Skocz do zawartości

Jak przebiegnie dzisiejsze spotkanie -> weryfikacja jutro

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na spotkaniu będzie kilka osób, których nie znam, kilka, których znam jako tako i kilka, których dość dobrze ;)

Moje nastawienie do innych -> 6pucharów, 8buław, śmierć

Nastawienie raczej pozytywne.

Nastawienie innych do mnie -> rycerz mieczy, mag, królowa buław

Również pozytywne.

Ogólna atmosfera -> śmierć, 7mieczy, 2pucharów, giermek buław

To spotkanie da mi coś nowego, na początku mogą być pewne problemy z porozumieniem lub po prostu będę się czuła nieswojo - ostrożność w mówieniu o sobie. Po przełamaniu się będzie dobrze, rozmowy, śmiech itd :D

Napisano

Moje nastawienie do innych -> 6pucharów, 8buław, śmierć

Z chęcią się spotkasz ze znajomymi, jesteś towarzyską osobą, liczysz, że będzie się dziać ;)

Nastawienie innych do mnie -> rycerz mieczy, mag, królowa buław

Inni widzą Cię jako osobę umiejącą rozkręcić imprezę...która ma gadane też ;) Która wpada jak huragan, ale też i szybko wypada, jeśli robi się nudno ;)

Ogólna atmosfera -> śmierć, 7mieczy, 2pucharów, giermek buław

Na początku może być trochę drętwo...towarzystwo nie będzie za bardzo rozmowne, ale później impreza się rozkręci ;)

Napisano

Początkowo drętwo, później zaczęło się coś dziać, a po selekcji ( gdy zostało 10 osób z 18 ) było świetnie :) Dzieki Maddie :D