Gość Lukrusia Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Opis syt. krótki Z panem znam sie dłużej , ale ostatnio zaczęliśmy rozwijać znajomość, ja po lekkich turbulencjach 8 kielichów ale pan też ma już jakies doświadczenia za sobą , o których nie koniecznie chce mówić .) ROZKŁAD PRZYSZŁOŚĆ KOBIETY Z MĘŻCZYZNĄ - Rozkład dla par jak i nowych znajomości w , których chcemy dowiedzieć się co czeka nas w tej znajomości . Rozkładamy po jednej karcie na pytania dopiero przy pytaniu do czego dojdzie między kobietą i mężczyzną rozkładamy 3-karty). Jak Mężczyzna postrzega znajomość 9 kijów Nie jest pewny swojej pozycji w stopie znajomości, z jednej strony chciałby działać , ale jeśli coś nie idzie po jego myśli to przyjmuje postawę obronną .Wzbrania się przed dokonaniem następnego kroku z obawy przed odrzuceniem co może mieć związek z jego doświadczeniami. Jak obecnie wyg.sytuacja Kobiety 8 kielichów Dużo się działo w ostatnim czasie w moim życiu uczuciowym, zawieruszenia i turbulencje sprawiły , że wypadłam z gry i teraz już ostrożniej do facetów podchodzę . Jakiej chce znajomość z mężczyzną Kobieta ? 4 kije Jest to mężczyzna , który lubi zdobywać i skupiać się na celu , jeśli jego chcenie dot. mojej osoby to chciałby znajomości luźnej ze mną ale opartej na uczuciach , która w jakiś 50 % daje stabilizacje. Jakiej chce znajomości z kobieta z Mężczyzną ? 5 kielichów ( dołożona KRÓLOWA KIELICHÓW) Chciałby pozbyć się żalu jaki nosi w sobie , ale nie przyznaje się do tego , chce abym sie otwarła na niego uczuciowo , pokazała , że ma szanse u mnie , zapewnienia oczekuje z mojej strony . CO JEST MOŻLIWE MIĘDZY NIMI ? rycerz kielichów Romans , rozwijanie uczuciowe znajomości , ale my oboje tacy jak mamy humor to będziemy blisko jak foch to nawet nie odbiorę telefonu . Jaką postawę powinna przyjąć Kobieta w tej znajomości? moc - ''Włożyć mundur i ciężki sprzęt '' uzbroić się psychicznie i nie poddawać . Pana uwodzić . Czego nie spodziewa kobieta w znajomości ? 4 miecze(ŚWIAT) Że mimo nic nie zapowiadającej sie znajomości wejdziemy w swoje światy - poznamy sie lepiej. Czego nie spodziewa mężczyzna w znajomości 9 monet( 8 KIJÓW) To , że dużo nade mną będzie musiała pracować ? Do czego dojdzie między Kobietą i Mężczyzną ? ( 3 karty ) królowa mieczy - gwiazda- 6 monet Moją osobę jest Królowa Mieczy doświadczona kobieta , wszystko biorę teraz na logikę zdarza sie , że faceci zarzucają mi , że jestem ''zimna w relacjach'' ale to jest spowodowane doświadczeniem , także ten też niech sie nie cieszy , że obnaże swoje oblicze niech zapomni .Gwiazda mimo wszystko królowa lodu zacznie topnieć pod wpływem uczucia a jeśli chłopak będzie chciał pracować nad tym to może z tego coś fajnego wyjśc . Jak oceni Kobieta tą znajomość ? paż monet Jak oceni mężczyzna tą znajomość ? as monet Pozdrawiam cieplutko :** Podobnie ocenimy tą znajomość , podobne punkty patrzenia . Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez Lukrusia Cytuj
maddie88 Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 Lukrusiu, zapisuję się na dzisiaj późny wieczór albo na jutro Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 20 Sierpnia 2013 Jutro w pracy się tym zajmę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak Mężczyzna postrzega znajomość 9 kijów jest bradzo ostrożny, boi się sparzyć, jednocześnie tak, jakby jeszcze nie chciał nic rozwijać, jakby dopiero musiał się zastanowić co dalej Jak obecnie wyg.sytuacja Kobiety 8 kielichów bardzo emocjonalna sytuacja, kobieta, czyli Ty jest rozdarta wewnętrznie, nie wie czy coś z tego wyjdzie, czy tego chce, czy nie Jakiej chce znajomość z mężczyzną Kobieta ? 4 kije kobieta chce związku Jakiej chce znajomości z kobieta z Mężczyzną ? 5 kielichów ( dołożona KRÓLOWA KIELICHÓW) on ma chyba jakiś ból emocjonalny związany z kobietą, coś go jeszcze z nią uczuciowo łączy, jej energia widnieje przy nim i blokuje go do wejścia i rozwijania nowej relacji CO JEST MOŻLIWE MIĘDZY NIMI ? rycerz kielichów taki romansowy charakter znajomości Jaką postawę powinna przyjąć Kobieta w tej znajomości? moc - ja bym powiedziała, że masz być pewna siebie,pewna siebie kobieta nie zabiega o mężczyznę, daje mu do zrozumienia swoją postawą, że czy z nim, czy bez niego i tak będzie szczęśliwa Czego nie spodziewa kobieta w znajomości ? 4 miecze(ŚWIAT) rozstania Czego nie spodziewa mężczyzna w znajomości 9 monet( 8 KIJÓW) tego, że chyba jednak zaryzykujesz i będziesz go trochę nagabywać.... Do czego dojdzie między Kobietą i Mężczyzną ? ( 3 karty ) królowa mieczy - gwiazda- 6 monet nastąpi wymiana energetyczna między Wami, ale widać tu sporo Twojego wysiłku i dużo planów na przyszłość, możliwe, że dasz z siebie więcej niż on Jak oceni Kobieta tą znajomość ? paż monet że on chciał zaspokoić swoje ego Jak oceni mężczyzna tą znajomość ? as monet uzna, że była to dla niego jakaś szansa.... Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Inez2503 Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisano 21 Sierpnia 2013 Dziękuję ,inez bardzo trafna i mądra interepretacja . Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisano 21 Sierpnia 2013 Z informacji wiem , że był kiedyś z kobietą w dłuższym związku , ale ona go zostawiła i nadal jest sam - to możliwe , że we mnie widział szansę uwolnienia się od tego uczucia 5 kielichów ( królowa kielich). Co ja mam w sobie trafiam tylko na takich poturbowanych ( a jak się przy mnie pozbierają to nawet dowidzenia nie powiedzą eeh:((( Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 21 Sierpnia 2013 Z informacji wiem , że był kiedyś z kobietą w dłuższym związku , ale ona go zostawiła i nadal jest sam - to możliwe , że we mnie widział szansę uwolnienia się od tego uczucia 5 kielichów ( królowa kielich). Co ja mam w sobie trafiam tylko na takich poturbowanych ( a jak się przy mnie pozbierają to nawet dowidzenia nie powiedzą eeh:((( Teraz takich "biedaków" pełno....Wydaje mi się, że mężczyźni robią się coraz słabsi psychicznie.. Cytuj
maddie88 Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak Mężczyzna postrzega znajomość 9 kijów - Pan ma przykre doświadczenia, został mocno zraniony...stworzył wokół siebie pancerz... Dlatego będzie podchodził bardzo ostrożnie, żeby się nie sparzyć... Potrzebuje czasu, żeby znów się otworzyć i zaufać. Jak obecnie wyg.sytuacja Kobiety 8 kielichów - Tak, jak piszesz, Ty też masz za sobą pewne przejścia i teraz jest w Tobie wiele emocji, które musisz jeszcze przerobić, uspokoić... U mnie 8 Kielichów to jeszcze tkwienie w przeszłości... Jakiej chce znajomość z mężczyzną Kobieta ? 4 kije - Na razie nie w głowie Ci jakieś zobowiązania czy poważniejsze związki... Ale z chęcią wybrałabyś się na jakiś soczek, do kina...żeby pogadać, poznać się lepiej... Jakiej chce znajomości z kobieta z Mężczyzną ? 5 kielichów ( dołożona KRÓLOWA KIELICHÓW) - Oj, panu jeszcze w głowie inna pani... On strasznie przeżył rozstanie, a w zasadzie nadal jeszcze je przeżywa... Jest mu nadal ciężko...czuje, że utracił kogoś bardzo ważnego w jego życiu: jak dla mnie, on wiązał z panią poważne plany, chociaż nie nie sądzę, żeby byli w długo stażowym związku. CO JEST MOŻLIWE MIĘDZY NIMI ? rycerz kielichów - Ogólnie ciepłe emocje Polubicie się, to na pewno Ale oboje nie jesteście jeszcze gotowi na to, by wejść w nowy związek...zbyt wiele emocji nie zostało jeszcze przerobionych: Ty masz 8 Kielichów, a pan 5 kielichów... Dlatego tylko albo i aż ten kielichowy... Będziecie próbowali się lepiej poznać, pan może zapraszać, będzie miło , ale patrząc na to, co Wam jeszcze siedzi w serduchach, nic dziwnego, że będzie zmiennie... U pana rany są nadal świeże. Jaką postawę powinna przyjąć Kobieta w tej znajomości? moc - Jak ja lubię tę kartę )) Pokazać panu, że znasz swoją wartość, że jesteś kobietą, która byle czego się nie chwyci Wykorzystywać swój magnetyzm też Ale też wykazać się cierpliwością w stosunku do pana...pozwolić a raczej pokierować sytuacją tak, by to on o Ciebie zabiegał Czego nie spodziewa kobieta w znajomości ? 4 miecze(ŚWIAT) - ...że oboje będziecie potrzebowali czasu na przemyślenia, na momenty spokoju, w których będziecie mogli skupić swoje myśli... ta relacja będzie wyglądała ładnie, ale oboje będziecie to ciągnąć w stronę niezobowiązującą...celowo. Przyjdzie czas, kiedy będziecie czuć, że potrzebujecie chwili oddechu na przemyślenia, co dalej. Czego nie spodziewa mężczyzna w znajomości 9 monet( 8 KIJÓW) - ...że jesteś kobietą, która nie będzie naciskać, niczego przyspieszać...taką, która czuje się dobrze we własnej skórze i z którą nie można się nudzić Do czego dojdzie między Kobietą i Mężczyzną ? ( 3 karty ) królowa mieczy - gwiazda- 6 monet => Głupiec - Jak dla mnie, będziesz ciut niedostępna dla pana... Ogólnie bardzo ładna relacja, dobre porozumienie, ale nikt nie będzie wychodził przed szereg...coś za coś...dla zachowania równowagi Ale jak najbardziej, wspólne wyjścia, dużo śmiechu, zabawy.... Jak oceni Kobieta tą znajomość ? paż monet - Liczysz, że będzie to ciekawe doświadczenie i znajomość Jak oceni mężczyzna tą znajomość ? as monet - Pan także widzi tę znajomość obiecująco Widzi, że jest w niej potencjał na coś trwalszego... Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez maddie88 Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisano 21 Sierpnia 2013 Maddie dziękuję za mądrą interpretację , podpisuję się pod nią 4 łapkami Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 22 Sierpnia 2013 Moderator Napisano 22 Sierpnia 2013 Jak Mężczyzna postrzega znajomość 9 kijów - Jest w tej kwestii bardzo ostrożny i wyważony. Ot, z boku spogląda delikatnie co by mogło być, ale na nic się nie napala. Nie chce się sparzyć Jak obecnie wyg.sytuacja Kobiety 8 kielichów - Kobieta jest poraniona. Może troszkę niezdecydowana. Być może po rozstaniu. Jakiej chce znajomość z mężczyzną Kobieta ? 4 kije - Chciałaby się z nim spotykać i miło spędzać czas. Podejrzewam, że nie obraziłaby się gdyby z tego wyszedł jakiś nieformalny związek Jakiej chce znajomości z kobieta z Mężczyzną ? 5 kielichów ( dołożona KRÓLOWA KIELICHÓW) - chce, żeby uleczyła jego serduszko. Wlała trochę uczuć CO JEST MOŻLIWE MIĘDZY NIMI ? rycerz kielichów - Romans, ale też takie zachodzenie siebie jak pies jeża, trochę niezdecydowania, żadne z Was nie będzie leciało prosto w ogień. Może być tak, że 1 krok w przód, 2 kroki w tył Jaką postawę powinna przyjąć Kobieta w tej znajomości? moc - Powinna uwodzić i ośmielać Pana Pokazać swój seksapil Czego nie spodziewa kobieta w znajomości ? 4 miecze(ŚWIAT) - że ktoś będzie w stanie wyciągnąć Królową Śniegu ze swojego lodowego zamku w świat Czego nie spodziewa mężczyzna w znajomości 9 monet( 8 KIJÓW) - chyba nie spodziewał się, że ktoś może poruszyć jego serduszkiem i że nagle zacznie się interesować jakąś kobietą Do czego dojdzie między Kobietą i Mężczyzną ? ( 3 karty ) królowa mieczy - gwiazda- 6 monet =>Słońce W Pani odżyje w końcu nadzieja na to, że jest na tym świecie jakiś Pan, który potrafi tyle samo dawać co i brać. Znajdą w sobie oparcie i pomimo, że na początku może być nieufnie w końcu powoli się ze sobą oswoją, a słoneczko będzie ich ładnie ogrzewać. Może to nie będzie jakiś płomienny romans, ale oglądanie znaczków myślę, że też będzie. Powinniście razem dobrze się czuć ze sobą Jak oceni Kobieta tą znajomość ? paż monet - Możesz uważać, że Pan jest trochę interesowny i przypomina o sobie, gdy czegoś chce Jak oceni mężczyzna tą znajomość ? as monet - Będzie dla niego szansą na jakąś zmianę Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Dziękuję Lelkesito twoja interpretacja wprawiła mnie w osłupienie bo to tak jak bym o sobie czytała z innych ust , Wiesz w tej chwili w ogóle nawet nie myślę , żeby jakiś facet mógł mnie wyciągnąć z 'tego zamku lodu , o którym piszesz - Ja sama czuję się jak zamrożona Królowa Lodu . Może i coś fajnego z tego wyjdzie ale na razie nie zapeszam . Kochana tak ładnie i jasno zinterpretowałaś rozkład , że poproszę cie ładnie o zerknięcie na mój rozkład w : http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/72357-czy-zwiazek-malzenski-z-tej-znajomosci-zawrzemy.html Ja z miła chęcią pomogę w twoich rozkładach . Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 22 Sierpnia 2013 Moderator Napisano 22 Sierpnia 2013 Lukrusiu, cieszę się, że trafiłam z tym co pisałam z przyczyn czysto formalnych nie będę mogła pomóc, bo brakuje mi jakieś 88 postów, żeby móc się udzielać we Wzajemnej Pomocy Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Lelkesito ja mogę tutaj wkleić nie liczę na długą interpretację tylko króciutką dobrze :* Czy związek małżeński z tej znajomości zawrzemy 1. Karta główna 2 KIELICHY - Wybuch uczuć od przyjaźni swoje zapoczątkowanie ma między nami , wibracja uczucia , kiedy oboje chcemy tą relację ruszyć do przodu . Bratnia osoba z , którą wiele może mnie łączyć takie miałam wrażenie Uczucie jest między nami .Wzajemne zainteresowanie sobą 2.Karta Ostrzegająca MAG - Przed facetem , który może nie być ze mną szczery , pokazywać inną twarz po to aby mnie zmylić i zmiękczyć . Jemu się zdaje , że tylko za pomocą kłamstwa zdoła mnie ogarnąć . Krótko mówiąc pan wpadnie w kłamstwie jeśli zacznie coś kręcić . Muszę być czujna wzgl.niego . 3.Karta Co robić KRÓLOWA MIECZY - Nie pokazywać przed kobiecej delikatnej strony , ale dać obraz kobiety silnej psychicznie , ambitnej , nie pozwolić dyktować warunków , ale dać jemu odczuć , że powinien o mnie się postarać bo nie należę do kobiety , która od razu uwierzy w jego piękne oczy i słodkie słowa 4.Karta przeszkody we mnie SŁOŃCE -Cały czas czuję się dzieckiem , które niedorosło do związku , zazwyczaj jak już relacja się rozwinie to Ja robię krok do tyłu i uciekam . Tym razem też tak zrobiłam zrobiłam krok do tyłu i facetowi wystawiłam kosz . Chyba brakuje mi doświadczenia w związkach , abym inaczej spojrzała na to .Jest we mnie jeszcze ta niedojrzałość chyba jak by nazwać celnie niegotowość do związku 5 osoby bliskie , partnerzy RYCERZ KIELICHÓW Ja z jednej strony uciekam przed zaangażowaniem z tym panem ale myślę jeszcze o kimś innym ryc. kielich.tylko , że jest to tylko przyjaciel , ale to równieżmoże oznaczać te moje potknięcia z facetami niedojrzałymi , na 5 minut tylko a nie na poważniejsze deklaracje 6 CO TERAZ ŚWIAT- Poznawanie siebie , otwarcie na nowych ludzi przy nim . W znajomości z nim mogę poznać dużo ludzi od , których może zależeć też moja sytuacja. 7.Co zaskoczy , przez los CESARZ - Połączą mnie z nim relacje na poważnie , co samą mnie zaskoczy , że mężczyzna , o którym nie myślałam w poważny sposób może mi zaoferować to na czym się ścinałam w znajomości z innymi facetami . Wesprze mnie i pomoże w jakiejś sprawie bo cesarz jest opiekuńczy i jak jemu zależy to potrafi się zaangażować . To też poznanie mężczyzny , z którym połączy mnie związek poważny. 8 co się nie zmienia 10 kielichów To , że dla mnie liczą się relacje z moją familią , rodem i to stawiam na pierwszym miejscu a dopiero potem szukam miłości bo wiem , że w domu mi najlepiej tu o mnie ktoś zadba , otoczy opieką (słońce), dlatego ciężko mi wyjść z tych opiekuńczych skrzydeł i tak na całego szukać sobie męża bo zwyczajnie po co ? jak w domku tak dobrze , wygodnie . 11.co się rozmyje nie uda AS KIJÓW - 12 To wskazówka, mówiąca o tym pod jakim kontem na układ spojrzeć jeszcze raz jak również wskazuje to co zostało pominięte a być może niedopowiedziane PAPIEŻYCA - że będzie mi zależało z czasem na mężczyźnie i ślubie ? Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 22 Sierpnia 2013 Moderator Napisano 22 Sierpnia 2013 1. Karta główna 2 KIELICHY - zauroczenie, a moze nawet sam sygnifikator słubu, bo o to pytasz 2.Karta Ostrzegająca MAG - Moze nie ufac wszystkim slodkim slowom jakie uslyszysz. Byc moze trzeba bedzie zwrocic uwage na jakiegos mezczyzne, ktory uwodzi slowem. Ewentualnie nie rzucac sie w wir z impetem 3.Karta Co robić KRÓLOWA MIECZY - Zachowac wywazenie i kierowac sie glosem rozsadku 4.Karta przeszkody we mnie SŁOŃCE - moze czasem jestes zbyt ufna, zbyt beztroska. Moze chodzic o to, ze poki jest nieformalnie to jest dobrze i jak jest wesolo to fajnie,ale jka zaczyna dazyc do stabilizacji to juz niekoniecznie ;p 5 osoby bliskie , partnerzy RYCERZ KIELICHÓW- niezdecydowani,bledni rycerze ktorzy sami nie wiedza czego chca od zycia 6 CO TERAZ ŚWIAT- czas na poznawanie nowych ludzi,zbieranie doswiadczen 7.Co zaskoczy , przez los CESARZ - tu moze pojawic sie jakis inny pan 8 co się nie zmienia 10 kielichów- mysle,ze w gruncie rzeczy zalezy Ci na tym,aby miec pelna rodzinke i byc szczeslwia,spelniona 11.co się rozmyje nie uda AS KIJÓW - pojscie na zywiol ;p 12 To wskazówka, mówiąca o tym pod jakim kontem na układ spojrzeć jeszcze raz jak również wskazuje to co zostało pominięte a być może niedopowiedziane PAPIEŻYCA - hmm poszukac glebiej w sobie odpowiedzi, byc moze podejsc do tematu spokojniej. Uporzadkowac i ustabilizowac swoja sytuacje. Wydaje mi sie, ze tu z Ciebie wyszedl taki troche raptus,ze juz teraz natychmiast bys chciala,a karty pokazuja figa z makiem trzeba cierpliwosci yh,mam nadzieje,ze chcoiaz troche pomoglam ;p Cytuj
panna.marta Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 będziecie żyć długo i szczęśliwie Cytuj
emilr Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Przeczytałam całość. wg mnie poznasz innego Pana. A z tym ... zapał minie. Karta ostrzegająca Mag Co robic królowa mieczy przeszkody słońce pierwsze moje wrażenie: zachować zimną krew, nie rzcucać sie od razu na głeboką wodę 5 osoby bliskie , partnerzy RYCERZ KIELICHÓW- teraz jest fajnie, ciepło, on uwodzi, ale to facet niestały. On kocha ten stan zakochania, nie w głowie mu stabilizacja (przynajmniej teraz) 6 CO TERAZ ŚWIAT- korzystaj z życia. nie on jeden. 7.Co zaskoczy , przez los CESARZ - też myslę, że inny Pan. stały. 6 CO TERAZ ŚWIAT- nie on jeden. Może karta podpowiada, ze ktoś na Cibeie gdzieś jeszcze czeka. Ja tak bym ją odczytała. Otwórz się. Daj szansę innemu. 7.Co zaskoczy , przez los CESARZ - moze pojawic sie jakis inny pan. WAŻNIEJSZY. Obecny wyszedł w rycerzu kielichów. Kontra cesarz. Moze obecny tak się zmieni? A moze to ktoś nowy sie pojawi? 8 co się nie zmienia 10 kielichów- z jednej strony Twoje pragnienie stabilizacji uczuciowej i życiowej. Z drugiej strony może ktoś Ci moze to wszystko dac. może inny facet? 11.co się rozmyje nie uda AS KIJÓW - tu myślę, że Twój zapał teraz rozmyje sie, rozpłynie, coś pójdzie nie tak, ale bez żalu. 12 To wskazówka, mówiąca o tym pod jakim kontem na układ spojrzeć jeszcze raz jak również wskazuje to co zostało pominięte a być może niedopowiedziane PAPIEŻYCA - odrzuc buzujące emocje. Kieruj sie intuicją. Tym, co serce Ci podpowiada. Zasatnów sie, czy to (on, związek z im) naprawdę da Ci szczęscie).NIe śpiesz się. Wycisz emocje. Nie podejmuj szybkich decyzji (zauważ, że wczesniej w przeszkodach był as buław - działanie pod wpływem impulsu, chwili) Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez emilr Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Dziękuję Lelkesito i emirze :)za interpretacje . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi