joana_o Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 w moim życiu uczuciowym w okresie najbliższego roku. Mój aktualny status związkowy - wolna:) Koło, Świat, Król Mieczy suma Księżyc Hymm... ja to widzę tak... może pojawić się, zupełnie niespodziewanie, Pan w typie Króla Mieczy. Księżyc odczytuję tutaj jako radę. Mam być ostrożna, nie ulegać zbyt emocjom i nie pozwolić nikomu wpływać na siebie. Tak... Król Mieczy niewątpliwie "ma zapędy do dyrygowania i stawiania warunków". Koło Fortuny przy karcie Świat mówi często o pojawieniu się kogoś z tzw przeznaczenia, tylko dlaczego oschłego lubiącego kontrolę Pana (???) Cytuj
Gość e Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 Los się odwróci i ktoś ze świata z przeszłości do Ciebie powróci? (; Cytuj
Trida Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisano 21 Sierpnia 2013 Beda mniejsze lub większe romanse ale w okolicy marca moze sie ktos pojawic albo ktoś zraniony albo ktoś powazny, służbista Cytuj
joana_o Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Napisano 21 Sierpnia 2013 Zainspirowana interpretacją e spytałam kart Kim jest Król Mieczy (w sensie znam czy nie znam)? Król Mieczy, Sąd, 8 Mieczy suma Diabeł I znowu KM. Faktycznie może przedstawiać byłego partnera. Sąd to z zasady ktoś znany/bliski. A 8 Mieczy może mówić o tym, że nie mam z nim kontaktu, o oddaleniu. Jakie jest Wasze zdanie? Cytuj
Weles Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisano 21 Sierpnia 2013 Pojawi się mężczyzna, ale na związek nie masz co liczyć, bo za wiele niewiadomych się pojawi wraz z nim. Uważaj na siebie. Cytuj
joana_o Napisano 22 Sierpnia 2013 Autor Napisano 22 Sierpnia 2013 Dzięki. Będę uważać. Nie podoba mi się księżyc jako suma . No i karty na pytanie kim jest Król Mieczy też nie fajne. Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 22 Sierpnia 2013 Moderator Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Prawdopodobnie nastąpi jakaś zmiana i pojawi się jakiś mężczyzna z przeszłości. Może to też być znajomy z internetu. Księżyc może świadczyć też o tym, że nie będziecie się znali w tzw. "realu" P.S ewentualnie moze was dzielic jakas odleglosc i wasz kontkat nie bedize mogl byc dosyc czesty Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Lunaria Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Najważniejsze wydarzenia w moim życiu uczuciowym w okresie najbliższego roku? Koło, Świat, Król Mieczy suma Księżyc/Pustelnik; HB - Pustelnik wiesz co, ja myślę, że nie specjalnie będziesz się rozglądać za kims konkretnym, będziesz brać to co los Ci daje (koło), później pojawi się w Twoim życiu na nowo ktoś po przejściach, kto będzie zainteresowany tym co u Ciebie słychać, w tym wszystkim może być tajemnicy, ukrywający wiele faktów z życia i możesz nie wiedzieć jakie ma wobec Ciebie na prawdę zamiary, dlatego warto być ostrożną w tym czasie. Zainspirowana interpretacją e spytałam kart Kim jest Król Mieczy (w sensie znam czy nie znam)? Król Mieczy, Sąd, 8 Mieczy suma Diabeł/Kochankowie; Cesarzowa Jest to mężczyzna po przejściach, z którym Ci się rozeszły drogi z powodu Pana braku uczuć i gruboskórności, źle traktował z pewnością, ale będzie chciał odnowić relacje (sąd) szukając kontaktu z Tobą dość intensywnie (diabeł) z powodu tęsknot serca (kochankowie) albo pragnienia nie bycia samemu (cesarzowa). Mam jednak wrażenie, że będziesz go trzymać w ryzach albo na dystans z uwagi na przeszłość (8 mieczy) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi