Skocz do zawartości

Czy spotkam się ze znajomym do końca roku?

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Planuję z przyjaciółmi wyjazd za granicę, ale przy okazji chciałabym się spotkać ze znajomym... Trudność polega na tym, że pan może w tym czasie być w innym miejscu w związku z jego pracą... Chcemy się spotkać, ale do tej pory terminowo żadnemu z nas nie do końca pasowało... A niby świat jest taki mały... :/

To jest: Koło Fortuny - Nie za bardzo mamy wpływ na to, jak potoczą się sprawy...

Do tego to dochodzi: 3 Kielichów - Chęć spotkania...

To będzie rozpoznane: Kochankowie (odpowiedź), tło: Sąd, 6 Kielichów, 9 Mieczy => Rydwan - Jest wyjazd :) Będziemy mieć jednak dylemat... Wydaje mi się, że w grę mogą wchodzić dwa miejsca, pomiędzy którymi pan się dość często przemieszcza...trochę główkowania też jest, żeby wszystko ze sobą zgrać, ale powinno się udać.

To będzie wyczuwane: 3 Buław - Realizacja planów, dążenie do spotkania...realna ocena też.

To odchodzi: 6 Buław - Pomyślne załatwienie spraw przed wyjazdem.

To nadchodzi: Cesarz - Pan weźmie sprawy w swoje ręce...

Tak widzę to ja: 4 Kielichów - Jestem znużona tym, co jest teraz, chcę odmiany, wyjazdu...już mi się dłuuuugo marzy :)

Otoczenie: 6 Denarów - Wspiera, nawet finansowo, jeśli będzie trzeba :)

Moje nadzieje/ obawy: As Kielichów - ...że będzie miło :)

Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), Królowa Mieczy, 2 Kielichów, Król Denarów, Paź Kielichów => Kochankowie - Wycieczka, połączenie przyjemnego z pożytecznym :)

Jak myślicie? :usmiech:

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Napisano

Witam,

Planuję z przyjaciółmi wyjazd za granicę, ale przy okazji chciałabym się spotkać ze znajomym... Trudność polega na tym, że pan może w tym czasie być w innym miejscu w związku z jego pracą... Chcemy się spotkać, ale do tej pory terminowo żadnemu z nas nie do końca pasowało... A niby świat jest taki mały... :/

To jest: Koło Fortuny - Nie za bardzo mamy wpływ na to, jak potoczą się sprawy-dokładnie tak

Do tego to dochodzi: 3 Kielichów - że pomimo tego macie duże szanse na powodzenie

To będzie rozpoznane: Kochankowie (odpowiedź), tło: Sąd, 6 Kielichów, 9 Mieczy => Rydwan - Jest problem, macie dylemat,bo te podróże krzyżują Wam plany,ale widac wyraźnie,że będzie też okres tęsknoty i chęci spotkania, możecie się bardzo źle czuć w tej sytuacji

To będzie wyczuwane: 3 Buław -3 buławy,to też karta podróży, więc wyjazd kogos z Was zbliża się wielkimi krokami

To odchodzi: 6 Buław - możliwe, że pomyślne rozwiązanie sprawy

To nadchodzi: Cesarz - Pan weźmie sprawy w swoje ręce...-bardzo możliwe

Tak widzę to ja: 4 Kielichów - dla mnie 4 puchary to karta mówiąca o tym,że czegoś nie dostrzegamy, jakiś lepszych możliwości może zabepieczcie się jakąś inną metodą komunikacji?

Otoczenie: 6 Denarów - Będzie Wam kibiciować, możliwe też ,że ten wyjazd to w jakiś celach rozrywkowych

Moje nadzieje/ obawy: As Kielichów - że miło spędzisz czas

Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), Królowa Mieczy, 2 Kielichów, Król Denarów, Paź Kielichów => Kochankowie - tak jakbyś podśwadomie chciałą coś nowego, królowa mieczy walcząca o swoje uczucie, sympatię, no i paź kielichów;)

Napisano

To jest: Koło Fortuny - los zdecyduje - co ma być to będzie

Do tego to dochodzi: 3 Kielichów - są szanse na miłe spędzenie czasu - zabawę, imprezowe spotknia

To będzie rozpoznane: Kochankowie (odpowiedź), tło: Sąd, 6 Kielichów, 9 Mieczy => Rydwan - tęsknota serca tu może się pojawić - chęć odnowienia kontaktu - nadzieja na miłe spotkanie po latach - ale coś pokrzyżuje palny - chyba jakiś wyjazd

To będzie wyczuwane: 3 Buław -3 buławy, - tęsknota za podróżą i spotkaniem

To odchodzi: 6 Buław - nadzieja na pozytywne rozwiązanie spraw

To nadchodzi: Cesarz - Pan będzie tym rozdającym karty

Tak widzę to ja: 4 Kielichów - dla mnie 4 puchary - towarzyszy Ci uczucie niespełnienia, takiego trochę rozczarowania - nawet wypalenia -

Otoczenie: 6 Denarów - sprzyjające - tutaj widać ładną wymianę energii - nie czujesz się izolowana przez innych

Moje nadzieje/ obawy: As Kielichów - nadzieja nawet na uczucie się pojawi

Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), Królowa Mieczy, 2 Kielichów, Król Denarów, Paź Kielichów => Kochankowie - do nawiązania kontaktu - do wyjścia z propozycją spotkania - do miłego spędzenia czasu

• Lubię to! 1
Napisano

To jest: Koło Fortuny

Upatrujesz szansy. Zastanawiasz sie, jak i kiedy byloby to mozliwe.

Do tego to dochodzi: 3 Kielichów

Bardzo bys tego chciala. Zalezy Ci na tym.

To będzie rozpoznane: Kochankowie (odpowiedź), tło: Sąd, 6 Kielichów, 9 Mieczy => Rydwan, HB VIII Sprawiedliwosc

Ze bedziesz musiala troche poglowkowac, gdzie i jak mialoby miec miejsce to spotkanie. Ogolnie trzeba bedzie to zrobic konkretnie i mozliwe, ze no jednak mozliwosci moga sie okazac slabe. W kazdym razie tu trzeba bedzie podjac konkretne dzialania.

To będzie wyczuwane: 3 Buław

Wyczekiwanie na to, ze sie uda. Podejmiesz jakies dzialania i potem bedziesz obserwowac, co z tego wyniknie.

To odchodzi: 6 Buław

Zadowolenie z wlasnych dzialan.

To nadchodzi: Cesarz

Duzo bedzie zalezalo od pana. Wyzej mialas 3 Bulaw. Czyli Ty zadzialasz (6 Bulaw), ale to pan zadecyduje, co i jak (IV Cesarz). Tobie pozostanie czekanie (3 Bulaw).

Tak widzę to ja: 4 Kielichów

Znuzenie, szukasz odmiany w zyciu, zeby cos zaczelo sie dziac.

Otoczenie: 6 Denarów

Tak, wspiera.

Moje nadzieje/ obawy: As Kielichów

Ze spotkanie przyniesie Ci cos wiecej. Moze bedzie nawet szansa na uczucie.

Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), Królowa Mieczy, 2 Kielichów, Król Denarów, Paź Kielichów => Kochankowie, II Kaplanka

No, moze byc bardzo ladne spotkanie, milo spedzony czas, tak nawet romantycznie moze byc.

• Lubię to! 1
  • Moderator
Napisano

będzie spotkanie, karty się ładnie ułożyły na spotkanie, paź denarów zawsze mówi o spotkaniu, podobnie też 2 kielichów to przecież karta spotkania,

Napisano

Dziękuję, wszystkim :_kwiatek: Mam nadzieję, że wreszcie uda nam się spotkać :) Dużo zależy od pana. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu :slonko:

Napisano
To jest: Koło Fortuny niestety nie masz wpływu zbyt duzego na to, co się dzieje. Smiem powiedzieć nawet, ze nie powinnaś na razie wiedziec. Takie – a niech się dzieje. Z takim podejściem powinnas teraz życ i podchodzić do tego wyjazdu.

Do tego to dochodzi: 3 Kielichów
dobra zabawa na której powinnas się skupic. Wypoczynek.

To będzie rozpoznane: Kochankowie (odpowiedź), tło: Sąd, 6 Kielichów, 9 Mieczy => Rydwan
widać spotkanie ;) po małych przygodach ale się spotkacie. Bardzo możliwe, ze każde z Was będzie musiało dojechac do ‘miesca posrodku’

To będzie wyczuwane: 3 Buław
chęć spotkania i stawanie naprzeciw przeciwnością

To odchodzi: 6 Buław
radość z ułożenia planów

To nadchodzi: Cesarz
pewność I zdecydowanie co do spotkania

Tak widzę to ja: 4 Kielichów
oj u Ciebie są jakieś obawy w głowie. Takie – a może jednak coś pójdzie nie tak itd.

Otoczenie: 6 Denarów
będa wspierać na pewno :)

Moje nadzieje/ obawy: As Kielichów
to nadzieje czy obawy :> nie interpretuję bo nie sprecyzowane

Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), Królowa Mieczy, 2 Kielichów, Król Denarów, Paź Kielichów => Kochankowie

Możliwe, zę dodatkowy wydatek ale bedziesz zadowolona. Widac wyjazd i spotkanie. Możliwe, ze bd musiała z czegos zrezygnować ale będziesz zadowolona.

• Lubię to! 1
Napisano
To jest: Koło Fortuny niestety nie masz wpływu zbyt duzego na to, co się dzieje. Smiem powiedzieć nawet, ze nie powinnaś na razie wiedziec. Takie – a niech się dzieje. Z takim podejściem powinnas teraz życ i podchodzić do tego wyjazdu.

dobra zabawa na której powinnas się skupic. Wypoczynek.

widać spotkanie ;) po małych przygodach ale się spotkacie. Bardzo możliwe, ze każde z Was będzie musiało dojechac do ‘miesca posrodku’

chęć spotkania i stawanie naprzeciw przeciwnością

radość z ułożenia planów

pewność I zdecydowanie co do spotkania

oj u Ciebie są jakieś obawy w głowie. Takie – a może jednak coś pójdzie nie tak itd.

będa wspierać na pewno :)

to nadzieje czy obawy :> nie interpretuję bo nie sprecyzowane

Możliwe, zę dodatkowy wydatek ale bedziesz zadowolona. Widac wyjazd i spotkanie. Możliwe, ze bd musiała z czegos zrezygnować ale będziesz zadowolona.

Spotkanie "gdzieś po środku" - tak najprawdopodobniej będzie :D Dziękuję, Trida :uscisk::)

Napisano
i będziecie żyli długo i szczęśliwie:D

Hehe :) Nam tak średnio po drodze :D Ale spotkać się wreszcie byłoby miło :)))