panna.marta Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Kochani!!Dziś była kolejna rozmowa. Bardzo mi się podobało i chciałabym,żeby się udało. Jedyny minus, że jest pare osób i że daleko,ale trudno. Weryfikacja za tydzień. Jak wypadłam na rozmowie? Umiarkowanie XIV, 5 mieczy, as denarów dołożona gwiazda XVII-> cesarzowa III ogólnie chyba dobrze, jako osoba spokojna i rozsądna, ale chyba troche przebiegła i podstępna, nie wiem co ma oznaczać as denarów z dołożoną gwiazdą... 5mieczy to też podobno karta przełamywania barier i startu z nowym ,lepszym początkiem. Czy się odezwą? 3 miecze, 9 pucharów, rycerz mieczy-> rydwan VII Kurcze nie wie, 3 miecze to niby smutek, ale też podobno osoba z podobnym poglądami,więc nie wiem w którą stronę to interpretować. Czy dostanę tam pracę? 7 buław, 2 miecze, sąd ostateczny XX-> rydwan VII Jeśli z poprzedniego rozkładu wyszłoby, że się odezwą, to podejrzewam,że będzie mi ciężko się obronić przed kimś, mogą się wahać czy warto mnie wybrać no i sąd,albo uratuje się z opersji i dadzą mi szansę albo znajdę coś innego. Ogólnie chyba lipa ;( O co chodzi z tym rydwanem to ja nie wiem. Będę wdzięczna za pomoc.Marta. Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez panna.marta Cytuj
Trida Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Jak wypadłam na rozmowie?Umiarkowanie XIV, 5 mieczy, as denarów dołożona gwiazda XVII-> cesarzowa III . Wypadłaś ‘standardowo’. Wszystkiego po trochu było. I dobre wrażenie i jakaś mała gafa (gafa wg nich, np. powiedziałaś, ze nie lubisz czekolady a oni współpracują z fabryką czekolady). Widzą w Tobie osobe, na jakieś konkretne miejsce w firmie ale będą się jeszcze zastanawiali. Bo chyba jest troche kandydatów. Czy się odezwą?3 miecze, 9 pucharów, rycerz mieczy-> rydwan VII . Nie prędko. Odezwą się za jakiś miesiąc myślę. Hmm jest możliwość drugiego etapu rekrutacji? Czy dostanę tam pracę?7 buław, 2 miecze, sąd ostateczny XX-> rydwan VII . Wydaje mi się, ze nie. Chociaż rydwan Mozę sugerować przemieszczanie się do nowego miejsca pracy Cytuj
panna.marta Napisano 22 Sierpnia 2013 Autor Napisano 22 Sierpnia 2013 tak,ma być drugi etap w przyszłym tygodniu, bo nowa osoba ma zacząć pracę 1 września. Cytuj
Trida Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 tak myślałam... Zaproszą Cię na drugi etap ale później może już się nie udać. Cytuj
panna.marta Napisano 22 Sierpnia 2013 Autor Napisano 22 Sierpnia 2013 a która karta mówi tu o braku odezwu? Cytuj
Trida Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 eee odzew będzie ale później już niekoniecznie - rycerz mieczy chociazby w nastepnym pytaniu - czy dostaniesz tam prace - 2 mieczy... tzn powiedziałabym, ze Ty sie bedziesz wahała i niekoniecznie sie zdecydujesz. Cytuj
panna.marta Napisano 22 Sierpnia 2013 Autor Napisano 22 Sierpnia 2013 hmmm dziwne, bo jestem na tak:D ale może coś się stanie, bo te ostatnie karty są nie zbyt ;/ Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Jak wypadłam na rozmowie? Umiarkowanie XIV, 5 mieczy, as denarów dołożona gwiazda XVII-> cesarzowa III wypadłaś okey, popełniłaś parę wpadek, ale ja bym powiedziała, że mimo tego masz szanse... Czy się odezwą? 3 miecze, 9 pucharów, rycerz mieczy-> rydwan VII moim zdaniem się odezwą, ale z opóźnieniem Czy dostanę tam pracę? 7 buław, 2 miecze, sąd ostateczny XX-> rydwan VII i myślę, że masz szansę dostać tam pracę, ale nie wiem, czy konkretnie na tym stanowisku, na którym chciałaś kiedyś 2 miecze pokazały podpisanie umowy, a sąd ostateczny właśnie nową pracę Jeśli z poprzedniego rozkładu wyszłoby, że się odezwą, to podejrzewam,że będzie mi ciężko się obronić przed kimś, mogą się wahać czy warto mnie wybrać no i sąd,albo uratuje się z opersji i dadzą mi szansę albo znajdę coś innego. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Napisano 23 Sierpnia 2013 oby nie było z opóźnieniem,bo zależy mi na czasie:D Właśnie też mi się wydaje, że sąd jest kartą ratującą. Ponieważ już kilkakrotnie ktoś na forum miał sąd i po tej karcie wyszło, że cała sprawa się zakończyła wygraną. A powiedzcie mi proszę, która z karta w pyt 2 mogłaby wskazywać na opóźnienia, bo ja zawsze jako kartę opóźniającą brałam pod uwagę tylko 7 denarów. Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 oby nie było z opóźnieniem,bo zależy mi na czasie:D Właśnie też mi się wydaje, że sąd jest kartą ratującą. Ponieważ już kilkakrotnie ktoś na forum miał sąd i po tej karcie wyszło, że cała sprawa się zakończyła wygraną. A powiedzcie mi proszę, która z karta w pyt 2 mogłaby wskazywać na opóźnienia, bo ja zawsze jako kartę opóźniającą brałam pod uwagę tylko 7 denarów. dla mnie karta mieczowa jako pierwsza albo wisielec jako pierwszy Cytuj
panna.marta Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Napisano 23 Sierpnia 2013 ok, mam nadzieję, że jednak tego nie przeciągną i rzeczywiście przed pierwszym podejmą decyzję. Dzięki Cytuj
panna.marta Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Napisano 26 Sierpnia 2013 no i już się wydłuża! Miały być dzisiaj informacje wstępne wrrrrrrrrrr <wnerw> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi