x-latek Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Jak w tytule. Może wypowiedziałaby się tu lepiej iridos tutejsza szafarka etyki i moralności. Cytuj
iridos Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 no jasne a co chcesz ukraść i gdzie?:okok:zapytaj czy cie nikt nie wsypie Cytuj
x-latek Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 O, to znaczy można? Mam na myśli shoplifting - kradzież w sklepie. Cytuj
iridos Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 nio to dawaj karty póki jestem ty jednej podstawowej rzeczy w tym wszystkim nie rozumiesz ale ja już tłumaczyć nie będę kazdy ma swój czas przebudzenia Cytuj
x-latek Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Czy będę w tym bezpieczny/czy uda mi się? Śmierć/As Monet/odwrócone 7 Pucharów Śmierć mówi, żeby porzucić ten zamiar. As Monet podpowiada mi żeby jednak pieniądze wydać na to, odwr. 7 Pucharów żeby nie łudzić się w tym. Ale to karty były z wczoraj hehehe, chcę się tylko upewnić czy dobrze myślałem, w inny dzień, już nie dziś, postawię znowu kartinki na to pytanie. Cytuj
Seid Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 kazdy ma swój czas przebudzenia Wystarczy na dobrą godzinę nastawić budzik i po problemie. Czy będę w tym bezpieczny/czy uda mi się? Śmierć/As Monet/odwrócone 7 Pucharów Moim zdaniem może być różnie, nie widać tu wielkiego spektakularnego sukcesu, więzienia czy obcięcia ręki na szczęście też nie Cytuj
iridos Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Czy będę w tym bezpieczny/czy uda mi się?Śmierć/As Monet/odwrócone 7 Pucharów Śmierć mówi, żeby porzucić ten zamiar. As Monet podpowiada mi żeby jednak pieniądze wydać na to, odwr. 7 Pucharów żeby nie łudzić się w tym. Ale to karty były z wczoraj hehehe, chcę się tylko upewnić czy dobrze myślałem, w inny dzień, już nie dziś, postawię znowu kartinki na to pytanie. odejdziesz od pomysłu niespełnione marzenie Cytuj
x-latek Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Wystarczy na dobrą godzinę nastawić budzik i po problemie. Padłem Moim zdaniem może być różnie, nie widać tu wielkiego spektakularnego sukcesu, więzienia czy obcięcia ręki na szczęście też nie Na szczęście nie żyję w jakimś arabskim kraju hehe. Też tak myślałem, ta Śmierć jest najbardziej wymowna w tym wypadku. Cytuj
x-latek Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 hehehehehe A Bakusia tylko chodzi i tylko hihihi Cytuj
x-latek Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Bo nie mogę z Ciebie hahaha Przecież nie można być ponurym cały czas:icon_smile: Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Generalnie jeżeli karty wyciągasz w niecnym celu np do zaspokojenia jakiś egoistycznych, materialnych rzeczy lub szkody drugiego człowieka karty przekłamią fakty. To jest tak jak np ludzie próbują wygrać w totka - zauważ ,że nigdy sie to nie udaje z pomocą kart.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 X-latku. Mozesz pytac o wszystko... prawie. Pewne pytania niech ida do wzajemnej. I na osoby trzecie, za ich zgoda. Ewentualnie od razu mow jak jest i dawaj do Wzajemnej. Kazdy w zasadzie robi to, ale tu chodzilo o to, ze robisz to bez czyjejs wiedzy, angazujesz nas w interpretacje i tym samym my ladujemy w to swoja energie, w cos, gdzie nie ma przyzwolenia osoby, na ktora sie wrozy, nie wiedzac o tym. To nieladnie. Nie obrazaj sie prosze, ale po prostu zwazaj na to, co robisz. Madry, fajny z Ciebie tarocista, po co robic za obrazona bestie. Pewno nie robisz... ja tylko asekuracyjnie pisze. A... i... cokolwiek mozna zweryfikowac... mozesz tu wstawiac. Jak chcesz kogos napasc to napadnij, Twoj wybor. Tylko prosze, jezeli juz bedziesz siedzial w kiciu np. to i tak konieczna jest weryfikacja... Inaczej no... wyladujesz we Wzajemnej... albo zamknie sie temat... :witch::energia::flamenco: Ja tak hobbystycznie wyzywam sie tu i kasuje, i przenosze i w ogole... Cytuj
x-latek Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Generalnie jeżeli karty wyciągasz w niecnym celu np do zaspokojenia jakiś egoistycznych, materialnych rzeczy lub szkody drugiego człowieka karty przekłamią fakty. To jest tak jak np ludzie próbują wygrać w totka - zauważ ,że nigdy sie to nie udaje z pomocą kart.. Z pierwszym i drugim nie zgadzam się Oprócz tylko tej szkody człowieka. Kładłem karty już nie raz mając na myśli kradzież i karty odpowiadały mi. Niezawsze je rozumiałem, jeśli nie rozumiałem to po prostu powstrzymywałem się od tego. Jakkolwiek, wpadka nie zdarzyła mi się jeszcze jeśli postępowałem tak jak karty mówiły mi. A parę razy zdarzyło mi się, że radziłem się kart co do wygranej w totka i kartinki prawdziwie mi odpowiadały:icon_smile: Mam na myśli, że był profit. Nie była to główna wygrana, ale już znacząca sumka. Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Czy będę w tym bezpieczny/czy uda mi się?Śmierć/As Monet/odwrócone 7 Pucharów Śmierć mówi, żeby porzucić ten zamiar. As Monet podpowiada mi żeby jednak pieniądze wydać na to, odwr. 7 Pucharów żeby nie łudzić się w tym. Ale to karty były z wczoraj hehehe, chcę się tylko upewnić czy dobrze myślałem, w inny dzień, już nie dziś, postawię znowu kartinki na to pytanie. Nie uda sie, bo widac, ze Ty tego nie planujesz na powaznie. Wszystko pozostanie ino w sferze Twoich marzen. Takze nic nie bedzie. Ani tu nic nie wyniesiesz ani Ciebie nigdzie nie poniosa. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 X latek to jeżeli karty odpowiadają Tobie jak mozesz wygrać znaczącą sume to po co brudzić sobie rączki i kraść? Ja nie pytałam nigdy na ten temat no szczerze mówiąc bym sie bała konsekwencji i wydaje mi się ,że do zbyt szczytnych celów to nie nalezy . Swoje zdanie po prostu wyraziłam na ten temat bo zapytałes a ,że wątek ogólnodostępny to się wypowiedziałam. Cytuj
x-latek Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 X latek to jeżeli karty odpowiadają Tobie jak mozesz wygrać znaczącą sume to po co brudzić sobie rączki i kraść? Ty nie rozumiesz mojej sytuacji teraz, Droga. A swoją drogą to co szkodziłoby i ukraść (coś znaczącego już w tym wypadku gdybyśmy wygrali w totka) i wygrać Cytuj
x-latek Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 @GTI Ale ja przecież nie pisałem tam o głównej wygranej. Wygrałem parę razy. Raz, to była wartość mojej tygodniówki, innym razem - mało brakowało do mego czeku z tygodnia. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 x latek nie oceniam twojej sytuacji ani zamiarów. W ogóle temat bardzo kontrowersyjny. Wypowiedziałam sie i tyle. Pozdrawiam EDIT: I proszę nie traktuj tego personalnie bo nie taki zamiar miałam . Każdy wyjmuje karty na swoje potrzeby. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi