Skocz do zawartości

Studia II stopnia?

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dziekuje Sacralciu za karty :)

Jak sie zrealizuja moje oczekiwanie na dostanie się na studia w P. magisterskie budownictwa roku akademickiego 2013/2014 o spejalizacji KBI?

6mieczy-krol kielichow-paz kielichow=pustelnik HB kochankowie

Wyglada ze raczej nie, bede musial cos innego wybrac...Widac smutek..

Edytowane przez Arshi
Napisano

Wiesz co, będzie Ci ciężko i nie wiem czy Ty sam nie zmienisz zdania,że jednak wolisz coś innego. Tak jakbyś wybrał inną drogę,ale na coś bardziej zwiazanego z architekturą albo planowaniem przestrzennym patrząc po królu kielichów, bo to taka strona bardziej twórcza z analityczną.

Napisano
Wiesz co, będzie Ci ciężko i nie wiem czy Ty sam nie zmienisz zdania,że jednak wolisz coś innego. Tak jakbyś wybrał inną drogę,ale na coś bardziej zwiazanego z architekturą albo planowaniem przestrzennym patrząc po królu kielichów, bo to taka strona bardziej twórcza z analityczną.

Kurcze przez promotora sie obawiam ze nie zdaze sie obronic i uplynie termin skladania podan... ale bardzo zalezy mi zeby pojsc na Konstrukcjie Budowlane i Inżynierskie

Napisano

więc może K.K to Twój promotor...i tu by wyszło,że on swoją pracą opóźnia...a położ sobie karty ze 3 co robić w tej sytuacji.

Napisano

Mnie też się wydaje, że ten Król Kielichów to Twój promotor i nie możesz nic zrobić, tylko dostosować się do jego warunków. Bardzo możliwe, że wybierzesz jednak inną ścieżkę.

Napisano

Arshi, postawiłam 3 karty w p.p co powinieneś zrobić,żeby się dostać w terminie,ale kompletnie nie kumam tego co mi wyszlo;/

Napisano

kapłanka II, księżyc XVIII, śmierć XIII do śmierci dołożone 7 buław -> księżyc ;/

Tak jakby czekanie Ci nic nie pomogło, tylko wprawidło w marazm, bezruch i życiu w iluzji,że może się uda...a co gorsza zostanie z niczym. 7 buław moim zdaniem radzi,żebyś się bronił przed tym facetem i przedyskutował z nim tą sytuację. Przedstawił mu to co o tym myślisz, jakie masz plany i marzenia, bo to poważna sprawa.

Napisano
kapłanka II, księżyc XVIII, śmierć XIII do śmierci dołożone 7 buław -> księżyc ;/

Tak jakby czekanie Ci nic nie pomogło, tylko wprawidło w marazm, bezruch i życiu w iluzji,że może się uda...a co gorsza zostanie z niczym. 7 buław moim zdaniem radzi,żebyś się bronił przed tym facetem i przedyskutował z nim tą sytuację. Przedstawił mu to co o tym myślisz, jakie masz plany i marzenia, bo to poważna sprawa.

Ja wypisuje jemu maile, wydzwaniam do sekratariatu nie zostawiam tej sprawy samopas...

Napisano

W zasadzie Paz Kielichow to jest gest z czyjejs strony. Przy Krolu Kielichow moze byc, ze ten Twoj promotor jednak w jakis sposob Ci tam pomoze.

Z drugiej strony, jak pisalam, te podsumy wskazuja na duzo zastanawiania sie z Twojej strony i podejmowanie jakiejs decyzji. Jakby pojawila sie jeszcze inna opcja, moze nawet taka, ktorej sie (jeszcze) nie spodziewasz.

Napisano

Arshi tzn nie masz wyznaczonego terminu obrony jeszcze? w świetle tych kart staniesz na rozdrożu ale nie wiem na ile karty nie pokazały sytuacji obecnej i twoich prób kontaktu z promotorem

a miałeś jeszcze gdzieś karty na te obronę?ew dalsze uczenie sie?

• Moderator
Napisano

Z tych kart nie wynika żebyś podjął te studia.

6 mieczy to jest zawsze coś nowego, to jest karta zmiany, odejścia, porzucenia, rezygnacji, ucieczki, wybrania innej drogi,

ta karta otwiera rozkład, więc od razu mówi, ze wybierzesz inną drogę i to raczej nie będzie jakaś nauka, bo nauka to jest żywioł ziemi, a tutaj mamy pazia pucharów a nie denarów, król pucharów może oznaczać czyjeś roztargnienie, bardziej chyba tego promotora...

Napisano

Na poczatku lipca mialem na to jak sie zrealizuje obrona praxy inzynierskiej do konca lipca

Cesarz-r.bulaw-2miecze

Napisano

ja bym do dwójki coś dołożyła,bo bo 2mieczy nie wiadomo co Ci się uda wywalczyć. Widać po rycku, że będziesz toczył walkę z cesarzem. 2 miecze nie zawsze oznaczają klęskę, bo jak byś np po 2 mieczy miał słońce albo sąd ostateczny,to mógłbyś wygrać to o co grasz. Położ na spokojnie karty jeszcze raz.

Napisano

Nie zrealizowalo sie , bo to dotyczylo czasu okreslonego czyli konca sierpni i wtedy nie bylo obron...

Napisano

jak dla mnie 6 mieczy wskazuje dla Ciebie takie odejście od tego, co teraz myślisz, kochankowie w podsumie to pokazanie sie innej szansy. takiej, która jest dla Ciebie :)