beatrycze18 Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Zrobiłam dodatkowy rozkład na pytanie.Kim będzie [czym będzie się zajmował?] Koło fortuny król mieczy rycerz mieczy Ciekawe, znowu wypadły te same karty co w pierwszym rozkładzie Może to jakiś mundurowy, człowiek kłótliwy-rycerz mieczy.Coś mi tu się nie podobają te karty. Cytuj
panna.marta Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 no więc znowu koło-poznasz go zupełnie przypadkiem (nie planowane,spontaniczne spotkanie), człowiek który w swojej pracy zajmuje się zarówno intelektem jak i słowem np. urzędnik, prawnik itp w sumie znowu masz cesarza więc ktoś zdecydowany, pewny siebie, dominujący na wyższym stanowisku. Cytuj
maddie88 Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Możliwe, że będzie pracować za kółkiem (Koło Fortuny), praca może być stresująca, będzie trzeba szybko stawić się w danym miejscu (Rycerz Mieczy) i owszem, jakiś mundur może nosić... Np. kierowca karetki, strażak, albo też lekarz: praca na zmiany (Koło Fortuny), na dyżurce, gdzie nie raz trzeba być na wezwanie i spieszyć z pomocą (Rycerz Mieczy) - tak mi się skojarzyło... Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Kochana jakiś pan ci się trafi chyba po przejściach , będzie po turbulencjach rozwodnik a jeżeli dodać jeszcze to może być mundurowym bo bardzo często król mieczy , rycerz mieczy to są zawody mundurowe np.: strażnik miejski a dodam , że mi w doświadczeniu Król Mieczy pokazał faceta po rozwodzie . Ten pan nie będzie uczuciowy on lubi konkrety , fakty , a romantyczne chwile schodzą na drugi brzeg u niego . Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Tak się jeszcze zastanawiam nad twoim rozkładem czy król -rycerz MIECZY pokazuje polityka ? Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Bedzie mundurowym rozwodnikiem, pierwsza moja mysl to strazak Krol mieczy prawie zawsze wypada mi na rozwodnika Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi