maddie88 Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam, Planuję z przyjaciółmi wyjazd za granicę, ale przy okazji chciałabym się spotkać ze znajomym... Trudność polega na tym, że pan może w tym czasie być w innym miejscu w związku z jego pracą... Chcemy się spotkać, ale do tej pory terminowo żadnemu z nas nie do końca pasowało... A niby świat jest taki mały... :/ To jest: Koło Fortuny - Nie za bardzo mamy wpływ na to, jak potoczą się sprawy... Do tego to dochodzi: 3 Kielichów - Chęć spotkania... To będzie rozpoznane: Kochankowie (odpowiedź), tło: Sąd, 6 Kielichów, 9 Mieczy => Rydwan - Jest wyjazd Będziemy mieć jednak dylemat... Wydaje mi się, że w grę mogą wchodzić dwa miejsca, pomiędzy którymi pan się dość często przemieszcza...trochę główkowania też jest, żeby wszystko ze sobą zgrać, ale powinno się udać. To będzie wyczuwane: 3 Buław - Realizacja planów, dążenie do spotkania...realna ocena też. To odchodzi: 6 Buław - Pomyślne załatwienie spraw przed wyjazdem. To nadchodzi: Cesarz - Pan weźmie sprawy w swoje ręce... Tak widzę to ja: 4 Kielichów - Jestem znużona tym, co jest teraz, chcę odmiany, wyjazdu...już mi się dłuuuugo marzy Otoczenie: 6 Denarów - Wspiera, nawet finansowo, jeśli będzie trzeba Moje nadzieje/ obawy: As Kielichów - ...że będzie miło Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), Królowa Mieczy, 2 Kielichów, Król Denarów, Paź Kielichów => Kochankowie - Wycieczka, połączenie przyjemnego z pożytecznym Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
panna.marta Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam, Planuję z przyjaciółmi wyjazd za granicę, ale przy okazji chciałabym się spotkać ze znajomym... Trudność polega na tym, że pan może w tym czasie być w innym miejscu w związku z jego pracą... Chcemy się spotkać, ale do tej pory terminowo żadnemu z nas nie do końca pasowało... A niby świat jest taki mały... :/ To jest: Koło Fortuny - Nie za bardzo mamy wpływ na to, jak potoczą się sprawy-dokładnie tak Do tego to dochodzi: 3 Kielichów - że pomimo tego macie duże szanse na powodzenie To będzie rozpoznane: Kochankowie (odpowiedź), tło: Sąd, 6 Kielichów, 9 Mieczy => Rydwan - Jest problem, macie dylemat,bo te podróże krzyżują Wam plany,ale widac wyraźnie,że będzie też okres tęsknoty i chęci spotkania, możecie się bardzo źle czuć w tej sytuacji To będzie wyczuwane: 3 Buław -3 buławy,to też karta podróży, więc wyjazd kogos z Was zbliża się wielkimi krokami To odchodzi: 6 Buław - możliwe, że pomyślne rozwiązanie sprawy To nadchodzi: Cesarz - Pan weźmie sprawy w swoje ręce...-bardzo możliwe Tak widzę to ja: 4 Kielichów - dla mnie 4 puchary to karta mówiąca o tym,że czegoś nie dostrzegamy, jakiś lepszych możliwości może zabepieczcie się jakąś inną metodą komunikacji? Otoczenie: 6 Denarów - Będzie Wam kibiciować, możliwe też ,że ten wyjazd to w jakiś celach rozrywkowych Moje nadzieje/ obawy: As Kielichów - że miło spędzisz czas Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), Królowa Mieczy, 2 Kielichów, Król Denarów, Paź Kielichów => Kochankowie - tak jakbyś podśwadomie chciałą coś nowego, królowa mieczy walcząca o swoje uczucie, sympatię, no i paź kielichów;) Cytuj
Kędry Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 To jest: Koło Fortuny - los zdecyduje - co ma być to będzie Do tego to dochodzi: 3 Kielichów - są szanse na miłe spędzenie czasu - zabawę, imprezowe spotknia To będzie rozpoznane: Kochankowie (odpowiedź), tło: Sąd, 6 Kielichów, 9 Mieczy => Rydwan - tęsknota serca tu może się pojawić - chęć odnowienia kontaktu - nadzieja na miłe spotkanie po latach - ale coś pokrzyżuje palny - chyba jakiś wyjazd To będzie wyczuwane: 3 Buław -3 buławy, - tęsknota za podróżą i spotkaniem To odchodzi: 6 Buław - nadzieja na pozytywne rozwiązanie spraw To nadchodzi: Cesarz - Pan będzie tym rozdającym karty Tak widzę to ja: 4 Kielichów - dla mnie 4 puchary - towarzyszy Ci uczucie niespełnienia, takiego trochę rozczarowania - nawet wypalenia - Otoczenie: 6 Denarów - sprzyjające - tutaj widać ładną wymianę energii - nie czujesz się izolowana przez innych Moje nadzieje/ obawy: As Kielichów - nadzieja nawet na uczucie się pojawi Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), Królowa Mieczy, 2 Kielichów, Król Denarów, Paź Kielichów => Kochankowie - do nawiązania kontaktu - do wyjścia z propozycją spotkania - do miłego spędzenia czasu 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 To jest: Koło Fortuny Upatrujesz szansy. Zastanawiasz sie, jak i kiedy byloby to mozliwe. Do tego to