panna.marta Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Zbliża się nowy miesiąc, czuję, że idą zmiany postawiłam karty na kluczowe sfery w moim życiu. Wyszły nawet bardzo ciekawe, weryfikacja za miesiąc! 1.Co mnie czeka we wrześniu pod względem uczuć? 6 mieczy, moc, gwiazda-> eremita Patrząc na te karty mam odczucie, że będę chciała sobie w tym miesiącu odpuścić i podpocząć od wszelkich spraw uczuciowych. Poczuje, że narazie chcę ten czas poświęcić dla samej siebie i na podreperowanie własnej atrakcyjności i pewności siebie. 2. Co mnie czeka pod względem pracy? 10 pucharów, papieżyca, mag -> mag Tu rozpocznie się jakiś nowy etap w moim życiu, nastanie coś weselszego, milszego. Poczuję się spokojniejsza. Być może otrzymam coś na co długo czekałam. 3.Co mnie czeka po względem życia towarzyskiego/rodzinnego (w zależności które karty wyjdą)? Królowa denarów, 2 denary, 7 pucharów-> cesarzowa Chyba będę chciała zabłysnąć w towarzystwie, ale 2 denary to tak jakby znalezienie się w sytuacji w której poważnie się zastanawiam nad tym co dalej, myślenie, marzenia w przód. 4.Co mnie czeka pod względem zdrowia? 2 denary, 8 denarów, cesarz-> wisielec kurcze, dziwny układ i przyznam,że tu jest dla mnie zagwozdka...ale zastanawiam się czy nie będę chciała sobie podreperować pewnych zaległych rzeczy związanych ze zdrowiem. 5.Rada z jednej karty tarota na wrzesień (ogólna): sąd ostateczny- no i tu mi przychodzi do głowy jedna rzecz-wszelkie rzeczy, które mi gdzieś ciążyły do tej pory staną się dla mnie wybawieniem, przyjdzie okres spokoju, spełnienia, szczęscia, muszę podjąć ważne decyzje, które będą miały jakieś ważniejsze konsekwencje w przyszłości,ale i jednocześnie ich rozwiązanie znacznie mnie odciąży. Będę wdzięczna za wasze interpretacje, M. Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 23 Sierpnia 2013 Moderator Napisano 23 Sierpnia 2013 1.Co mnie czeka we wrześniu pod względem uczuć? 6 mieczy, moc, gwiazda-> eremita Odetniesz sie poki co od uczuc, moze wlasnie zainwestujesz w siebie, moze zaczniesz chodzic na silownie czesciej. Generalnie skupisz sie bardziej na sobie, zeby wygladac jak milion dolcow 2. Co mnie czeka pod względem pracy? 10 pucharów, papieżyca, mag -> mag W pracy bardzo sympatyczna atmosfera. Powiinaś się czuć jak w domu, wszelkie obowiązki jakie będizesz mieć na głowie nie powinny sprawić Ci problemów. Może będziesz też miała możliwość wykazania się kreatywnością 3.Co mnie czeka po względem życia towarzyskiego/rodzinnego (w zależności które karty wyjdą)? Królowa denarów, 2 denary, 7 pucharów-> cesarzowa Myślę, że to będzie czas, który spędzisz na spokojnie w domku. Mogą pojawić się jakieś propozycje wyjścia na imprezę, ale chyba będziesz wolała posiedzieć w 4 kątach, żeby porozmyślać, posnuć plany na przyszłość 4.Co mnie czeka pod względem zdrowia? 2 denary, 8 denarów, cesarz-> wisielec Na zdrowiu się nie znam, ale czy z tarczycą masz wszystko ok? Może ewentualnie będą bolały Cię oczy z przepracowania 5.Rada z jednej karty tarota na wrzesień (ogólna): Sąd Ostateczny Skupić się na rodzinie, najbliższych. Mogą być faktycznie momenty, gdzie będziesz musiała ocenić sytuacje i podjąć wyważoną decyzję. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Napisano 23 Sierpnia 2013 bardzo Ci dziękuję za poświęcony czas na mój rokładzik. 1.by się zgadzała-bardzo mi się podoba ta interpretacja hehe 2. jeszcze nie mam pracy 3.możliwe, że zostanę w domku w końcu idzie jesień 4.oj oczka pobolewają i często mam z nimi kłopot przy uczuleniu 5.jeszcze nie wiem,zweryfkuję za mieś Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 23 Sierpnia 2013 Moderator Napisano 23 Sierpnia 2013 2. a to jak nie ma pracy to póki co jej nie widać. Jest bardziej siedzenie i rozglądanie się, w tej Arcykapłance już może nawet znużenie, ale pod koniec miesiąca w tym Magu może dostaniesz jakieś zaproszenie na rozmowę albo po prostu bardziej odżyjesz i będziesz chętniej szukać Cytuj
panna.marta Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Napisano 23 Sierpnia 2013 to bardziej skomplikowane, po prostu nie podpisałam jeszcze umowy. Daltego uznałam,że 10 pucharów,to koniec mojej męczarni. Cytuj
panna.marta Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Napisano 23 Sierpnia 2013 a może ktoś jeszcze chciałby spojrzeć? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 23 Sierpnia 2013 1.Co mnie czeka we wrześniu pod względem uczuć? 6 mieczy, moc, gwiazda-> eremita odetniesz się od czarnowidztwa, zaczniesz wierzyć w siebie mocniej, zadbasz o samą siebie, być może ktoś Cię będzie uwodził i stąd te zmiany, w każdym razie mimo samotności, powinno być miło 2. Co mnie czeka pod względem pracy? 10 pucharów, papieżyca, mag -> mag sielanka...tzn. z początku jeszcze chyba siedzenie w domu i czekanie, ale ostatnia dekada września zapowiada się bardzo obiecująco 3.Co mnie czeka po względem życia towarzyskiego/rodzinnego (w zależności które karty wyjdą)? Królowa denarów, 2 denary, 7 pucharów-> cesarzowa myślę, że jakies kontakty ze znajomymi będą, pewnie większość netowych, ale mimo to powinnaś czuć się fajnie;) Możliwa jakaś impreza.. 4.Co mnie czeka pod względem zdrowia? 2 denary, 8 denarów, cesarz-> wisielec nie wiem...możliwe, że tu z tarczycą coś nie tak, jakaś niedoczynność.. 5.Rada z jednej karty tarota na wrzesień (ogólna): sąd ostateczny- uspokój się, wycisz się, nie przejmuj się bzdurami..staraj się wybaczać innym ich słabości 1 Cytuj
panna.marta Napisano 25 Września 2013 Autor Napisano 25 Września 2013 Myślę,że mogę już zweryfikować: 1.Co mnie czeka we wrześniu pod względem uczuć? 6 mieczy, moc, gwiazda-> eremita Była szansa na coś fajnego, ale jakoś nasze drogi się rozeszły przez pana a w zasadzie jego niezdecydowanie 2. Co mnie czeka pod względem pracy? 10 pucharów, papieżyca, mag -> mag dostałam nową pracę 3.Co mnie czeka po względem życia towarzyskiego/rodzinnego (w zależności które karty wyjdą)? Królowa denarów, 2 denary, 7 pucharów-> cesarzowa Nic nadzywczajnego, raczej skupiam się na sobie, poznałam nowych ludzi w pracy,ale nie jest to jeszcze aż tak towarzyskie życie. Raczej formalne. 4.Co mnie czeka pod względem zdrowia? 2 denary, 8 denarów, cesarz-> wisielec Ogólnie wszystko dobrze, drobne infekcje i jakoś późno chodzę spać a potem jestem nie wyspana-wisielec 5.Rada z jednej karty tarota na wrzesień (ogólna): sąd ostateczny- wydaje mi się,że to był znak,że część rzeczy zaczęła się lepiej układać. Trudny okres zmienia się w lepszy. Sataram się to wykorzystywać i cieszyć z tego co otrzymałam. Dziękuję wszystkim za interpretacje:) Dziewczyny dostaną punkciki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi