Guest paulinqa123 Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 1,2,3 - Ty i Twoje uczucia 4,5,6 - On i jego uczucia 7 - Wspólnie (co Was łączy) 8,9,10 - Przyszłość ja-10 karo, joker czerwony bez kropki, król pik- staram się kierować moje działania na finanse niż na związek, jestem zbyt wyrozumiala, powinnam być bardziej stanowcza on- 9 karo, 9 pik, K karo(0)-niezdecydowany, rozmyśla o nas, sam do końca nie wie czego chce, ale wciąż chce sie ze mną spotykać, zależy mu na zarabianiu pieniędzy i to jest jego główny priorytet wspólnie- 5 karo(o)- brak pomysłów na walkę o związek, brak chęci, dążenie do zarabiania przyszłość- 5 pik, joker czarny z kropką, joker czerwony z kropką- koniec złudzeń i niedomówień,naprawimy błędy, przemyślimy wszystko, i sami będziemy musieli zadecydować o naszej przyszłości wspólnej bądź osobnej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts