Skocz do zawartości

Najważniejsze wydarzenia

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w moim życiu uczuciowym w okresie najbliższego roku.

Mój aktualny status związkowy - wolna:)

Koło, Świat, Król Mieczy suma Księżyc

Hymm... ja to widzę tak... może pojawić się, zupełnie niespodziewanie, Pan w typie Króla Mieczy. Księżyc odczytuję tutaj jako radę. Mam być ostrożna, nie ulegać zbyt emocjom i nie pozwolić nikomu wpływać na siebie. Tak... Król Mieczy niewątpliwie "ma zapędy do dyrygowania i stawiania warunków". Koło Fortuny przy karcie Świat mówi często o pojawieniu się kogoś z tzw przeznaczenia, tylko dlaczego oschłego lubiącego kontrolę Pana (???)

Napisano

Los się odwróci i ktoś ze świata z przeszłości do Ciebie powróci? (;

Napisano

Beda mniejsze lub większe romanse ale w okolicy marca moze sie ktos pojawic :)

albo ktoś zraniony albo ktoś powazny, służbista ;)

Napisano

Zainspirowana interpretacją e spytałam kart

Kim jest Król Mieczy (w sensie znam czy nie znam)?

Król Mieczy, Sąd, 8 Mieczy suma Diabeł

I znowu KM. Faktycznie może przedstawiać byłego partnera. Sąd to z zasady ktoś znany/bliski. A 8 Mieczy może mówić o tym, że nie mam z nim kontaktu, o oddaleniu.

Jakie jest Wasze zdanie?

Napisano

Pojawi się mężczyzna, ale na związek nie masz co liczyć, bo za wiele niewiadomych się pojawi wraz z nim.

Uważaj na siebie.

Napisano

Dzięki. Będę uważać. Nie podoba mi się księżyc jako suma :(. No i karty na pytanie kim jest Król Mieczy też nie fajne.

• Moderator
Napisano (edytowane)

Prawdopodobnie nastąpi jakaś zmiana i pojawi się jakiś mężczyzna z przeszłości. Może to też być znajomy z internetu. Księżyc może świadczyć też o tym, że nie będziecie się znali w tzw. "realu"

P.S ewentualnie moze was dzielic jakas odleglosc i wasz kontkat nie bedize mogl byc dosyc czesty

Edytowane przez Lunaria
Napisano

Najważniejsze wydarzenia w moim życiu uczuciowym w okresie najbliższego roku?

Koło, Świat, Król Mieczy suma Księżyc/Pustelnik; HB - Pustelnik

wiesz co, ja myślę, że nie specjalnie będziesz się rozglądać za kims konkretnym, będziesz brać to co los Ci daje (koło), później pojawi się w Twoim życiu na nowo ktoś po przejściach, kto będzie zainteresowany tym co u Ciebie słychać, w tym wszystkim może być tajemnicy, ukrywający wiele faktów z życia i możesz nie wiedzieć jakie ma wobec Ciebie na prawdę zamiary, dlatego warto być ostrożną w tym czasie.

Zainspirowana interpretacją e spytałam kart

Kim jest Król Mieczy (w sensie znam czy nie znam)?

Król Mieczy, Sąd, 8 Mieczy suma Diabeł/Kochankowie; Cesarzowa

Jest to mężczyzna po przejściach, z którym Ci się rozeszły drogi z powodu Pana braku uczuć i gruboskórności, źle traktował z pewnością, ale będzie chciał odnowić relacje (sąd) szukając kontaktu z Tobą dość intensywnie (diabeł) z powodu tęsknot serca (kochankowie) albo pragnienia nie bycia samemu (cesarzowa). Mam jednak wrażenie, że będziesz go trzymać w ryzach albo na dystans z uwagi na przeszłość (8 mieczy)