Skocz do zawartości

praca c.d

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Kochani!!Dziś była kolejna rozmowa. Bardzo mi się podobało i chciałabym,żeby się udało. Jedyny minus, że jest pare osób i że daleko,ale trudno.

Weryfikacja za tydzień.

Jak wypadłam na rozmowie?

Umiarkowanie XIV, 5 mieczy, as denarów dołożona gwiazda XVII-> cesarzowa III

ogólnie chyba dobrze, jako osoba spokojna i rozsądna, ale chyba troche przebiegła i podstępna, nie wiem co ma oznaczać as denarów z dołożoną gwiazdą... 5mieczy to też podobno karta przełamywania barier i startu z nowym ,lepszym początkiem.

Czy się odezwą?

3 miecze, 9 pucharów, rycerz mieczy-> rydwan VII

Kurcze nie wie, 3 miecze to niby smutek, ale też podobno osoba z podobnym poglądami,więc nie wiem w którą stronę to interpretować.

Czy dostanę tam pracę?

7 buław, 2 miecze, sąd ostateczny XX-> rydwan VII

Jeśli z poprzedniego rozkładu wyszłoby, że się odezwą, to podejrzewam,że będzie mi ciężko się obronić przed kimś, mogą się wahać czy warto mnie wybrać no i sąd,albo uratuje się z opersji i dadzą mi szansę albo znajdę coś innego.

Ogólnie chyba lipa ;(

O co chodzi z tym rydwanem to ja nie wiem. Będę wdzięczna za pomoc.Marta.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Umiarkowanie XIV, 5 mieczy, as denarów dołożona gwiazda XVII-> cesarzowa III .

Wypadłaś ‘standardowo’. Wszystkiego po trochu było. I dobre wrażenie i jakaś mała gafa (gafa wg nich, np. powiedziałaś, ze nie lubisz czekolady a oni współpracują z fabryką czekolady). Widzą w Tobie osobe, na jakieś konkretne miejsce w firmie ale będą się jeszcze zastanawiali. Bo chyba jest troche kandydatów.

Czy się odezwą?

3 miecze, 9 pucharów, rycerz mieczy-> rydwan VII .

Nie prędko. Odezwą się za jakiś miesiąc myślę. Hmm jest możliwość drugiego etapu rekrutacji?

Czy dostanę tam pracę?

7 buław, 2 miecze, sąd ostateczny XX-> rydwan VII .

Wydaje mi się, ze nie.

Chociaż rydwan Mozę sugerować przemieszczanie się do nowego miejsca pracy :)

Napisano

tak,ma być drugi etap w przyszłym tygodniu, bo nowa osoba ma zacząć pracę 1 września.

Napisano

tak myślałam...

Zaproszą Cię na drugi etap ale później może już się nie udać.

Napisano

eee odzew będzie ale później już niekoniecznie - rycerz mieczy

chociazby w nastepnym pytaniu - czy dostaniesz tam prace - 2 mieczy...

tzn powiedziałabym, ze Ty sie bedziesz wahała i niekoniecznie sie zdecydujesz.

Napisano

hmmm dziwne, bo jestem na tak:D ale może coś się stanie, bo te ostatnie karty są nie zbyt ;/

Napisano

Umiarkowanie XIV, 5 mieczy, as denarów dołożona gwiazda XVII-> cesarzowa III

wypadłaś okey, popełniłaś parę wpadek, ale ja bym powiedziała, że mimo tego masz szanse...

Czy się odezwą?

3 miecze, 9 pucharów, rycerz mieczy-> rydwan VII

moim zdaniem się odezwą, ale z opóźnieniem

Czy dostanę tam pracę?

7 buław, 2 miecze, sąd ostateczny XX-> rydwan VII

i myślę, że masz szansę dostać tam pracę, ale nie wiem, czy konkretnie na tym stanowisku, na którym chciałaś

kiedyś 2 miecze pokazały podpisanie umowy, a sąd ostateczny właśnie nową pracę

Jeśli z poprzedniego rozkładu wyszłoby, że się odezwą, to podejrzewam,że będzie mi ciężko się obronić przed kimś, mogą się wahać czy warto mnie wybrać no i sąd,albo uratuje się z opersji i dadzą mi szansę albo znajdę coś innego.

• Lubię to! 1
Napisano

oby nie było z opóźnieniem,bo zależy mi na czasie:D Właśnie też mi się wydaje, że sąd jest kartą ratującą. Ponieważ już kilkakrotnie ktoś na forum miał sąd i po tej karcie wyszło, że cała sprawa się zakończyła wygraną. A powiedzcie mi proszę, która z karta w pyt 2 mogłaby wskazywać na opóźnienia, bo ja zawsze jako kartę opóźniającą brałam pod uwagę tylko 7 denarów.

Napisano
oby nie było z opóźnieniem,bo zależy mi na czasie:D Właśnie też mi się wydaje, że sąd jest kartą ratującą. Ponieważ już kilkakrotnie ktoś na forum miał sąd i po tej karcie wyszło, że cała sprawa się zakończyła wygraną. A powiedzcie mi proszę, która z karta w pyt 2 mogłaby wskazywać na opóźnienia, bo ja zawsze jako kartę opóźniającą brałam pod uwagę tylko 7 denarów.

dla mnie karta mieczowa jako pierwsza albo wisielec jako pierwszy

Napisano

ok, mam nadzieję, że jednak tego nie przeciągną i rzeczywiście przed pierwszym podejmą decyzję. Dzięki :)

Napisano

no i już się wydłuża! Miały być dzisiaj informacje wstępne wrrrrrrrrrr <wnerw>