Guest paulinqa123 Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Czy zdam poprawkowy egzamin z matematyki ? król pik, 9 kier (o), J karo, D karo, J pik dość ciekawe karty, praktycznie same figury... powiedziałabym że nie uda mi się go zdać i zabraknie mi niewiele procent do zaliczenia, i nie zdam go bo nie wierze w swoje siły... no i egzaminatorka może mi nie sprzyjać, wpływać nieprzyjaźnie na mnie podczas egzaminu, mogę się przez nią bardziej stresować, mimo to myślę ,że oblanie egzaminu nie wpłynie bardzo negatywnie na moją przyszłość finansową, no i myśle ze walet pik pokazuje że muszę się po prostu nauczyć i dojrzeć do tego i dopiero potem podejść do egzaminu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivone2 Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Czy zdam poprawkowy egzamin z matematyki ? król pik, 9 kier (o), J karo, D karo, J pik dość ciekawe karty, praktycznie same figury... powiedziałabym że nie uda mi się go zdać i zabraknie mi niewiele procent do zaliczenia, i nie zdam go bo nie wierze w swoje siły... no i egzaminatorka może mi nie sprzyjać, wpływać nieprzyjaźnie na mnie podczas egzaminu, mogę się przez nią bardziej stresować, mimo to myślę ,że oblanie egzaminu nie wpłynie bardzo negatywnie na moją przyszłość finansową, no i myśle ze walet pik pokazuje że muszę się po prostu nauczyć i dojrzeć do tego i dopiero potem podejść do egzaminu a moim zdaniem zdasz egzamin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 moim zdaniem będzie ciężko i nie dam rady jak zwykle matematyka mnie pokona ^^ ale zobaczymy, dzięki za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Mnie się tez wydaje ze zdasz ale nie bez odrobiny stresu, a może rezultat okaże się dla ciebie nie do końca satysfakcjonujący. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 ja chce tylko i wyłącznie zdać, nie zależy mi na jakimś konkretnym wyniku, byle by mieć zaliczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivone2 Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 zdasz zdasz zobaczysz troszkę wysiłku będziesz musiała włożyć ale zdasz ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 no to dziewczyny, dziś pisałam ten nieszczęsny egzamin, nie miałam chęci ani czasu żeby sie do niego przygotowywać, sprawdziłam sobie wstępnie wyniki na internecie i o ile dobrze pamiętałam swoje odpowiedzi to udało mi się zdać egzamin na 38%, a potrzebne było 30 ciesze się bardzo, na 99% go zdałam tak więc trafiłyście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivone2 Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 cieszę się baaardzo a jeszcze bardziej będę się cieszyć jak weryfikacja będzie 100% )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Czy zdam poprawkowy egzamin z matematyki ? król pik, 9 kier (o), J karo, D karo, J pik widać, że osoba egzaminująca jest dość wymagająca i wymaga analitycznego myślenia i rzeczowości, ale powinien wykazać Ci sympatię , dzięki której łatwiej będzie Ci zdawać. Myślę, że zdasz, ale troszkę możesz czuć,że mogłaś lepiej czy stać było Cię na więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 dziewczyny, chciałam zweryfikować: zdałam )) także wszystkie miałyście racje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivone2 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 pozostało tylko pogratulować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 dziewczyny, chciałam zweryfikować: zdałam )) także wszystkie miałyście racje ! gratulacje a wymagała faktycznie sporo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 to był pisemny egzamin, i tak mi sie trafiło że zamknięte pytania poszły mi baaardzo dobrze ale za to otwarte tragicznie na szczęście to wystarczyło żeby zdać o 10 % więcej niż było to wymagane do zaliczenia więc i tak się ciesze bo zależało mi na tym żeby to tylko zdać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 ooo czyli jednak opisowe wymagajace... najważniejsze, że zaiczone i możesz spokojnie sie teraz tym cieszyć :flamenco: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts