Skocz do zawartości

Kim będzie nowy pan....

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zrobiłam dodatkowy rozkład na pytanie.Kim będzie [czym będzie się zajmował?]

Koło fortuny król mieczy rycerz mieczy

Ciekawe, znowu wypadły te same karty co w pierwszym rozkładzie

Może to jakiś mundurowy, człowiek kłótliwy-rycerz mieczy.Coś mi tu się nie podobają te karty.

Napisano

no więc znowu koło-poznasz go zupełnie przypadkiem (nie planowane,spontaniczne spotkanie), człowiek który w swojej pracy zajmuje się zarówno intelektem jak i słowem np. urzędnik, prawnik itp w sumie znowu masz cesarza :D więc ktoś zdecydowany, pewny siebie, dominujący na wyższym stanowisku.

Napisano

Możliwe, że będzie pracować za kółkiem (Koło Fortuny), praca może być stresująca, będzie trzeba szybko stawić się w danym miejscu (Rycerz Mieczy) i owszem, jakiś mundur może nosić... Np. kierowca karetki, strażak, albo też lekarz: praca na zmiany (Koło Fortuny), na dyżurce, gdzie nie raz trzeba być na wezwanie i spieszyć z pomocą (Rycerz Mieczy) - tak mi się skojarzyło...

Gość Lukrusia
Napisano

Kochana jakiś pan ci się trafi chyba po przejściach , będzie po turbulencjach rozwodnik a jeżeli dodać jeszcze to może być mundurowym bo bardzo często król mieczy , rycerz mieczy to są zawody mundurowe np.: strażnik miejski a dodam , że mi w doświadczeniu Król Mieczy pokazał faceta po rozwodzie .

Ten pan nie będzie uczuciowy on lubi konkrety , fakty , a romantyczne chwile schodzą na drugi brzeg u niego .

Gość Lukrusia
Napisano

Tak się jeszcze zastanawiam nad twoim rozkładem czy król -rycerz MIECZY pokazuje polityka ?

Gość alles-in1
Napisano

Bedzie mundurowym rozwodnikiem, pierwsza moja mysl to strazak :)

Krol mieczy prawie zawsze wypada mi na rozwodnika