Jasminex Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Witam Moja Ciocia jest w szpitalu w bardzo złym stanie. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji poniższego rozkładu "Czy ciocia pokona chorobę"? Wisielec---->Wieża----> Moc Wg mnie wynik końcowy będzie pozytywny - Moc. Na razie Ciocia poddaje się chorobie, jest bezsilna, zdaje sobie sprawę z tego, że jej życie może już nie być takie jak kiedyś. Ciocia wie, ze aby powrócić do zdrowia musi porzucić pewne nawyki, aby na nowo się odrodzić i zacząć nowe życie, życie, które się diametralnie zmieni. W mocy widzę walkę i odzyskanie sił. Dziękuję. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 24 Sierpnia 2013 Czy Ciocia wie o tym rozkładzie? Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Czy Ciocia wie o tym rozkładzie? Inezko... tak sobie mysle, ze mamy tu do czynienia z sytuacja taka... hm... gdzie chodzi o bliska osobe i jest zmatwienie. Ale rowniez zadam to pytanie... do Jasminex: czy ciocia wie o rozkladzie? Jezeli nie ma tej wiedzy... przeniose rozklad do Wzajemnej. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 24 Sierpnia 2013 Inezko... tak sobie mysle, ze mamy tu do czynienia z sytuacja taka... hm... gdzie chodzi o bliska osobe i jest zmatwienie. Ale rowniez zadam to pytanie...Jezeli nie ma tej wiedzy... przeniose rozklad do Wzajemnej. Ja powiem szczerze,może się narażę tu i ówdzie,ale ciągle się gada o wszechobecnej etyce, każdy tu taki etyczny, o przestrzeganiu Regulaminu, a tymczasem to wszystko jest łamane.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Inezko... staram sie wszystko przenosic.. Zamykam, co trzeba itd. Wiec wydaje mi sie troche nie fair, co piszesz. To tez nie jest fajne, jezeli 100 razy sie powtarza, ze taki i taki rozklad idzie do wzajemnej... a one sie ciagle pojawiaja tutaj. Jezeli przypatrzysz sie, przenosze co chwila jakis rozklad, nie tylko Twoje np. Natomiast tu dalam mozliwosc zweryfikowania tego dla Jasminex czy jest to za zgoda i wiedza jej cioci. Jezeli nie, przeniose ten rozklad do Wzajemnej a nastepne takie rozklady beda karane. Tyle... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 24 Sierpnia 2013 Inezko... staram sie wszystko przenosic.. Zamykam, co trzeba itd. Wiec wydaje mi sie troche nie fair, co piszesz. To tez nie jest fajne, jezeli 100 razy sie powtarza, ze taki i taki rozklad idzie do wzajemnej... a one sie ciagle pojawiaja tutaj. Jezeli przypatrzysz sie, przenosze co chwila jakis rozklad, nie tylko Twoje np. Natomiast tu dalam mozliwosc zweryfikowania tego dla Jasminex czy jest to za zgoda i wiedza jej cioci. Jezeli nie, przeniose ten rozklad do Wzajemnej a nastepne takie rozklady beda karane. Tyle... Do tej pory przeniosłas tylko JEDEN mój rozkład i ja sie dostosowałam;) Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Wiem, ze jeden. Tak mi sie napisalo. Ty ladnie trzymasz sie regulaminu Inezko, za co ogromne podziekowania w Twoja strone. Nie przydajesz pracy dodatkowo... A Jasminex prosilabym, aby odpowiedziala na to pytanie, inaczej w przypadku niewyjasnienia tego, zamkne dyskusje. PS. Swoja interpretacje usunelam, wstawie, jezeli wyjasni sie jak to z tym pytaniem i intencja. PS. 2. Dzieki Inez za pilnowanie regulaminu. Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez SacralNirvana Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 24 Sierpnia 2013 Wiem, ze jeden. Tak mi sie napisalo. Ty ladnie trzymasz sie regulaminu Inezko, za co ogromne podziekowania w Twoja strone. Nie przydajesz pracy dodatkowo... A Jasminex prosilabym, aby odpowiedziala na to pytanie, inaczej w przypadku niewyjasnienia tego, zamkne dyskusje. PS. Swoja interpretacje usunelam, wstawie, jezeli wyjasni sie jak to z tym pytaniem i intencja. PS. 2. Dzieki Inez za pilnowanie regulaminu. Dziękuję Cytuj
Jasminex Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Tak wie, bardziej oczekiwalam pomocy w interpretacji niz rozdrapywanie kwesti regulaminu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 24 Sierpnia 2013 Tak wie, bardziej oczekiwalam pomocy w interpretacji niz rozdrapywanie kwesti regulaminu. Mogłaś o tym napisać, poza tym to jest mieszanie w jej i tak słabej energetyce... Cytuj
Jasminex Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Nie wiedzialam ze chorym osobom nie mozna wrozyc. Czy wiec kattamu moglam w takim pogorszyc stan zdrowia cioci?????razie Cytuj
iridos Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 kiedyś ktoś rodina pytał maja umierającą osobę w domu ile jej jeszcze czasu zostało a może wyczyta w kartach cud/? nie rozłożył kart powiedział dobitnie nie będę mieszał w tej energii cieszcie sie każdą chwila z ta osoba,,,,jakże to było dojrzałe.... a ta moc przy tych kartach może być niemocą.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 24 Sierpnia 2013 Nie wiedzialam ze chorym osobom nie mozna wrozyc. Czy wiec kattamu moglam w takim pogorszyc stan zdrowia cioci?????razie Nie powinno się...Może lepiej dawajcie jej wsparcie swoją obecnością, żeby czuła, że ma dla kogo zyć..Dawajcie jej dużo wiary, to jest bardzo wązne. Ja pracuję w przychodni, ludzie mi się często zwierzają ze swoich problemów zdrowotnych, każdemu daję ciepłe słowo i dużo wsparcia, wiesz, często słyszę, że to dla nich wiele i że cieszą się, ze mnie widzą... Cytuj
Jasminex Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Nie pytalam czy ciocia umrze, tylko czy pokona chorobe czyt.wyzdrowieje. Jakpowrzechnie wiadomo z choroba da sie zyc, a mi chodzilo czy wyzdrowieje. Cytuj
Jasminex Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 To co piszesz Inez to normalne, ze choremu potrzebna jest obecnosc bliskich... kazdy srednio intelihentny i srednio empatyczny czlowiek to wie. Chodzilo mi tylko o rozklad. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 24 Sierpnia 2013 OK, chciałam Ci pomóc, a tymczasem otrzymałam w zamian ironię. Dziękuję/ Cytuj
Jasminex Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Nie ironię miałam na myśli Inez. Jeżeli tak to odebrałaś to przepraszam. Po prostu oczekiwałam jakiejś pomocy w tej oto interpretacji. Być może swoją niewiedzą zrobiłam coś nie tak. Przeważnie tak jest, że, gdy człowiek jest w totalnym dołku prosi o rzeczy, które może w pewien sposób podtrzymają go na duchu, w tym przypadku Ciocia poprosiła o rozkład. Z własnego doświadczenia wiem, że pozytywny wynik interpretacji potrafi zdziałać cuda, ponieważ wiele zależy od naszego nastawienia. Rozkład robiłam z nadzieję, że Ciocia jest silna i wyjdzie z choroby. Niestety mój rozkład wywarł na wszystkich negatywny oddźwięk. Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Tzn. tak... w tych kartach tu... na dwoje babka wrozyla. Widac dluga chorobe i pobyt w szpitalu (Wisielec). Widac, ze nastapi przelom choroby (Wieza) i potem jest Moc. W ktora strone to pojdzie? Cuz... ciezko tu powiedziec. Optymistyczna wersja jest taka, ze Twoja ciocia ma dosyc sil, aby te chorobe zwalczyc. Mniej optymistyczna wersja to taka, ze tym przelomem bedzie nasilenie sie choroby... i... Z podsumow masz Gwiazde i Wisielca z Cesarzowa. Po tych kartach moznaby tu wnioskowac, ze szanse na wyzdrowienie sa. Mozliwe, ze w szpitalu dobiora jakas (moze inna) metode leczenia, ktora zaowocuje wyzdrowieniem cioci. Dziewczyny maja 100% racje, ze nie kladzie sie kart na takie przypadki. Polozylas jednak, wiec mowie, co widze. Co da taki rozklad? W zasadzie nic. Co da pocieszanie? Duzo da. Wspierasz takim pocieszaniem energetyke cioci. Dajesz jej poczucie, ze ma dla kogo zyc. Mysli, pozytywne i mysli trzymajace kogos przy zyciu maja potezna moc. Jak potezna? Ano podam Ci przyklad. Sa przypadki takie, gdy osoba chora smiertelnie, nawet bardzo cierpiac, trzyma sie przy zyciu tylko dlatego, bo czuje, ze rodzina nie chce jej puscic, bo czuje, ze oni by cierpieli. Czesto wtedy jest tak, ze jezeli rodzina da przyzwolenie na odejscie, ta osoba odchodzi w ciagu najblizszych godzin. Tak samo z wyzdrowieniem. Jezeli Wasze mysli, rodziny, beda szly w kierunku "ciotka wyzdrowieje, ciotka poradzi sobie" to te mysli maja ogromna moc. Wspierac ja, pokazywac, ze dla Was jej wyzdrowienie jest czyms realnym. To jest duzo potezniejsze niz te wszystkie rozklady, ktore notabene, robisz pod wplywem emocji... i ktore moga oddawac rownie dobrze Twoje leki tutaj. Nie grzeb wiecej ciotce w energii. I na przyszlosc, wstawiajac rozklad na osobe trzecia, pisz od razu, ze jest to za jej zgoda. Inaczej bede takie rozklady zamykac. Od razu! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 24 Sierpnia 2013 Nie ironię miałam na myśli Inez. Jeżeli tak to odebrałaś to przepraszam. Po prostu oczekiwałam jakiejś pomocy w tej oto interpretacji. Być może swoją niewiedzą zrobiłam coś nie tak. Przeważnie tak jest, że, gdy człowiek jest w totalnym dołku prosi o rzeczy, które może w pewien sposób podtrzymają go na duchu, w tym przypadku Ciocia poprosiła o rozkład. Z własnego doświadczenia wiem, że pozytywny wynik interpretacji potrafi zdziałać cuda, ponieważ wiele zależy od naszego nastawienia. Rozkład robiłam z nadzieję, że Ciocia jest silna i wyjdzie z choroby. Niestety mój rozkład wywarł na wszystkich negatywny oddźwięk. Tak to odebrałam, być może mam zły dzień... Wierzę, że to dla Ciebie ważne..Z tego co wiem to,gdy moc pojawia się na końcu rozkładu zwiastuje pozytywne rozwiązanie danej sprawy..Życzę,żeby i w przypadku Twojej Cioci tez tak było:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 24 Sierpnia 2013 Tzn. tak... w tych kartach tu... na dwoje babka wrozyla. Widac dluga chorobe i pobyt w szpitalu (Wisielec). Widac, ze nastapi przelom choroby (Wieza) i potem jest Moc. W ktora strone to pojdzie? Cuz... ciezko tu powiedziec. Optymistyczna wersja jest taka, ze Twoja ciocia ma dosyc sil, aby te chorobe zwalczyc. Mniej optymistyczna wersja to taka, ze tym przelomem bedzie nasilenie sie choroby... i...Z podsumow masz Gwiazde i Wisielca z Cesarzowa. Po tych kartach moznaby tu wnioskowac, ze szanse na wyzdrowienie sa. Mozliwe, ze w szpitalu dobiora jakas (moze inna) metode leczenia, ktora zaowocuje wyzdrowieniem cioci. Dziewczyny maja 100% racje, ze nie kladzie sie kart na takie przypadki. Polozylas jednak, wiec mowie, co widze. Co da taki rozklad? W zasadzie nic. Co da pocieszanie? Duzo da. Wspierasz takim pocieszaniem energetyke cioci. Dajesz jej poczucie, ze ma dla kogo zyc. Mysli, pozytywne i mysli trzymajace kogos przy zyciu maja potezna moc. Jak potezna? Ano podam Ci przyklad. Sa przypadki takie, gdy osoba chora smiertelnie, nawet bardzo cierpiac, trzyma sie przy zyciu tylko dlatego, bo czuje, ze rodzina nie chce jej puscic, bo czuje, ze oni by cierpieli. Czesto wtedy jest tak, ze jezeli rodzina da przyzwolenie na odejscie, ta osoba odchodzi w ciagu najblizszych godzin. Tak samo z wyzdrowieniem. Jezeli Wasze mysli, rodziny, beda szly w kierunku "ciotka wyzdrowieje, ciotka poradzi sobie" to te mysli maja ogromna moc. Wspierac ja, pokazywac, ze dla Was jej wyzdrowienie jest czyms realnym. To jest duzo potezniejsze niz te wszystkie rozklady, ktore notabene, robisz pod wplywem emocji... i ktore moga oddawac rownie dobrze Twoje leki tutaj. Nie grzeb wiecej ciotce w energii. I na przyszlosc, wstawiajac rozklad na osobe trzecia, pisz od razu, ze jest to za jej zgoda. Inaczej bede takie rozklady zamykac. Od razu! Przepraszam za offtop...Ale mam osobisty przykład jak działa to, o czym piszesz... Moja mama była silnie związana z babcią i gdy ta druga dostała udaru i zapadła w śpiączkę, to mama codziennie ja odwiedzała i mówiła do niej, że wyzdrowieje,że wróci do domu itp. Lekarze powtarzali, że stan jest b.ciężki..MY mamy zaprzyjaźnioną od lat bioenergoterapeutkę, która wzmacniała babcię i mamę też...Pamiętam jak powiedziała mamie, ze babcia chce odejść, ale nie może, bo mama jej nie pozwala I, że jak mama wyrazi zgodę na odejście, to babcia ze spokojem pójdzie...I moja mama pojechała do szpitala i pożegnała się z babcią..na zawsze...I tej nocy babcia zmarła... Cytuj
Jasminex Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Dziękuję Dziewczyny za to co piszecie, zgadzam się z Wami w 100%. Wiara potrafi czynić cuda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi