drugiej strony może ktoś Ci moze to wszystko dac. może inny facet?

11.co się rozmyje nie uda AS KIJÓW - tu myślę, że Twój zapał teraz rozmyje sie, rozpłynie, coś pójdzie nie tak, ale bez żalu.

12 To wskazówka, mówiąca o tym pod jakim kontem na układ spojrzeć jeszcze raz jak również wskazuje to co zostało pominięte a być może niedopowiedziane PAPIEŻYCA - odrzuc buzujące emocje. Kieruj sie intuicją. Tym, co serce Ci podpowiada. Zasatnów sie, czy to (on, związek z im) naprawdę da Ci szczęscie).NIe śpiesz się. Wycisz emocje. Nie podejmuj szybkich decyzji (zauważ, że wczesniej w przeszkodach był as buław - działanie pod wpływem impulsu, chwili)

Edytowane przez emilr
Gość Lukrusia
Napisano

Dziękuję Lelkesito i emirze :) :)za interpretacje .