Skocz do zawartości

Czy mi się uda? Proszę o pomoc w interpretacji... :)

Spes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie: Czy dostanę się na medycynę (studia)?

1) 5 denarów- Będę mieć jakieś trudności. Być może w sferze materialnej.

2) 6 Denarów- Dzięki dyscyplinie i systematyczności mogę osiągnąć sukces.

3) Pustelnik- Nie mam pojęcia jak to zinterpretować... Jest kartą odmowy? Nie dostanę się?

Z góry dziękuję Wam bardzo :))

Napisano

Co oznacza każda pozycja w rozkladzie? Np. pierwsza karta za, druga przeciw i trzecia wynik? Może należy czytać je chronologicznie?

Moim zdaniem źle zostało zadane pytanie. Chyba lepiej spytać się np.: jakim wynikiem zakończą sie moje egzaminy na studia i tu podać rodzaj studiów ewentualnie kierunek.

Napisano (edytowane)
Pytanie: Czy dostanę się na medycynę (studia)?

1) 5 denarów- Będę mieć jakieś trudności. Być może w sferze materialnej.

2) 6 Denarów- Dzięki dyscyplinie i systematyczności mogę osiągnąć sukces.

3) Pustelnik- Nie mam pojęcia jak to zinterpretować... Jest kartą odmowy? Nie dostanę się?

Z góry dziękuję Wam bardzo :))

Czytam całościowo... marne szanse ... uważam że zabraknie Ci wiedzy i będzie trzeba trochę popracować nad tym..( wiedzą )- aby się dostać na te studia... podsuma Księżyc .. zabraknie Ci punktów... na obecną chwilę żyjesz złudzeniami że to się uda...

W każdym razie trzeba próbować i działać ja trzymam kciuki :) pozdrawiam....

Edytowane przez bakea
Napisano (edytowane)

Jesli chodzi o medycyne,powiem Ci z gory,ze wszystko zalezy od wynikow matury oraz ewentualnych punktow za olimpiady itp Jesli chodzi o kwestie finansowa,to raczej wtedy kiedy idziesz w ramach wieczorowych, placisz, ale jestes z dziennymi. No chyba,ze teraz cos sie zmienilo. A co do interpretujacji tych kart, to podejrzewam,ze to sa 3 karty w pozycji prostej.

1) 5 denarów

2) 6 Denarów

3) Pustelnik

To jak: 5 denarow, 6 denarow, eremita suma ksiezyc

Zatem wychodzi na to,ze dysponujesz bardzo słabym/ubogim/niewystarczającym wynikiem albo matury albo egzaminow wstępnych. W rezultacie mozesz odejsc z pustymi rekami lub po prostu szukac innej drogi jesli chodzi o Twoja przyszłosc. Suma z trzech kart mowi, ze zyjesz nadzieją, ze Ci sie uda,ale rzeczywistosc niestety moze byc inna. Mam jednak nadzieje,ze karty sie myla i Ci się uda.

Powodzenia!Marta.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

miałabys ochote ale kolezanko to niestety nie twoja droga.

U mnie w podsumie sad ostateczny, ktory własnie to pokazuje - ze chyba troszke za mało sie starałas zeby dostac sie na ta medycyne.

Napisano

Ja jestem dopiero przed maturą:) Dopiero zabieram się do nauki. Ale dziękuje Wam bardzo za interpretację i słowa otuchy:)

Pozdrawiam serdecznie.

• Moderator
Napisano

I ja nie widze tego zbyt optymistycznie,biednie to wyglada.

Napisano
Ja jestem dopiero przed maturą:) Dopiero zabieram się do nauki. Ale dziękuje Wam bardzo za interpretację i słowa otuchy:)

Pozdrawiam serdecznie.

Więc się zabieraj do roboty :D może własnie karty pokazały obecną Twoją sytuację i wiedzę nad którą trzeba będzie popracować a skoro mówisz że wszystko przed Tobą to do dzieła :)

Napisano

Pozdrawiam serdecznie.

to zaczekaj z kartami do matury bo przez rok wiele zmienić sie może

te karty mówią o brakach w wykształceniu ewentualnie o korepetycjach dostania sie na studia jeszcze nie widać a tarot ma to do siebie ze wyrzuca to co najważniejsze w danym momencie niekoniecznie bedzie to odpowiedz na zadane pytanko

Napisano

A ja mam jeszcze jedna propozycje. Z tego co widze masz slaba wiedze,ale jesli rozwazasz rozne miasta w Polsce,to poloz sobie za jakis czas karty na poszczegolne miasta. Wiadomo, do jednych jest latwiej do innych trudniej. Moze akurat karty wskaza Ci, gdzie masz najwieksze szanse.Kiedys to najlatwiej bylo probowac do Szczecina.

• Maestro
Napisano

Nie uda się, zabraknie Ci punktów, jakiś profesor będzie miał na to wpływ, uzna, że masz za małą wiedzę...