Arshi Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Dziekuje Sacralciu za karty Jak sie zrealizuja moje oczekiwanie na dostanie się na studia w P. magisterskie budownictwa roku akademickiego 2013/2014 o spejalizacji KBI? 6mieczy-krol kielichow-paz kielichow=pustelnik HB kochankowie Wyglada ze raczej nie, bede musial cos innego wybrac...Widac smutek.. Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez Arshi Cytuj
panna.marta Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Wiesz co, będzie Ci ciężko i nie wiem czy Ty sam nie zmienisz zdania,że jednak wolisz coś innego. Tak jakbyś wybrał inną drogę,ale na coś bardziej zwiazanego z architekturą albo planowaniem przestrzennym patrząc po królu kielichów, bo to taka strona bardziej twórcza z analityczną. Cytuj
Arshi Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Napisano 23 Sierpnia 2013 Wiesz co, będzie Ci ciężko i nie wiem czy Ty sam nie zmienisz zdania,że jednak wolisz coś innego. Tak jakbyś wybrał inną drogę,ale na coś bardziej zwiazanego z architekturą albo planowaniem przestrzennym patrząc po królu kielichów, bo to taka strona bardziej twórcza z analityczną. Kurcze przez promotora sie obawiam ze nie zdaze sie obronic i uplynie termin skladania podan... ale bardzo zalezy mi zeby pojsc na Konstrukcjie Budowlane i Inżynierskie Cytuj
panna.marta Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 więc może K.K to Twój promotor...i tu by wyszło,że on swoją pracą opóźnia...a położ sobie karty ze 3 co robić w tej sytuacji. Cytuj
Arshi Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Napisano 23 Sierpnia 2013 NIe mam kart... chyba ze chcesz mi pomoc i rzucisz Cytuj
Frambuesa_ Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Mnie też się wydaje, że ten Król Kielichów to Twój promotor i nie możesz nic zrobić, tylko dostosować się do jego warunków. Bardzo możliwe, że wybierzesz jednak inną ścieżkę. Cytuj
panna.marta Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Arshi, postawiłam 3 karty w p.p co powinieneś zrobić,żeby się dostać w terminie,ale kompletnie nie kumam tego co mi wyszlo;/ Cytuj
panna.marta Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 kapłanka II, księżyc XVIII, śmierć XIII do śmierci dołożone 7 buław -> księżyc ;/ Tak jakby czekanie Ci nic nie pomogło, tylko wprawidło w marazm, bezruch i życiu w iluzji,że może się uda...a co gorsza zostanie z niczym. 7 buław moim zdaniem radzi,żebyś się bronił przed tym facetem i przedyskutował z nim tą sytuację. Przedstawił mu to co o tym myślisz, jakie masz plany i marzenia, bo to poważna sprawa. Cytuj
Arshi Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Napisano 23 Sierpnia 2013 kapłanka II, księżyc XVIII, śmierć XIII do śmierci dołożone 7 buław -> księżyc ;/ Tak jakby czekanie Ci nic nie pomogło, tylko wprawidło w marazm, bezruch i życiu w iluzji,że może się uda...a co gorsza zostanie z niczym. 7 buław moim zdaniem radzi,żebyś się bronił przed tym facetem i przedyskutował z nim tą sytuację. Przedstawił mu to co o tym myślisz, jakie masz plany i marzenia, bo to poważna sprawa. Ja wypisuje jemu maile, wydzwaniam do sekratariatu nie zostawiam tej sprawy samopas... Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 W zasadzie Paz Kielichow to jest gest z czyjejs strony. Przy Krolu Kielichow moze byc, ze ten Twoj promotor jednak w jakis sposob Ci tam pomoze. Z drugiej strony, jak pisalam, te podsumy wskazuja na duzo zastanawiania sie z Twojej strony i podejmowanie jakiejs decyzji. Jakby pojawila sie jeszcze inna opcja, moze nawet taka, ktorej sie (jeszcze) nie spodziewasz. Cytuj
iridos Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Arshi tzn nie masz wyznaczonego terminu obrony jeszcze? w świetle tych kart staniesz na rozdrożu ale nie wiem na ile karty nie pokazały sytuacji obecnej i twoich prób kontaktu z promotorem a miałeś jeszcze gdzieś karty na te obronę?ew dalsze uczenie sie? Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 24 Sierpnia 2013 Moderator Napisano 24 Sierpnia 2013 Z tych kart nie wynika żebyś podjął te studia. 6 mieczy to jest zawsze coś nowego, to jest karta zmiany, odejścia, porzucenia, rezygnacji, ucieczki, wybrania innej drogi, ta karta otwiera rozkład, więc od razu mówi, ze wybierzesz inną drogę i to raczej nie będzie jakaś nauka, bo nauka to jest żywioł ziemi, a tutaj mamy pazia pucharów a nie denarów, król pucharów może oznaczać czyjeś roztargnienie, bardziej chyba tego promotora... Cytuj
Arshi Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Na poczatku lipca mialem na to jak sie zrealizuje obrona praxy inzynierskiej do konca lipca Cesarz-r.bulaw-2miecze Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 24 Sierpnia 2013 Moderator Napisano 24 Sierpnia 2013 przy 2 mieczy się nie zrealizuje.... Cytuj
panna.marta Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 ja bym do dwójki coś dołożyła,bo bo 2mieczy nie wiadomo co Ci się uda wywalczyć. Widać po rycku, że będziesz toczył walkę z cesarzem. 2 miecze nie zawsze oznaczają klęskę, bo jak byś np po 2 mieczy miał słońce albo sąd ostateczny,to mógłbyś wygrać to o co grasz. Położ na spokojnie karty jeszcze raz. Cytuj
Arshi Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Nie zrealizowalo sie , bo to dotyczylo czasu okreslonego czyli konca sierpni i wtedy nie bylo obron... Cytuj
Arshi Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/70591-praca-dyplom.html I wszytko rozumiemy Cytuj
Trida Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 jak dla mnie 6 mieczy wskazuje dla Ciebie takie odejście od tego, co teraz myślisz, kochankowie w podsumie to pokazanie sie innej szansy. takiej, która jest dla Ciebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi