Kersh Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Witam, miałam dziś ciekawy sen. Nie wiem dlaczego, ale moje sny są zazwyczaj pomieszane , poplątane. Śniło mi sie że miałam w domu słonia w łazience ( bo go sama chyba przyprowadziłam) i on chciał się wykąpać po prysznicem. Dałam mu na szeroki strumnien to powiedział że chce mniejszy dałam mu wiec takie ( bicze ). Potem śniło mi się że Anka Przybylska miała mieć jakiś koncert w parku ale malo ludzi przyszło i była zła inie chciała śpiewać. A potem zaś była noc i znałam dużo wampirów latali jako nietoperze a potem do mnie przylatywali o czymś gadać. I w nocy do takiego pokoju przylecieli, jakas babka chciała sie położyć spać a my myśleliśmy ze jak swiatło włączy to że nas zobaczy a nas nie widziała i wampir leżał na łóżku a ona przezniego tak jak by przez ducha przenikła zgasiła lampke i było ciemno i się wtedy obudziłam. Prosze o interpretacje i dziekuje z góry!!
Sephira Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Kersh, jeśli w naszych snach pojawiają się osoby medialne, zwłaszcza aktorzy, zwykle jest to symbol, który świadczy o tym, że próbujesz coś ukryć, nie tyle przed innymi, co przed samą sobą coś udajesz. Wampiry mogą świadczyć o tym, że chodzi o jakieś treści psychiczne, które próbujesz wyprzeć ze świadomości, próbujesz, nie tyle udawać, co o czymś zapomnieć, chociaż powinnaś to "przetrawić". W przeciwnym wypadku te myśli nie dadzą Ci spokoju, co poskutkuje wytworzeniem się wokół Ciebie niezbyt pozytywnej, niepokojącej atmosfery. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi