Nefrete Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Pewna osoba zrobiła rozkład karmiczny dla mnie i mojego byłego partnera, ale wydaję mi się, że nie jest zbyt obiektywna, ponieważ zna całą moją sytuację. Stąd moja prośba kierowana do Was o interpretację, spojrzenie z boku z góry dziękuję 1.Co jeszcze zostało do przerobienia przeze mnie w relacji z nim? 3 pucharów- czyli tutaj widać tylko radość z powrotu, spełnienie 2.Co jeszcze zostało do przerobienia przez niego w relacji ze mną? 10 pucharów- no lepsza karta nie mogła wypaść rodzina musi założyć z Tobą rodzinę 3.Jak najszybciej i najskuteczniej mogę przerobić swoje lekcje dotyczące naszej relacji? as mieczy- no właśnie bardzo dobrze robisz, bo tutaj musisz odciąć kontakt i tak przerobisz swoją karmę 4.Jaką postawę powinnam przyjąć wobec niego? 5 buław- a tutaj to chyba chodzi dokładnie o to, że musisz tak się z nim przekomarzać , taką masz przyjąć postawę zmienna, że np. jak dasz sygnał, to się wycofuj itd 5.Jak zakończy się nasza relacja? król denarów/ 10 buław/ 7 pucharów- tylko tutaj będzie ciężko, ale wg mnie to będzie właśnie stabilizacja tylko, że nie wiadomo kiedy, wiesz to się może przedłużyć w czasie Cytuj
Trida Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 1.Co jeszcze zostało do przerobienia przeze mnie w relacji z nim? 3 pucharów żebyś zaczęła korzystać z zycia Ty a nie cały czas Wy. Masz się spojrzeć na swoje przyjemności. Nie mieć klapek na oczach, ze pojawił się on a znajomi odchodzą na dalszy plan. 2.Co jeszcze zostało do przerobienia przez niego w relacji ze mną? 10 pucharów- musi nauczyć się poświęcać dla drugiej osoby. Przestać być taki egoistyczny. Musi pomyśleć nad poważniejszym podejściem do relacji 3.Jak najszybciej i najskuteczniej mogę przerobić swoje lekcje dotyczące naszej relacji? as mieczy odciąć przeszłość, zacząć na nowo, tabula rasa. Nauczyć się siebie nawzajem, bez uprzedzeń. 4.Jaką postawę powinnam przyjąć wobec niego? 5 buław musisz wiele działać dla siebie, postawić na swoim, pokazać siłę charakteru, ze też potrafisz. 5.Jak zakończy się nasza relacja? król denarów/ 10 buław/ 7 pucharóweee sorry ja tutaj powrotu / stałej relacji niestety nie widzę na chwilę obecną. Będzie wypominanie, wracanie do tego, co było. Dopowiadanie też czasami. 1 Cytuj
Nefrete Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 żebyś zaczęła korzystać z zycia Ty a nie cały czas Wy. Masz się spojrzeć na swoje przyjemności. Nie mieć klapek na oczach, ze pojawił się on a znajomi odchodzą na dalszy plan. musi nauczyć się poświęcać dla drugiej osoby. Przestać być taki egoistyczny. Musi pomyśleć nad poważniejszym podejściem do relacji odciąć przeszłość, zacząć na nowo, tabula rasa. Nauczyć się siebie nawzajem, bez uprzedzeń. musisz wiele działać dla siebie, postawić na swoim, pokazać siłę charakteru, ze też potrafisz. eee sorry ja tutaj powrotu / stałej relacji niestety nie widzę na chwilę obecną. Będzie wypominanie, wracanie do tego, co było. Dopowiadanie też czasami. ślicznie dziękuję za obiektywne podejście, ponieważ dużo mi to wyjaśniło jak mam do tego podejść Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Ja widzę to inaczej.. 1.Co jeszcze zostało do przerobienia przeze mnie w relacji z nim? 3 pucharów- czyli tutaj widać tylko radość z powrotu, spełnienie Akceptacja innej osoby ktora pojawi się w jego zyciu 2.Co jeszcze zostało do przerobienia przez niego w relacji ze mną? 10 pucharów- no lepsza karta nie mogła wypaść rodzina musi założyć z Tobą rodzinę mogła do 10tki dorzucić.. 10 to spełnienie,ale i też zamyka.. Gdyby to była 10 kielichów.. 10 denarów dla mnie to spełnienie takie przyziemne bardziej niz emocjonalne.. 3.Jak najszybciej i najskuteczniej mogę przerobić swoje lekcje dotyczące naszej relacji? as mieczy- no właśnie bardzo dobrze robisz, bo tutaj musisz odciąć kontakt i tak przerobisz swoją karmę Wydaje mi się ,że powinnas podjac decyzje co z fantem zrobić. Odciąć się czy walczyć.. 4.Jaką postawę powinnam przyjąć wobec niego? 5 buław- a tutaj to chyba chodzi dokładnie o to, że musisz tak się z nim przekomarzać , taką masz przyjąć postawę zmienna, że np. jak dasz sygnał, to się wycofuj itd U mnie to postawa obronna,ale i również seksualna..wiec moze powstrzymuj się od kontaktów cielesnych .. 5.Jak zakończy się nasza relacja? król denarów/ 10 buław/ 7 pucharów- tylko tutaj będzie ciężko, ale wg mnie to będzie właśnie stabilizacja tylko, że nie wiadomo kiedy, wiesz to się może przedłużyć w czasie Według mnie to on tutaj bedzie zrezygnowany i nic z fantem nie zrobi. Cytuj
Nefrete Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Ja widzę to inaczej.. 1.Co jeszcze zostało do przerobienia przeze mnie w relacji z nim? 3 pucharów- czyli tutaj widać tylko radość z powrotu, spełnienie 2.Co jeszcze zostało do przerobienia przez niego w relacji ze mną? 10 pucharów- no lepsza karta nie mogła wypaść rodzina musi założyć z Tobą rodzinę 3.Jak najszybciej i najskuteczniej mogę przerobić swoje lekcje dotyczące naszej relacji? as mieczy- no właśnie bardzo dobrze robisz, bo tutaj musisz odciąć kontakt i tak przerobisz swoją karmę 4.Jaką postawę powinnam przyjąć wobec niego? 5 buław- a tutaj to chyba chodzi dokładnie o to, że musisz tak się z nim przekomarzać , taką masz przyjąć postawę zmienna, że np. jak dasz sygnał, to się wycofuj itd 5.Jak zakończy się nasza relacja? król denarów/ 10 buław/ 7 pucharów- tylko tutaj będzie ciężko, ale wg mnie to będzie właśnie stabilizacja tylko, że nie wiadomo kiedy, wiesz to się może przedłużyć w czasie Akceptacja innej osoby ktora pojawi się w jego zyciu, obecnie on jest z kimś i wiem, że jej nie kocha ( wypalone uczucie ) natomiast ze mną szuka cały czas kontaktu, wiem, że nie jestem mu obojętna... Cytuj
Trida Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 a moze zamiast stawiac karmiczne to Ty zoabcz, czy mu twoja fizycznosc w duzej mierze po głowie chodzi a nie jakies szlachetne tworzenie zwiazków. Cytuj
Nefrete Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 a moze zamiast stawiac karmiczne to Ty zoabcz, czy mu twoja fizycznosc w duzej mierze po głowie chodzi a nie jakies szlachetne tworzenie zwiazków. nie wiem, ale za kazdym razem wychodzi silna wieź między nami, że wciąż myśli o mnie, tęskni za mną. Ktoś mi napisał że przyjąl postawę na zasadzie, rozumiem już, że chcę, że mi jej brakuje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi