Skocz do zawartości

Jutrzejsza karta dnia

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karta dnia: 10 Mieczy

Wyjaśnienie: 8 Kielichów,5 Kielichów, 8 Monet -> Rydwan, HB Koło Fortuny

Chyba poniosę jakąś klęskę... Jutro mam planową wizytę w pośredniaku, może mnie stamtąd wywalą :D

Napisano

nie wywala,ale chyba coś sie takiego stanie, że będziesz rozchwiany emocjonalnie, bedzie to nie zalezne od Ciebie. Tak musi byc.

Napisano

No tak 10 mieczy pokazuje bezrobocie i twoje zmartwienie z tego powodu.

Kolejne karty mogą mówią o tym, że w pośredniaku albo nie będą mieli dla ciebie propozycji pracy, albo złożą ofertę ale proponowana praca bedzie poniżej twoich kwalifikacji.

Napisano

raczej ty sobie cos odpuscisz. Coś co wydaje ci się neizbyt dobredla ciebie a tak naprawde mozłgoby ci to przynieśż poszukiwany sukces

W podświadmosci będziesz to czuł.

Gość gość5
Napisano

Karta dnia: 10 Mieczy- znowu nic... to nie boli- to po prostu jest

Wyjaśnienie: 8 Kielichów,5 Kielichów, 8 Monet -> Rydwan, HB Koło Fortuny- za jakis czas znów tu wrócisz (8 kielichów) bez wiekszej nadziei (5 kielichów) na pracę (8 denarów)

• Moderator
Napisano

Karta dnia: 10 Mieczy

Wyjaśnienie: 8 Kielichów,5 Kielichów, 8 Monet -> Rydwan, HB Koło Fortuny

Uuuu,ale dołek. Niezle czyms sie zmartwisz, moze jakas sytuacja Cie dobic. Mozesz tez byc zmeczony. Faktycznie moze chodzic o to, ze nie bedzie nic ciekawego ani nowego widac w sprawie pracy. Hmmm,a nie myslisz o tym, zeby wyemigrowac, bo te karty z tym mi sie troche kojarza

Napisano

1. Poszedłem do urzędu zgodnie z planem, ale okazało się, że nic dla mnie nie mają. Prócz tego babka dziwiła się, że tak długo jestem u nich zarejestrowany, co mnie trochę zdołowało.

2. Otrzymałem 2 przesyłki, niestety żadna z nich nie spełniła moich oczekiwań - jedna rzecz się od razu zepsuła, a drugą muszę odmienić.

Tak więc dzień upłynął pod względem porażek, co pokazała 10 Mieczy.