Skocz do zawartości

Rozkład klucz...

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gość5
Napisano

Mam nadzieje, że to dobry dział- bynajmniej rzecz możliwa do weryfikacji.

Sytuacja ma się tak: poznałam kiedys kogoś przez neta, rozmawialismy ze soba jakieś 3 lata- raz nawet prawie sie spotkaliśmy :icon_smile:, pisalismy o siebie listy itp. Darzyło się tak, że kolega napisał mi coś co mnie wnerwiło- no i jak mu odpisałam tak sie obraził. Nie wiem dlaczego ostatnio mam go ciągle "na mysli" ..... nie było nic co mogłoby mi go jakoś przypominać- a zagościł w mojej głowie na dobre ostatnio. Stąd ten rozkład - na pół roku- czyli do lutego

Znaczenie poszczególnych pozycji:

przy tasowaniu wypadła Królowa kielichów

S-sygnifikator Sprawiedliwosc - co posiejesz to zbierzesz- oboje o tym wiemy

1, 2, 3 - przeszłość: król denarów, 9 mieczy, 4 denary- poznałam go w pracy, były rozmowy i skupienie zarazem na tym ci się robi.

4 - najistotniejsze kwestie z przeszłości, lekcja, jaką należy wyciągnąć z minionych zdarzeń: 5 mieczy- to jest chyba najbardziej odpowiednia karta na tym miejscu- cos sie posypało, chociaż była fajna znajomość- mi szczęka opadła jak dotarło, że się obraził a on.... nie wiem........

5 i 6 - teraźniejszość: 9 buław/ As mieczy- tu chyba wyszły moje mysli i pamięć o tym, że jednak mnie zabolało.......

7 - klucz do przyszłości, jak należy postąpić, co należy zrobić: Koło/ 9 denarów-hm... los sam przyniesie rozwiązanie- siedziec i czekać......

8, 9, 10 - przyszłość: Kochankowie, Królowa mieczy, Paź kielichów no dziwne karty....... jesli dojdzie do konfrontacji -trzeba bedzie dokonać wyboru- dac szanse tej znajomości czy nie? ........ zaskoczyły mnie te karty.......

Ślicznie dziękuje za wszystkie wpisy.

• Maestro
Napisano

S-sygnifikator Sprawiedliwość możliwe, że ta karta radzi o spojrzeniu z dystansem na całą sprawę, było mineło, TY nie miej żalu do siebie,podejdź do siebie w sposób sprawiedliwy,poza tym jako, że to sygnifikator, czyli karta wizytówka całej sprawy, to pewnie chodzi o wyrównanie, o konfrontacje, o wyjasnienia między Wami...to Ci jest widocznie potrzebne...

1, 2, 3 - przeszłość: król denarów, 9 mieczy, 4 denary- widać, że był dla Ciebie ważny, jednocześnie mógł porzysparzać Ci zmartwień, ta znajomośc zbyt komfortowa dla Ciebie nie była, ta 4 denarów może pokazywac ograniczony kontakt, jak piszesz netowy,a także brak jakiegoś większego rozwoju

4 - najistotniejsze kwestie z przeszłości, lekcja, jaką należy wyciągnąć z minionych zdarzeń: 5 mieczy- to była dość bolesna lekcja, wyraziłas swoje zdanie, a on na to nie zareagował, czyli musiałas nauczyć się znosić z godnością porażki i liczyć się z tym, że nie zawsze jesteśmy rozumiani przez innych

5 i 6 - teraźniejszość: 9 buław/ As mieczy- dystans, odsunięcie się od siebie, foch i odcięcie,ale z drugiej strony as mieczy może mówić o impulsie,który nagle powstał w Twojej głowie, impuls dotyczący kontaktu z nim

7 - klucz do przyszłości, jak należy postąpić, co należy zrobić: Koło/ 9 denarów - zdać się na to, co los przyniesie, cieszyć się sobą, zadbać o siebie

8, 9, 10 - przyszłość: Kochankowie, Królowa mieczy, Paź kielichów - tu jakby stanięcie przed dylematem co dalej, królowa mieczy jest niezadowolona z obrotu sprawy, a paź kielichów dość dziecinny i przy tym nadwrażliwy, łatwo go urazić...Po zsumowaniu wychodzi u mnie Pustelnik (licząc q mieczy jako 11), lub Kochankowie (jako 8), z HB masz Kochanków ponownie,.być może to sugestia, zeby podjać decyzję zgodną z Twoim sercem?

Napisano

S-sygnifikator Sprawiedliwosc

Zbierasz to, co zasiałaś

1, 2, 3 - przeszłość: król denarów, 9 mieczy, 4 denary-

miłe rozmowy ale w 9 mieczy i 4 den widac brak zrozumienia, takie – kazde sobie (hociaz powiedziałabym, ze to się trochę bardziej Ciebie tyczy :/). Relacja była chaotyczna trochę wg mnie – bo z jednej strony fajne rozmowy ale jak wspomniałam troche egoistyczne podejście obojga

4 - najistotniejsze kwestie z przeszłości, lekcja, jaką należy wyciągnąć z minionych zdarzeń: 5 mieczy

być bardziej wyrozumiała

5 i 6 - teraźniejszość: 9 buław/ As mieczy

mysli w kwestii relacji, które chcesz odciąć, dac jakby nowa szanse

7 - klucz do przyszłości, jak należy postąpić, co należy zrobić: Koło/ 9 denarów

co prawda karty pokazuja raczej skupienie się na sobie ale echem… czy kiedykolwiek cos ‘samo’ się zrobiło? Losie… Stawianie kart to jedno a Rewal life to drugie…

8, 9, 10 - przyszłość: Kochankowie, Królowa mieczy, Paź kielichów

oboje o sobie myslicie i będzie szansa na spotkanie i teraz wszystko tak na prawde zalezy od Ciebie. Podsuma pokazuje, żeby postąpić zgodnie z własnym serduchem
Napisano

przy tasowaniu wypadła Królowa kielichów- prawdopodobnie gdzies podświadomie szukasz uczucia, moze dlatego Ci się przypomniał

S-sygnifikator Sprawiedliwosc - myślę, że ta znajomośc mogła miec wtedy charakter czysto formalny, brakowało tam luzu, spotkań we dwoje

1, 2, 3 - przeszłość: król denarów, 9 mieczy, 4 denary- on czuł się pewnie, do momentu kiedy go zraniłaś i sytuacja ulega zahamowaniu, potem już się nic nie rozwijało

4 - najistotniejsze kwestie z przeszłości, lekcja, jaką należy wyciągnąć z minionych zdarzeń: 5 mieczy- nie rańcie się tak, nie kłamcie, nie oszukujcie, karta ta czasem pokazuje,że zdażyło się coś na co nie miałaś wpływu

5 i 6 - teraźniejszość: 9 buław/ As mieczy- szkoda,że do Asa nie dołożyłaś czegoś,ale ktoś z Was może On przyjmuje postawę obronną, nie odzywa się, zapomniał, zbyt chłodno ocenił tę sprawę...

7 - klucz do przyszłości, jak należy postąpić, co należy zrobić: Koło/ 9 denarów-będzie okazja do powrotu znajomości, musisz poczekac, ale kolo wraz z karta wpływów i bogactwa może też oznaczac, że czekanie zostanie Ci obficie wynagrodzone. Radziłabym zaczekac na dobrą okazję i wtedy zadziałac-to będzie Ci nagrodzone

8, 9, 10 - przyszłość: Kochankowie, Królowa mieczy, Paź kielichów-staniesz przed jakimś wyborem, będziesz się wahac, troszkę za cghłodno będziesz oceniała sytuację, możliwe, że po prostu zaczniesz oceniac czy on po latach jest tym kogo szukasz:)

Napisano

przy tasowaniu wypadła Królowa kielichów

S-sygnifikator Sprawiedliwosc - Chyba tutaj masz wrażenie albo ze los nie sprawiedliwy.. albo,że to co powiedziałaś go uraziło a tym samym tego czynu jest plon-w obecnej chwili brak kontaktu..a moze uważałas badz uwazasz,że najwyzszy czas aby sie odezwał..

1, 2, 3 - przeszłość: król denarów, 9 mieczy, 4 denary- Tutaj było poczucie,że wasza relacja jest ustabilizowana i nic jej nie zepsuje a tym czasem okazuje się,że troche sie udręczasz ,moze widzisz to co zrobiłas w czarniejszych barwach..jest gdzies ty myśl,że zachował sie troche egoistycznie.. i każde z was zamkneło sie na relacje

4 - najistotniejsze kwestie z przeszłości, lekcja, jaką należy wyciągnąć z minionych zdarzeń: 5 mieczy-Takie pyrrusowe zwycięstwo- Niby byłaś naa wygranej pozycji bo powiedziałaś co chciałaś a tak na prawdę tym samym czujesz sie przegrana, jego chyba tez to zabolało...

5 i 6 - teraźniejszość: 9 buław/ As mieczy- Czas przeczekania mija..takiej stagnacji.. Trzeba zadecydować co z tym fantem/wiedzą dalej począć.. jak na razie nadal odcięci..

7 - klucz do przyszłości, jak należy postąpić, co należy zrobić: Koło/ 9 denarów-Ja myślę,że koło sugeruje,ze nie na wszystko mamy jednak wpływ.. sa w życiu pewne mechanizmy ,okoliczności które same się po prostu dzieją w odpowiednim czasie. Myslę,że nie spodziewanie gdzies go napotkasz gdy juz sie sama w środku wyciszysz..

8, 9, 10 - przyszłość: Kochankowie, Królowa mieczy, Paź kielichów Tutaj musisz sie kierować pomiedzy tym co mówi serce,instynkt miedzy tym co mówi rozum łącznie z własnymi emocjami. Myślę,że powinnas przeczekać ten czas,ale to moje zdanie:*

Buzia rogus:*

Ślicznie dziękuje za wszystkie wpisy.

• Moderator
Napisano

S-sygnifikator Sprawiedliwosc - Zakończenie znajomości, odcięcie się

1, 2, 3 - przeszłość: król denarów, 9 mieczy, 4 denary- przyjazna relacja,ktora sie zakonczyla tym, ze ktos kogos zranil i nastapilo zamkniecie w swoim swiecie,zajecie sie soba, wydaje mi sie,ze poakzala sie wlasnie ta sytuacja,ktora opisalas. Generalnie karty moga wskazywac,ze byla to wlasnie znajomosc internetowa

4 - najistotniejsze kwestie z przeszłości, lekcja, jaką należy wyciągnąć z minionych zdarzeń: 5 mieczy- moze popracowanie nad tym, aby nie stawaic za wszelka cene na swoim. Albo nie rezygnowac zbyt latwo ze znajomosci chocby byly tylko internetowe

5 i 6 - teraźniejszość: 9 buław/ As mieczy- terazniejszosc jaka jest,kazdy widzi :) czyli obserwowanie sytuacji z boku i rozmyslanie ewentuanie oczekiwanie na impuls,ktory pozwoli dzialac

7 - klucz do przyszłości, jak należy postąpić, co należy zrobić: Koło/ 9 denarów- zmienic postepowanie, pogodzic sie z tym co jest

8, 9, 10 - przyszłość: Kochankowie, Królowa mieczy, Paź kielichów wydaje mi sie, ze mozesz miec szanse, aby odnowic znajomosc tylko nie wiem czy w koncu sie na to zdecydujesz

Gość gość5
Napisano

Lelkesito- 8, 9, 10 - przyszłość: Kochankowie, Królowa mieczy, Paź kielichów wydaje mi sie, ze mozesz miec szanse, aby odnowic znajomosc tylko nie wiem czy w koncu sie na to zdecydujesz -no wlasnie ja mam wrazenie,. ze to on powinien zrobic krok....

GTI- 8, 9, 10 - przyszłość: Kochankowie, Królowa mieczy, Paź kielichów Tutaj musisz sie kierować pomiedzy tym co mówi serce,instynkt miedzy tym co mówi rozum łącznie z własnymi emocjami. Myślę,że powinnas przeczekać ten czas,ale to moje zdanie:* czekam ale mam wrazenie, że nici z tego czekania

panna.marta- 8, 9, 10 - przyszłość: Kochankowie, Królowa mieczy, Paź kielichów-staniesz przed jakimś wyborem, będziesz się wahac, troszkę za cghłodno będziesz oceniała sytuację, możliwe, że po prostu zaczniesz oceniac czy on po latach jest tym kogo szukasz:) kiedys było fajnie - masz rację, że można sie zdziwić

Trida-oboje o sobie myslicie i będzie szansa na spotkanie i teraz wszystko tak na prawde zalezy od Ciebie. Podsuma pokazuje, żeby postąpić zgodnie z własnym serduchem no wlasnie- ja sie normalnie odzywalam - to on zerwal znajomosc i tak mysle ze jak juz to on powinien pierwszy sie odezwac....

Inez- 8, 9, 10 - przyszłość: Kochankowie, Królowa mieczy, Paź kielichów - tu jakby stanięcie przed dylematem co dalej, królowa mieczy jest niezadowolona z obrotu sprawy, a paź kielichów dość dziecinny i przy tym nadwrażliwy, łatwo go urazić...Po zsumowaniu wychodzi u mnie Pustelnik (licząc q mieczy jako 11), lub Kochankowie (jako 8), z HB masz Kochanków ponownie,.być może to sugestia, zeby podjać decyzję zgodną z Twoim sercem? własnie Inez- mi tez wyszedł Pustelnik... czyli pozostane tu gdize jestem- taka pierwsza mysl, bo ten uparciuch ani ma zamiar sie odzywac, z reszta nawet nie wiem czy nie ma rodziny itp.- wkurzaja mnie takie trupy z szafy- pare lat minęło a tu ni z gruszki ni z pietruszki zagoscila uproczywa mysl i o!

Bardzo serdecznie Wam wszystkim dziękuje za wypowiedzi - na koniec roku będę weryfikować-