dochodzi: 3 Kielichów Bardzo bys tego chciala. Zalezy Ci na tym. To będzie rozpoznane: Kochankowie (odpowiedź), tło: Sąd, 6 Kielichów, 9 Mieczy => Rydwan, HB VIII Sprawiedliwosc Ze bedziesz musiala troche poglowkowac, gdzie i jak mialoby miec miejsce to spotkanie. Ogolnie trzeba bedzie to zrobic konkretnie i mozliwe, ze no jednak mozliwosci moga sie okazac slabe. W kazdym razie tu trzeba bedzie podjac konkretne dzialania. To będzie wyczuwane: 3 Buław Wyczekiwanie na to, ze sie uda. Podejmiesz jakies dzialania i potem bedziesz obserwowac, co z tego wyniknie. To odchodzi: 6 Buław Zadowolenie z wlasnych dzialan. To nadchodzi: Cesarz Duzo bedzie zalezalo od pana. Wyzej mialas 3 Bulaw. Czyli Ty zadzialasz (6 Bulaw), ale to pan zadecyduje, co i jak (IV Cesarz). Tobie pozostanie czekanie (3 Bulaw). Tak widzę to ja: 4 Kielichów Znuzenie, szukasz odmiany w zyciu, zeby cos zaczelo sie dziac. Otoczenie: 6 Denarów Tak, wspiera. Moje nadzieje/ obawy: As Kielichów Ze spotkanie przyniesie Ci cos wiecej. Moze bedzie nawet szansa na uczucie. Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), Królowa Mieczy, 2 Kielichów, Król Denarów, Paź Kielichów => Kochankowie, II Kaplanka No, moze byc bardzo ladne spotkanie, milo spedzony czas, tak nawet romantycznie moze byc. 1 Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 24 Sierpnia 2013 Moderator Napisano 24 Sierpnia 2013 będzie spotkanie, karty się ładnie ułożyły na spotkanie, paź denarów zawsze mówi o spotkaniu, podobnie też 2 kielichów to przecież karta spotkania, Cytuj
maddie88 Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Dziękuję, wszystkim Mam nadzieję, że wreszcie uda nam się spotkać Dużo zależy od pana. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu Cytuj
Trida Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 To jest: Koło Fortuny niestety nie masz wpływu zbyt duzego na to, co się dzieje. Smiem powiedzieć nawet, ze nie powinnaś na razie wiedziec. Takie – a niech się dzieje. Z takim podejściem powinnas teraz życ i podchodzić do tego wyjazdu. Do tego to dochodzi: 3 Kielichów dobra zabawa na której powinnas się skupic. Wypoczynek. To będzie rozpoznane: Kochankowie (odpowiedź), tło: Sąd, 6 Kielichów, 9 Mieczy => Rydwan widać spotkanie po małych przygodach ale się spotkacie. Bardzo możliwe, ze każde z Was będzie musiało dojechac do ‘miesca posrodku’ To będzie wyczuwane: 3 Buław chęć spotkania i stawanie naprzeciw przeciwnością To odchodzi: 6 Buław radość z ułożenia planów To nadchodzi: Cesarz pewność I zdecydowanie co do spotkania Tak widzę to ja: 4 Kielichów oj u Ciebie są jakieś obawy w głowie. Takie – a może jednak coś pójdzie nie tak itd. Otoczenie: 6 Denarów będa wspierać na pewno Moje nadzieje/ obawy: As Kielichów to nadzieje czy obawy :> nie interpretuję bo nie sprecyzowane Do tego to prowadzi: Paź Denarów (odpowiedź), Królowa Mieczy, 2 Kielichów, Król Denarów, Paź Kielichów => Kochankowie Możliwe, zę dodatkowy wydatek ale bedziesz zadowolona. Widac wyjazd i spotkanie. Możliwe, ze bd musiała z czegos zrezygnować ale będziesz zadowolona. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 To jest: Koło Fortuny niestety nie masz wpływu zbyt duzego na to, co się dzieje. Smiem powiedzieć nawet, ze nie powinnaś na razie wiedziec. Takie – a niech się dzieje. Z takim podejściem powinnas teraz życ i podchodzić do tego wyjazdu. dobra zabawa na której powinnas się skupic. Wypoczynek. widać spotkanie po małych przygodach ale się spotkacie. Bardzo możliwe, ze każde z Was będzie musiało dojechac do ‘miesca posrodku’ chęć spotkania i stawanie naprzeciw przeciwnością radość z ułożenia planów pewność I zdecydowanie co do spotkania oj u Ciebie są jakieś obawy w głowie. Takie – a może jednak coś pójdzie nie tak itd. będa wspierać na pewno to nadzieje czy obawy :> nie interpretuję bo nie sprecyzowane Możliwe, zę dodatkowy wydatek ale bedziesz zadowolona. Widac wyjazd i spotkanie. Możliwe, ze bd musiała z czegos zrezygnować ale będziesz zadowolona. Spotkanie "gdzieś po środku" - tak najprawdopodobniej będzie Dziękuję, Trida Cytuj
joana_o Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Spotkanie będzie i to baaardzo miłe:) Cytuj
panna.marta Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 i będziecie żyli długo i szczęśliwie:D Cytuj
maddie88 Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Napisano 25 Sierpnia 2013 i będziecie żyli długo i szczęśliwie:D Hehe Nam tak średnio po drodze Ale spotkać się wreszcie byłoby miło )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi