pretoria Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Na spotkaniu będzie kilka osób, których nie znam, kilka, których znam jako tako i kilka, których dość dobrze Moje nastawienie do innych -> 6pucharów, 8buław, śmierć Nastawienie raczej pozytywne. Nastawienie innych do mnie -> rycerz mieczy, mag, królowa buław Również pozytywne. Ogólna atmosfera -> śmierć, 7mieczy, 2pucharów, giermek buław To spotkanie da mi coś nowego, na początku mogą być pewne problemy z porozumieniem lub po prostu będę się czuła nieswojo - ostrożność w mówieniu o sobie. Po przełamaniu się będzie dobrze, rozmowy, śmiech itd Cytuj
maddie88 Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Moje nastawienie do innych -> 6pucharów, 8buław, śmierć Z chęcią się spotkasz ze znajomymi, jesteś towarzyską osobą, liczysz, że będzie się dziać Nastawienie innych do mnie -> rycerz mieczy, mag, królowa buław Inni widzą Cię jako osobę umiejącą rozkręcić imprezę...która ma gadane też Która wpada jak huragan, ale też i szybko wypada, jeśli robi się nudno Ogólna atmosfera -> śmierć, 7mieczy, 2pucharów, giermek buław Na początku może być trochę drętwo...towarzystwo nie będzie za bardzo rozmowne, ale później impreza się rozkręci Cytuj
pretoria Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Napisano 25 Sierpnia 2013 Początkowo drętwo, później zaczęło się coś dziać, a po selekcji ( gdy zostało 10 osób z 18 ) było świetnie Dzieki Maddie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi