Farfalla209 Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisano 21 Sierpnia 2013 1. Obecna sytuacja: 5 Mieczy Wiele razy już poniosłam porażkę w tej dziedzinie, jednak wciąż jestem uparta i uczę się na własnych błędach, jestem gotowa tym razem skorygować swój sposób działania. 2. Co pogłębia tą sytuację: 4 Buław Mam dużo motywacji by wyrwać się z ograniczeń przeszłości i rozłożyć skrzydła i to mnie motywuje do ciężkiej pracy. 3. Nieuświadomione powody, które doprowadziły mnie do obecnej sytuacji: Paź Mieczy Byłam zbyt rozproszona i niezdecydowana, nie byłam w stanie się skupić i zdyscyplinować by ogarnąć tak duży projekt. 4. Wpływy przeszłości, które tracą na znaczeniu: 10 buław Hmm wydaje mi się, że wygasa taki słomiany zapał, ustępuje planowaniu i wytrwałej pracy... Ustępuje też poczucie winy i uczucie bycia ucieśnionym czymś nieokreślinym, sparaliżowanym do działania. (ale to tak średnio wynika z tej karty, tak naprawdę nie wiem do końca jak ją rozumieć). 5. Jaka jest moja postawa wobec tej sytuacji? 5 denarów Wymaga ogromnych nakładów pracy co mnie przeraża. 6. Co nadchodzi? As mieczy (O) Na razie będę opieszała i trochę czasu minie zanim się wezmę do tego projektu na poważnie. 7. Jak ja widzę ten projekt? Mag I Jako szansę na wybicie się z impetem błyskawicy 8. Jak inni widzą ten projekt i mój udział w nim? 8 buław (O) Jestem zbyt opieszała. 9. Na co powinnam uważać? Jakie są ukryte zagrożenia? 8 denarów Muszę być bardzo drobiazgowa. Nie mogę przeskoczyć z punktu A do D. Muszę powolutku ciułać to i zrobić z tego perfekcyjne cacko. Wtedy przyniesie zysk. Po długim czasie, ale przyniesie. Odkupiony ciężką pracą . 10. Jaki będzie efekt? Sztuka (Umiarkowanie) XIV Nie będzie z tego nie wiadomo jakich zysków, ale jakiś pieniądz będzie. Będę też zadowolona, że udało mi się to przepchnąć, odzyskam równowagę i poczucie stabilizacji wewnętrznej. Cytuj
iridos Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisano 21 Sierpnia 2013 a juz weszłaś/wszedłeś w ten projekt?tu wychodzisz z karty porazki wiec mniemam ze nic z tego nie będzie a juz nie zysk a strata wg mego postrzegania tych kart wpadniesz na inny pomysł a tego nie zrealizujesz Cytuj
Farfalla209 Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Napisano 21 Sierpnia 2013 Tak, od dawna zajmuję się tym projektem . To jest w dużej mierze praca koncepcyjna i graficzna, w tym zakresie może się jeszcze zmieniać... Cytuj
iridos Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisano 21 Sierpnia 2013 no to zmienisz koncepcje albo rzucisz to bo zysków nie bedzie albo nieadekwatne do wlozonej pracy to chyba ze to długofalowy projekt ma byc? Cytuj
Farfalla209 Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Długofalowy co 2-3 miesiące pracy i zyski z tego potem przez rok albo i więcej . Dla mnie na razie powodzeniem będzie jeśli w ogóle przejdzie weryfikację i dojdzie do jakichkolwiek zysków. Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Farfalla209 Cytuj
Darayavahus Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 1. Obecnie - obecnie ponosisz porażki na tym polu, może spróbuj zmienić swoje plany? Ciężko obecnie o jakiś sukces, a jeśli już to jest to typowe pyrrusowe zwycięstwo. 2. Co pogłębia sytuację - Ja bym tutaj powiedział że możesz być nastawiona zbyt perfekcjonistycznie, co opóźnia działanie, chcesz wszystko wypieścić do końca przez co zały projekt miejscami sie opóźnia. Również jakieś inne, drobne sprawy mogą Cię od pracy skutecznie odciągać 3.Nieświadome powody... - W niektórych kwestiach mogłaś być zbyt zapalczywa i mało elastyczna 4. Wpływ przeszłości - Ja bym powiedział, że paradoksalnie teraz praca może Ci sprzyjać i sprawiać większą radość. Tak jakbyś już nieco stonowała, obecnie zabrała się do pracy raczej sumiennie i w sposób rzeczowy niż na "hurra, ale fajno" 5. Twoja postawa - Sytuacja nieco Cię przerosła. Możesz bezpośrednio czuć strach przed utratą zajęcia, a co za tym idzie obawiasz się o swoje finanse. 6. Co nadchodzi - Na razie nadchodzi ciężki okres, który musisz przetrzymać. Możesz czuć się po-blokowana emocjonalnie, taka wiesz, wyzuta z pomysłów, przekonań i poglądów 7.Jak widzisz projekt - Ładna karta, mówiąca wprost, że dla Ciebie to nowy etap w życiu, szansa na coś wielkiego. Tym samym rozpoczęłaś pewną drogę rozwoju zawodowego i liczysz że właśnie dobrą ścieżką zmierzasz. 8. Jak inni widzą projekt - Mnie ta karta często kojarzy się z zazdrością będąc w pozycji odwróconej. Coś też jakbyś może poprzez ten projekt odcięła się na pewnym etapie od znajomych, zakończyła albo poświęciła jakąś relację. Ogólnie, za dużo pochwał to się nie nasłuchasz 9.Na co uważać - Bez pracy nie ma kołaczy. Zapamiętać Do sukcesu dojdziesz, owszem, ale tylko poprzez ciężką, a przede wszystkim sumienną i wytrwałą pracę. Bądź cierpliwa i rób swoje, a będzie dobrze. 10. Efekt - No umiarkowanie to jest takie właśnie umiarkowanie...Ogólnie powiedzmy tak - źle nie będzie Co prawda sukces też nie będzie jakiś olśniewający, ale jeśli będziesz pracować, jak mówiliśmy wyżej, to będziesz zadowolona. Czego Ci życzę Cytuj
panna.marta Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 1. Obecna sytuacja: 5 Mieczy Jesteś trochę sfrustrowana, oszukana przez samą siebie, że tak wyszło, ale ta karta oznacza też trudności losu,na które nie mamy wpływu 2. Co pogłębia tą sytuację: 4 Buław To, że bardzo byś chciała, żeby Ci się w końcu powiodło. 3. Nieuświadomione powody, które doprowadziły mnie do obecnej sytuacji: Paź Mieczy niezdecydowanie, nie pewność, wagania, zamiast isć do przodu:) 4. Wpływy przeszłości, które tracą na znaczeniu: 10 buław Wzięłaś sobie poprostu coś trudnego na swoje barki. 5. Jaka jest moja postawa wobec tej sytuacji? 5 denarów Jesteś niepewna tego co robisz, tracisz wiarę. 6. Co nadchodzi? As mieczy (O) trochę się rozleniwisz lub jeszcze bardziej krytycznym okiem spojrzysz na swoje niepowodzenia. 7. Jak ja widzę ten projekt? Mag I Jako szansę na wybranie właściwej drogi w tym co robisz. 8. Jak inni widzą ten projekt i mój udział w nim? 8 buław (O) Że nie do końca umiesz sobie z tym poradzić 9. Na co powinnam uważać? Tak, jeśli chcesz widzieć efekty swojej pracy, musisz ciężko nad tym pracować, pod każdym względem. 10. Jaki będzie efekt? Sztuka (Umiarkowanie) XIV Spokoju, wyważenie w tym co się robi, opanowanie. Myślę, że nadejdzie taki okres, gdzię powoli zacznie normować i będziesz spkojniejsza o projekt. Cytuj
iridos Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Długofalowy co 2-3 miesiące pracy i zyski z tego potem przez rok albo i więcej . Dla mnie na razie powodzeniem będzie jeśli w ogóle przejdzie weryfikację i dojdzie do jakichkolwiek zysków. no 5 mieczy jest w najlepszym razie zmiana koncepcji ew pyrrusowym zwyciestwem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi