Skocz do zawartości

karty na wrzesień 2013

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zbliża się nowy miesiąc, czuję, że idą zmiany :) postawiłam karty na kluczowe sfery w moim życiu. Wyszły nawet bardzo ciekawe, weryfikacja za miesiąc!

1.Co mnie czeka we wrześniu pod względem uczuć?

6 mieczy, moc, gwiazda-> eremita

Patrząc na te karty mam odczucie, że będę chciała sobie w tym miesiącu odpuścić i podpocząć od wszelkich spraw uczuciowych. Poczuje, że narazie chcę ten czas poświęcić dla samej siebie i na podreperowanie własnej atrakcyjności i pewności siebie.

2. Co mnie czeka pod względem pracy?

10 pucharów, papieżyca, mag -> mag

Tu rozpocznie się jakiś nowy etap w moim życiu, nastanie coś weselszego, milszego. Poczuję się spokojniejsza. Być może otrzymam coś na co długo czekałam.

3.Co mnie czeka po względem życia towarzyskiego/rodzinnego (w zależności które karty wyjdą)?

Królowa denarów, 2 denary, 7 pucharów-> cesarzowa

Chyba będę chciała zabłysnąć w towarzystwie, ale 2 denary to tak jakby znalezienie się w sytuacji w której poważnie się zastanawiam nad tym co dalej, myślenie, marzenia w przód.

4.Co mnie czeka pod względem zdrowia?

2 denary, 8 denarów, cesarz-> wisielec

kurcze, dziwny układ i przyznam,że tu jest dla mnie zagwozdka...ale zastanawiam się czy nie będę chciała sobie podreperować pewnych zaległych rzeczy związanych ze zdrowiem.

5.Rada z jednej karty tarota na wrzesień (ogólna): sąd ostateczny- no i tu mi przychodzi do głowy jedna rzecz-wszelkie rzeczy, które mi gdzieś ciążyły do tej pory staną się dla mnie wybawieniem, przyjdzie okres spokoju, spełnienia, szczęscia, muszę podjąć ważne decyzje, które będą miały jakieś ważniejsze konsekwencje w przyszłości,ale i jednocześnie ich rozwiązanie znacznie mnie odciąży.

Będę wdzięczna za wasze interpretacje, M.

• Moderator
Napisano

Odetniesz sie poki co od uczuc, moze wlasnie zainwestujesz w siebie, moze zaczniesz chodzic na silownie czesciej. Generalnie skupisz sie bardziej na sobie, zeby wygladac jak milion dolcow

W pracy bardzo sympatyczna atmosfera. Powiinaś się czuć jak w domu, wszelkie obowiązki jakie będizesz mieć na głowie nie powinny sprawić Ci problemów. Może będziesz też miała możliwość wykazania się kreatywnością

3.Co mnie czeka po względem życia towarzyskiego/rodzinnego (w zależności które karty wyjdą)?

Myślę, że to będzie czas, który spędzisz na spokojnie w domku. Mogą pojawić się jakieś propozycje wyjścia na imprezę, ale chyba będziesz wolała posiedzieć w 4 kątach, żeby porozmyślać, posnuć plany na przyszłość

Na zdrowiu się nie znam, ale czy z tarczycą masz wszystko ok? Może ewentualnie będą bolały Cię oczy z przepracowania

5.Rada z jednej karty tarota na wrzesień (ogólna):

Sąd Ostateczny

Skupić się na rodzinie, najbliższych. Mogą być faktycznie momenty, gdzie będziesz musiała ocenić sytuacje i podjąć wyważoną decyzję.

• Lubię to! 1
Napisano

bardzo Ci dziękuję za poświęcony czas na mój rokładzik.

1.by się zgadzała-bardzo mi się podoba ta interpretacja hehe

2. jeszcze nie mam pracy

3.możliwe, że zostanę w domku w końcu idzie jesień:)

4.oj oczka pobolewają i często mam z nimi kłopot przy uczuleniu

5.jeszcze nie wiem,zweryfkuję za mieś:)

• Moderator
Napisano

2. a to jak nie ma pracy to póki co jej nie widać. Jest bardziej siedzenie i rozglądanie się, w tej Arcykapłance już może nawet znużenie, ale pod koniec miesiąca w tym Magu może dostaniesz jakieś zaproszenie na rozmowę albo po prostu bardziej odżyjesz i będziesz chętniej szukać :)

Napisano

to bardziej skomplikowane, po prostu nie podpisałam jeszcze umowy. Daltego uznałam,że 10 pucharów,to koniec mojej męczarni.

• Maestro
Napisano

odetniesz się od czarnowidztwa, zaczniesz wierzyć w siebie mocniej, zadbasz o samą siebie, być może ktoś Cię będzie uwodził i stąd te zmiany, w każdym razie mimo samotności, powinno być miło

sielanka...tzn. z początku jeszcze chyba siedzenie w domu i czekanie, ale ostatnia dekada września zapowiada się bardzo obiecująco

myślę, że jakies kontakty ze znajomymi będą, pewnie większość netowych, ale mimo to powinnaś czuć się fajnie;) Możliwa jakaś impreza..

nie wiem...możliwe, że tu z tarczycą coś nie tak, jakaś niedoczynność..

5.Rada z jednej karty tarota na wrzesień (ogólna): sąd ostateczny- uspokój się, wycisz się, nie przejmuj się bzdurami..staraj się wybaczać innym ich słabości

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Myślę,że mogę już zweryfikować:

Była szansa na coś fajnego, ale jakoś nasze drogi się rozeszły przez pana a w zasadzie jego niezdecydowanie

dostałam nową pracę :)

Nic nadzywczajnego, raczej skupiam się na sobie, poznałam nowych ludzi w pracy,ale nie jest to jeszcze aż tak towarzyskie życie. Raczej formalne.

Ogólnie wszystko dobrze, drobne infekcje i jakoś późno chodzę spać a potem jestem nie wyspana-wisielec :D

5.Rada z jednej karty tarota na wrzesień (ogólna): sąd ostateczny- wydaje mi się,że to był znak,że część rzeczy zaczęła się lepiej układać. Trudny okres zmienia się w lepszy. Sataram się to wykorzystywać i cieszyć z tego co otrzymałam.

Dziękuję wszystkim za interpretacje:) Dziewczyny dostaną punkciki.