Skocz do zawartości

moja karta dnia 22.08

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moje karty dnia. Nie planuje nic wielkiego poza rozmową o pracę i ewentualnie zakupem okularów korekcyjnych dla mamy.

Jak będzie wyglądał mój dzień?

Odpowiedź: As denarów dołożone 9 pucharów

Tło: mag, eremita,2 denary, król buław- > mag

coś za dużo tego maga :D Z kart głównych wygląda,że dzień będzie miło spędzony, możliwe, że wydam jakieś pieniążki lub pieniążki wpadną:D

A tło hmmm tak jakbym coś planowała i nagle odeszła z pustymi rękami, stanę przed wyborem..

Może ktoś dorzuci swoją interpretację? M.

Napisano

Jakiś prezent sobie zrobisz lub komuś, albo jakaś sumka pieniędzy wpadnie Ci niespodziewanie (a może spróbuj zagrać w jakąś loterię dziś). Z pustymi rękoma raczej nie odejdziesz a kupisz coś jeśli to chodzi o wydanie pieniędzy. Masz przecież tam aż 3 jedynki.

EDIT: O! A może to te interview o pracę pójdzie Ci pomyślnie wbrew temu co Ci wywróżyłem?

Napisano

To może kupimy mamie te okulary:D ano może pójdzie nie najgorzej,ale wiesz wynik fainalny zawsze taki sam haha

Napisano

x-postawiłam lotka :P Jak nie wygram, to oddajesz 4zł :D hahaha

Napisano
x-postawiłam lotka :P Jak nie wygram, to oddajesz 4zł :D hahaha

Dziewczyno, to nie zdążyłaś mnie poznać do tej pory tu? Jestem bankrut:) No, przykro mi :icon_confused::icon_sad:

Napisano

no już mi wisisz 4zł, ani jednej liczby:P w takim układzie muszę mieć multum szczęścia w miłości!hahahah

Napisano
no już mi wisisz 4zł, ani jednej liczby:P w takim układzie muszę mieć multum szczęścia w miłości!hahahah

No szkoda:) Niezaszkodziłoby mieć i szczęście w miłości jak i pieniądzach.

Napisano

Weryfikuję.

Jak będzie wyglądał mój dzień?

Odpowiedź: As denarów dołożone 9 pucharów

Tło: mag, eremita,2 denary, król buław- > mag

Byłam na rozmowie, jestem z niej bardzo zadowolona,choć nie wiem jaki będzie wynik. Postawiłam totolotka i nic nie wygrałam odeszłam jak ten eremita z niczym (2denary), namówił mnie X-król buław. Rozpoczynam nowy dzień (mag):D

Napisano

Hehehe, dobre to:) A te pozytywy z kart to chodziło o zadowolenie z rozmowy o pracę w takim razie.

Napisano
no i mianowałam Cię królem buław.

Believe it or not:) Bo ja sam identyfikuję się z KB w Tarocie. Serio:)

Napisano
a ja z Królową Denarów :D <3

No widzisz:) I już stworzyliśmy królewstwo.

Napisano
szukamy pazia :)

Dziewczyno:))) Co z Tobą??? Już Ci dzieci w głowie? Chociaż wirtualnie zawsze coś tam można wymyśleć.