Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

od dłuższego czasu zastanawiam się o co chodzi w mojej relacji z moim przełożonym. Gość dość negatywnie na mnie wpływa... ciągle tylko wyczekuję, kiedy znów będzie mieć do mnie pretensje o swoje błędne decyzje.... męczę się z nim już trzy lata i powoli zaczynam mieć go dość... robiłam odcięcie mentalne, ale jakoś dziwnie moje emocje się nasiliły, tzn. te negatywne do niego... mam ochotę po prostu rzucić mu papierami w twarz... jedno co usłyszałam pozytywnego z jego ust, to to, że coś zrobiłam na 3+..... i to niby miało mnie zmotywować... aha! pewnie!

Stwierdziłam, że czas sprawdzić kartami....

s1 (ja) – 6 denarów dobrane: paź buław – daje w tej relacji bardzo dużo, paź wskazuje, że jestem jego podwładną

s2 (szef)9 buław – on mi nie ufa, ale on ma taki charakter, bo on nie ufa nikomu w firmie, nie tylko mi…

1- to, co łączyło te osoby kiedyś- królowa buław – jakaś kobieta, może nasza wspólna przyjaciółka

2,3 - jaką rolę odegrała wówczas osoba pytająca-5 denarów, VIII moc dobrane 9 kielichów – chyba nie miałam kasy i żeby ją zdobyć to chyba wykorzystywałam swoje atuty

4,5 - jaką rolę odegrała druga osoba (partner karmiczny)- IX eremita dobrane: 5 mieczy, 7 mieczy – no tak i on niby taki samotny i uciśniony był, bidaczek… no nie mogę…

6 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony osoby pytajacej- VI kochankowie dobrane As pucharów – uuu grubsza sprawa… nie poszłam chyba za głosem serca….

7 - jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone – As denarów dobrane królowa denarów – chyba nie zadbaliśmy o nasze wspólne dobro

8 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony partnera karmicznego- 6 mieczy dobrane paź denarów – on chyba jakiejś zmiany nie wprowadził w życie

9 - co powinna zrobic osoba pytająca, żeby zakończyć sprawę- król denarów – hm… chyba powinnam mu pokazać, że potrafię dobrze zarządzać kasą firmy?

10 - co powinni zrobić wspólnie w celu dopracowania karmy- rycerz pucharów – dogadać się….

11 - co powinien zrobić partner karmiczny, by zakończyć sprawę- XIX słońce dobrane: królowa mieczy – hm… pozwolić mi zarządzać jak chcę, ale tu nie ma takiej opcji…

12,13 - jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w następnych wcieleniach – król mieczy, 10 buław – nie ma

jest ktoś chętny?

Napisano

s1 (ja) – 6 denarów dobrane: paź buław – czujesz się trochę wykorzystywana w pracy, duzo dajesz mniej otrzymujesz - w paziu być może Twoja pozycja wychodzi

s2 (szef) – 9 buław – on nikomu nie ufa - czuje się zagrożony - może pogrywa nie fair i boi się by to nie zostało wykorzystane przez pracowników

1- to, co łączyło te osoby kiedyś- królowa buław – tak energiczna pani - jej zapał, inicjatywa

2,3 - jaką rolę odegrała wówczas osoba pytająca-5 denarów, VIII moc dobrane 9 kielichów –

pokazałaś że jesteś silną, kobietą - taką prawdziwą

4,5 - jaką rolę odegrała druga osoba (partner karmiczny)- IX eremita dobrane: 5 mieczy, 7 mieczy –

sprawiała wrażenie odizolowanej, samotnej - a w gruncie rzeczy nieszczerą osobą się okazała

6 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony osoby pytajacej- VI kochankowie dobrane As pucharów –

tutaj jakieś wahania doprowadziły do nie zrealizowania uczuciowego - może jakaś szansa nie została wykorzystana

7 - jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone – As denarów dobrane królowa denarów –

tutaj był potencjał materialny - może zabrakło postawy królowej denarów

8 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony partnera karmicznego- 6 mieczy dobrane paź denarów –

może jakieś zaplanowane posunięcia nie zostały wprowadzone w życie

9 - co powinna zrobic osoba pytająca, żeby zakończyć sprawę-

pokazać się jako dobry organizator i zarządca

10 - co powinni zrobić wspólnie w celu dopracowania karmy- rycerz pucharów – dopuścić do głosu uczucia

11 - co powinien zrobić partner karmiczny, by zakończyć sprawę- XIX słońce dobrane: królowa mieczy –

dać Ci szansę - popatrzeć przyjaźnie na Twoje poczynania

12,13 - jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w następnych wcieleniach – król mieczy, 10 buław –widzę podobnie - nie powinno być żadnych dopełnień

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

s1 (ja) – 6 denarów dobrane: paź buław – Ty zostałas przedstawiona jako osoba młodsza od niego, zalezna, on Ci płaci, on wymaga

s2 (szef) – 9 buław – Typ człowieka o postawie : ma być tak, jak JA CHCĘ!

1- to, co łączyło te osoby kiedyś- królowa buław – mogłaś być jego kochanką

2,3 - jaką rolę odegrała wówczas osoba pytająca-5 denarów, VIII moc dobrane 9 kielichów – on domagał się od Ciebie seksu, błagał Ciebie,Ty mu odmawiałaś, igrając i bawiąc się jego namiętnością

4,5 - jaką rolę odegrała druga osoba (partner karmiczny)- IX eremita dobrane: 5 mieczy, 7 mieczy – on był starszy od Ciebie, samotny, ale też widać, że niezły cwaniaczek, kręcił, zwodził, byleby ugrać coś dla siebie

6 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony osoby pytajacej- VI kochankowie dobrane As pucharów – no...nie dałaś mu.....

7 - jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone – As denarów dobrane królowa denarów –zakończyło się na tych Twoich odmowach...kurcze...tak, jakby on miał Ci płacić i zrobić z Ciebie bogatą kobietę

8 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony partnera karmicznego- 6 mieczy dobrane paź denarów – on zrezygnował z kontaktowania się z Toba

9 - co powinna zrobic osoba pytająca, żeby zakończyć sprawę- król denarów –docenić go, pokazać, że widzisz w nim szefa, podnieść jego ego

10 - co powinni zrobić wspólnie w celu dopracowania karmy- rycerz pucharów pogodzić się

11 - co powinien zrobić partner karmiczny, by zakończyć sprawę- XIX słońce dobrane: królowa mieczy on powinien zrozumieć, że Ty jesteś mądrą, wiedzącą czego chce kobietą

12,13 - jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w następnych wcieleniach – król mieczy, 10 buław – ja nie jestem przekonana do tego, że jej nie będzie, wydaje mi się, że ona będzie, ale dużo bardziej obciąży jego niż Ciebie

Mam niejasne wizje tego Waszego wcielenia i trudno mi to wyrazić słowami...W każdym razie on był od Ciebie zależny, to on był tym, który Ciebie błagał, prosił, czuł się nawet w jakiś sposób przez Ciebie upokorzony i to była chyba jego lekcja, której nie przepracował...

• Lubię to! 1
Napisano
Mam niejasne wizje tego Waszego wcielenia i trudno mi to wyrazić słowami...W każdym razie on był od Ciebie zależny, to on był tym, który Ciebie błagał, prosił, czuł się nawet w jakiś sposób przez Ciebie upokorzony i to była chyba jego lekcja, której nie przepracował...

A ja widziałam jeszcze coś innego... chyba, że to było inne wcielenie...

on obciął mi język.... bo coś ukradłam i przeklął mnie, żebym nigdy już nie mogła wypowiedzieć tego co chcę...

ale nie wiem, co ukradłam....

muszę przemedytować....