_Domi_ Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 (edited) GRZECZNE dziewczynki noszą białe bawełniane majtki. NIEGRZECZNE dziewczynki nie noszą żadnych. GRZECZNE dziewczynki woskują podłogi. NIEGRZECZNE dziewczynki woskują sznureczki przy bikini. GRZECZNE dziewczynki rozpinają kilka guziczków gdy jest gorąco. NIEGRZECZNE dziewczynki rozpinają kilka guziczków żeby zrobiło się gorąco. GRZECZNE dziewczynki rumienią się podczas scen łóżkowych w filmach. NIEGRZECZNE dziewczynki wiedzą że mogłyby zrobić to o wiele lepiej. GRZECZNE dziewczynki wierzą, że nie są w pełni ubrane bez naszyjnika z pereł. NIEGRZECZNE dziewczynki wierzą że są w pełni ubierane TYLKO w naszyjniku z pereł. GRZECZNE dziewczynki wolą misjonarską pozycję. NIEGRZECZNE dziewczynki robią to, fantazyjnie odgrywając "dziewicę". GRZECZNE dziewczynki w podróż pakują szczoteczkę do zębów . NIEGRZECZNE dziewczynki pakują gumę. GRZECZNE dziewczynki posiadają tylko jedną kartę kredytową i rzadko jej używają. NIEGRZECZNE dziewczynki posiadają tylko jeden biustonosz i rzadko go używają. GRZECZNE dziewczynki zakładają wysokie obcasy do pracy. NIEGRZECZNE dziewczynki zakładają wysokie obcasy do łóżka. GRZECZNE dziewczynki myślą, że biuro jest niewłaściwym miejscem na romans. NIEGRZECZNE dziewczynki myślą, że NIE MA miejsca, które byłoby niewłaściwym miejscem na romans. GRZECZNE dziewczynki zdobywają akcje. NIEGRZECZNE dziewczynki zdobywają maklerów giełdowych. GRZECZNE dziewczynki zawsze mówią NIE. NIEGRZECZNE dziewczynki zawsze mówią KIEDY. GRZECZNE dziewczynki nigdy nie robią "tego" na pierwszej randce. NIEGRZECZNE dziewczynki czekają z tym, aż zobaczą jakim samochodem jeździ ;D Edited March 6, 2009 by _Domi_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChocoRulzz Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Świetne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 haha naprawde podoba mi sie;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest luk82 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 wybieram te niegrzeczne dziewczynki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josephina Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Cóż... chyba jestem grzeczna xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlisekola Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 odjazdowe...podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber* Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Dominika111 dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 zazdroszcze niegrzecznym dziewczynkom :-)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 heh niezle )) ja sie nie kwalifikuje .....chyba ze posrodku ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Key Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Mi się wydaje, że każda dziewczynka ma trochę z niegrzecznej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilka Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 No chyba:onajego_na:.....swietne!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightness Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Dobre:D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarna131415 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Hahaha mi sie bardzo podoba.Naprawde fajne:) Mysle,ze mam wiele z niegrzecznej..eh taka juz jestem,ale bez przesady:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceQueen Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 haha ha dobre:) jestem niegrzeczna:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Angelika_ Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 JA jednak jestem niegrzeczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiamaks Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 a ja jestem jaka jestem, grzeczna kiedy trzeba i niegrzeczna kiedy mi na to pozawalaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pangea Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 cudne to i jakie prawdziwe;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teri007 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 podoba mi sie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts